Ами аз като един черен маг- понякога ме избива на един черен хумор.... И кой знае кое мисля сериозно и кое не.... Таковата, току виж ама много сериозно започна да мисля, че тарото е много повече от цветна хартия и тароистите съвсем наистина имат някакви лично установени от блогъра при аутопсия по надлежния ред - промени в мозъка от типа на цитираните от блога.... Че иначе може да се объркам да си помисля, че твърдението е аха-аха и да му разтегна един локум...
Един вид... Тароист... Аутопсия... Гледаме мозъка с блогъра... Визуално в ""дясното""(мозъчно полукълбо таковата ) иде реч за мазе или таван (знаех си аз - биолозите лъжат за това от какво е изграден мозъкът)... А вътре- хоп - дневникът на баба му на тароиста... Дано само старият любовник да не тръгне да ни зацелва с дневника за безпокойството... Не за друго, но книгата била по-таковата опасно оръжие от меча и особено, ако е тежка.... Пък щом е на бабата, сигурно ще да тежи...
Това- дневникът на бабата- се намира в дясното мозъчно полукълбо- при умрелия плъх и стария любовник... Неочаквано добра комбинация... Уаууууу.... И още- дясното полукълбо има сериозен проблем- не може да ползва езика, но пък разказва приказки... Но това не е толкова интересно.... За разказването на приказки от дясното мозъчно полукълбо имам предвид... Не... По-интересното е любовникът....
Защо любовникът е стар... Нещо по-младо за тоз тароист нямаше ли? Срамота.... Толкова ли не можа да се уреди там с нещо по-младо, че да си има, да е за пред свят, таковата...
И да речем, любовникът и дневникът, някак да ги съвместим, но какво аджеба е правил любовникът при умрелия плъх- е те това е Въпросът.... С главно В...
Може би любовникът е пазил дневника от плъха - и а плъхът тръгне да ръпа дневника, а любовникът му хвърля един бой и накрая- убийство... Убийство на плъха имам предвид... Затова той плъхът си стои мъртъв там... И сигура се вмирисва... Демек, не ще да е на добре работата...
И понеже в дясното мозъчно полукълбо на тароиста всичко е възможно- имам процедурно предложение- да се внесе една кофа за боклук- да може старият любовник да изхвърли умрелия плъх, таковата... Щом пък всичко може... Значи трябва и това да може....Мдам...
Пък и една подробно проведена аутопсия ще ми реши проблема с неяснотата във физиологично естество около мутацията, гласяща , цитирам- ""по-добре изградени връзки между лявото и дясното. ""
По-добре изградени ""връзки"", ама колко по-добре да са изградени? Трябва да се види, мдааам... Задължително....
И също така доста се интересувам от това с каква скорост тарото тегли информация, след като , цитирам, ""се обърне към дясното""... Не че нещо, но щом тароистите имат мутирали ""по-добри "" от към изграждане връзки- то скоростта ако не е поне 100 Mb/s , значи тцъ, от доставчика на интернета са прецакали нещата...
А лявото мозъчно полукълбо на тароиста... В него има едно нищо... Защото то е филтър на дясното мозъчно полукълбо... Що така е лишено от съдържание... Я да пробваме, току виж холът успял да се вмести някак... Поне... Че иначе много празно стои...
Самото ляво мозъчно полукълбо на тароиста ЛИЧНО се занимавало с логиката, езика, математиката, организацията, йерархията, схемите и т.н. и аз това много искам да го видя как става на практика.... Аутопсията ще покаже... Със сигурност...
Искам да видя как лявото мозъчно полукълбо го раздава филтър спрямо поне минимум дневника на бабата, стария любовник и най-вече спрямо умрелия плъх... Ще е занимателно наблюдение...
И гледам на работата с таро как тече в мозъка на тароиста едно таковата с цялата ми налична сериозност.... Обаче пусто професионално изкривяване, като чета устройството на мозъка и на психиката според блогъра в блога и... Е не.... Не мога да си насмогна да си насъбера сериозността... Някъде се разпилява по трасето.... И колкото и да я събирам, то тя все се разпилява... Остава ми само единият черен хумор- да си разтяга локуми по без нужда и очевидно- по без смисъл за някои хора...
И те така те- аз напълно сериозно се отнасям към описаната работа с таро в онзи блог-да... Потвърждавам...