ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
ЗДРАВЕЙТЕ на всички и добре заварил
Univers:
в такъв случай може би мястото ми не е тук ... но аз най - добре си знам през какво съм преминал и видял за да търся добрият тон и подкрепа тук. Хубав ден
theshadow:
Univers, въпросът не е какво ни се иска да е дадено преживяване или дадена ситуация.... Въпросът е каква е реалността.... Препоръчвам ти да повториш честно за себе си експериментът на Емили Роса.... Това- ако търсиш реалността, в противен случай няма нужда да правиш нищо....
Ти си преценяваш сам дали мястото ти е тук или другаде... Аз мога само да ти препоръчам като си избираш място за споделяне на такъв вид опитност- няма значение кое ще е това място, форуми бол по света... Да търсиш това място, което ще те държи в реалността, а няма да ти преповтаря онова, което би ти се искало да прочетеш.... Защото светът е така устроен, че това, което ни се иска далеч не винаги е това, което е....
Univers:
изцяло съм съгласен с думите ти
Euryale:
Магията не е нищо свръхестествено. Винаги си е съществувала, всички я използват несъзнателно, но малцина успяват даже да я разберат, още по-малко да я усвоят. Аз се придържам към думата " вещица" - буквално веща жена. Смятам, че съм намерила начин, по който да въздействам върху онова, което ми се случва, въпреки, че като всеки друг човек, имам много още да уча. Това, което съм разбрала обаче е, че то се случва непрекъснато, във всеки един момент. Мислите ти, действията ти, желанията ти - всичко това изгражда пътя ти. Всеки е различен и различни неща работят за различните хора, за това може някой да се кълне, че нещо работи, а за теб да няма никакъв ефект и обратното. Ако хиндуизмът работи за теб, няма смисъл да го напускаш. Ако не си доволен или просто искаш нещо друго, добре дошъл.
lia:
Привет на всички !
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия