ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Бързо изцеляване на рани
Solomon:
Чудех се, дали има някакъв еликсир или някаква магия за по-бързо възстановяване на/от рани, изгаряния или отравяния ?
Важно е за мен, понеже всеки ден експериментирам с различни вещества и....понякога се случват неприятности.
Цеци_Вихронрав:
Първо се пази и не прави опасни опити, а крем за рани и изгаряния има и май го писах в мазилата нейде... Не успях да го намеря, че и не ми се търсеше много, но... Прави се крем от мас, лой, невен, прополис и чиста дъвка. Топзи крем е антисептичен, противобактериален и още нещо си дето сега не се сещам, но дерматоложката ми остана очарована от него.
Solomon:
Благодаря, щом я има рецептата тука някъде, ще я намеря.
Колкото и да се пазя, понякога се случват злополуки...най-вече заради моментната ми тъпотия и любопитство, макар че знам вероятно какво би се случило.
Цеци_Вихронрав:
А опитите ти... Би ли разказал повече за тях?
Solomon:
Правя всякакви опити. По принцип си падам малко пироман, но напоследък се занимавам с трансестерификация - синтезиране на биодизел от мазнини. Мисля че биодизелът, наред с електрическата и светлинната енергия, ще са горивата на бъдещето, така че би било добре да се специализирам в тая област.
Правил съм опити и с наркотични вещества като райски газ - изключително лесен за получаване...мисля че трябва да бъде включена и информация и за райския газ в темата ''халюциогени'' (ако вече няма такава, не съм я чел докрай).
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия