theshadow, да извинявам се за термина, който използвах ... бях НЕточен в изказването си, за което се извинявам ... аз също не харесвам тази дума, защото за мене това е изкуствено създадена институция, стремяща се да зароби човечеството в дадена матрица ... (а хиндуизма е всичко друго но не и споменатият термин, които ще избягвам занапред. Извинявам се още веднъж.)
Delta, ами найстина ми е трудно да обясня с думи, но ще се опитам, пък всеки който има подобни усещания , може да ми разясни дали в случаят съм прав .... Много често,когато медитирам, когато съм много щастлив (дори и когато съм много изнервен, но това се случва рядко, защото не си позволявам да изпитам тази негативна енергия) или пък изпитвам нуждата да помогна на някого, усещам как дланите на ръцете ми се затоплят изведнъж, почти рязко ... през тях преминават като бодлички ... и след това буквано усещам ох много е странно да го обясня но сякаш въздуха около дланите ми става по-гъст, в смисъл някак си наситен ... и започва нещо като излъчване, сякаш от ръцете ми се излъчват вълни (поне така аз си го обяснявам) Преди броени дни само, се разболях от някакъв вирус със страшна кашлица и т.н. Положих ръце върху себе си и помолих Божествената Енергия да ми помогне и да премахне болката от мене ... до вечерта вече бях на крака...имам и много други такива случай. В началото си мислех , че евентуално е ефектът плацебо, но когато се наблюдава систематично .... се замисляш.
Просто искам да мога да си обясня всичко това, защото по начало аз съм човек, който гледа с различни очи на този свят ... аз виждам Енергията навсякъде около мене ... У нас си имам нещо като олтар, на който си паля свещи, клечки, разтварям любнимото си етерично масло и т.н. и когато се помоля и се свържа с Божествената Енергия ... винаги получавам отговор на думите си (не буквално естествено ... не чувам глас) ... понякога дори съм и плакал (надявам се да не прозвучи фанатично хаха) заради самото чувство на светлина и някаква топлина която е обгръщала тялото ми.... спирам за сега, че ако трябва да опиша всичко, което съм преживял, ще стане роман.