Здравейте! Бих желала да кандидатствам за достъп до практикумите. Това, което мога да кажа за себе си е, че имам развита интуиция, която обаче невинаги слушам и благодарение на това вземам грешни решения. Много рядко греша в преценката си за хората и поради изострената ми чувствителност започнах да се отдръпвам от хора, с които преди съм била близка. Имам пророчески сънища, някои от посланията в тях са толкова директни и точни, че имам чувството, че са на живо или че вече са се случили. Не знам дали това се отнася към категорията на осъзнато сънуване, защото не се появяват често. Намирам се в период на търсене на себе си и своя път. Приключих дългогодишна кариера по мое желание, защото ми втръсна и усещах, че това не е моето нещо и мога много повече, но в момента съм в застой и пълен блокаж или поне аз така си мисля. Изучавам техники за гледане с Ленорман и искам да задълбоча познанията и практиката си. Интересни са ми секциите за осъзнато сънуване, ясновидство, таро и чистене и защита. Смятам, че всеки от нас има необходимите вътрешни ресурси да се справя с "живота", но трябва да ги открие, а за да се открият, има нужда от помощ, поне в началото.