Отворена дискусия > МАГИЯ

Действителни истории в полза на начинаещите

<< < (4/5) > >>

MissGreenwitch:
Форума е един американски, за таро.  Четях нещо за значенията... и попадам аз на тая комбинация и на излеанията отдолу ама мисля че е заключена секцията да постна линка... http://www.tarotforum.net/showthread.php?t=130097 я виж така, дали ще ти излезе или ти излиза, че трябва да се регнеш, за да четеш?

Цеци_Вихронрав:
Излиза, но още на "американски" и ме отказа. Аз освен български и руски други езици не зная. И руския мога да го чета и да си го преведа, но да го говоря отдавна вече не.
Но ми действа успокояващо, че и при Хамериканците имало луди за връзване.

MissGreenwitch:
Те там не са един и двама ша знайш... Ма на мен ми стана много смешно... и реших да споделя да се посмеем заедно... Замолих аз публично у фейсбук всички с таквизи "духовни" изживявания да си пият хапчетата редовно ма.... то глас в пустиня

Цеци_Вихронрав:
Те такива са си баш за хапчета. Имам познат който е образован, интелигентен и свестен. Това докато си пие редовно хапчетата. Болен е от параноидна шизофрения за съжаление. Та като спре да ги пие и като мине на бира и... Тогава става ангел господен, извънземните му говорят, семейството му се оказват демони които му слагат отрова в яденето, а децата му му правят магия за смърт с поглед. Става страшно... До сега само мен не е обвинявал в опит да го убия и докато работех в близост до тях и се срещахме редовно някак успявах да го придумам да започне с хапчетата пак. Но такива хора са много и ако попаднат във форум като нашият и няма кой да ги спре състоянието им се влошава много бързо.

MissGreenwitch:
Ох, Цеци така е, и все повече стават. Побърка се тоя свят ей... дискова херния, човек, среща с ангел...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия