Ти откъде знаеш, че не им се връща? Познаваш ли ги, знаеш ли житието им, това на поколенията им...
Връща се всичко, намества се някакси, за да има енергиен баланс. Друг е въпросът кой колко и как вижда нещата.
Пример: брат и сестра. Сестрата взима цялата къща, с мебелите и вилиците, а брата, едно подобие на стая и друго подобие на баня. Къщата е на два етажа, с пет стаи.
Завъртат се годините, животът така се обръща, че сестрата, на която приживе и приписват тази къща, после, по стечение на обстоятелствата гледа баща си и дядо си, докато боледуват, от които е получила това наследство. никъде няма договор или уговорка...даже уговорката е била сестрата да гледа...дядо си примерно, а брата - баща си. Или обратното, не знам подробности. Обаче случайно или не на сестрата се пада "честта" да се занимава с болни и мъртъвци...защото навремето е имала претенции, че и се полага нещо си.
Друг пример: преди много години помогнах на една жена, направих услуга. За мен дребна, за нея беше много важно и ценно. Около две години след като услужих, аз имах нужда от помощ. За нещо си. Мой познат, опитвайки се да ми помогне, помоли негов приятел, когото не познавах, да ми свърши...нещото. Оказа се, че този човек, дето всъщност ми услужи, е брат на онази жена, на която аз преди време помогнах.
Случайност??
Моя роднина, жена. Има репродуктивни проблеми. Голям зор...и още нямат деца. Съвсем заслужено според мен. Тази жена не обича и не уважава живота. Тя уби една котка с лопата, защото ядяла пиленцата. При условие, че котката имаше бебета. После взе бебетата и просто ги хвърли в контейнера...т.е. взела и хвърлила, защото аз не бях там. Ако бях, нямаше да се случи това. Тази жена, като види улично куче или котка, нарочно хуква да го гони, да вика, да тропа, да цели с камъни...вместо да мине спокойно, все едно животното го няма. Сестрата на тази жена има куче и котка. И въпросната, не веднъж или два пъти, дава храна на кучето, но не и на котката, защото не я харесва. А животното маяука толкова жално (бях свидетел два пъти)...
И за мен не е случайно, че след всичко това на тази жена не и е дадено да има поколение. Тя обаче се чуди що Бог я наказвал. Физиологически нищо и няма, здрава е, съпругът и също. Няма медицински показатели те да нямат деца. Обаче нямат.