Отворена дискусия > МАГИЯ
Действителни истории в полза на начинаещите
theshadow:
Euryale, считам, че този форум не е за теб... Препоръчвам ти да си потърсиш друго място, където приказките за призовавания минават.... Налагам ти бан.....
MissGreenwitch:
Така, риъл история от един форум. Потребител, който се има за много възвишен. Хайде потребителка, днес питала картите си... Какво и се е случило докато са и правили операция от дискова херния. Защо като се е събудила от упойката имала рана на езика. Поства си тя комбинацията, която аз не съм чак спец по картите, ма нищо магическо не видях в нея. Самите карти ако ги разглеждаш описват операцията и грижите на медиците към нея. Тя не тъй ами, четете сега внимателно : Получила е епилиптечен пристъп, имала е духовна среща с ангел и е осъзнала духовните истини и е станала същински маг.
Най-вероятно езика и е бил наранен от помпичка с която ти аспирират лигите по време на операция, установих аз след консултация с истински анестезиолог.
Цеци_Вихронрав:
MissGreenwitch, не казваш ти разби ли и илюзиите на потребителката или я остави да хвърчи.
MissGreenwitch:
То там е да спориш с радиото,Цеци_Вихронрав щом е казала, че е Магесница, значи точка... :wizard:
Цеци_Вихронрав:
Кой е форума ако не е тайна? Само като си я представя магесницата и ме избива на истеричен смях... Магесница с дискова херния... Това го е получила само от летене на метлата в студено време...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия