Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

КОСМИ ОТ ЧЕРНА КОТКА

<< < (2/6) > >>

Botsova:
Listentorhewild,благодаря, и аз имам кученце хаха,иначе да. За съжаление,ето за какво става въпрос - едно момиче (бившата му приятелка) тормози мен и приятеля ми и нк преследва където и да отидем. Ужасно негативна е и не виждам друг начин просто да ни остави на мира. Не е свързано с някаква вреда,освен просто да не го преследва повече.

Botsova:
Той се е разделил с нея преди повече от година по собствено желание,но тя продължава да се натрапва на обкръжението му и не го оставя на мира. Понеже и той и аз сме възпитани хора и не желаем да влизаме в конфронтации, търся съдействие по някакъв енергиен път тя сама да се откаже.

Цеци_Вихронрав:
Botsova, можеш да въздфействаш енергийно по много начини без това да включва косми от черна котка. Не за друго, но ритуал магия не прави. Магията я прави мага управлявайки енергията (най-вече своята).

Botsova:
На мен този ритуал ми го препоръча една жена от Пловдив,която е със сигурност добронамерена и ме увери,че не е магия :/ Разбира се,може да бъркам,като й се доверявам,нл от известно време вече се познаваме и тя ми гарантира,че не прави магии :? Знам ли... Просто момичето е супер упорито,но по начин,който измъчва него и мен,и то най-вече него,защото плете интриги и го изларва кофти човек,задето не иска да е вече с нея и се оплаква на всичките му приятели,че не я иска. Отношението й граничи с мания

listentothewild:
Botsova, ако приятеля ти се е разделил с нея и ти не се страхуваш, че може би по някакъв начин ще си го върне - защо и обръщаш внимание? Според мен един разговор ще свърши работа. За космите от котка обаче се съмнявам. 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия