ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

ЗДРАВЕЙТЕ на всички и добре заварил

(1/19) > >>

Univers:
Здравейте, преди известен период от време попаднах на материал свързан с Уика, това което прочетох съотвествше на 100 процента с моите разбирания за околният свят. Религиозно се определям като хиндуист, въпреки, че семейството ми и приятелите ми са православни християни, аз не се притесних да тръгна по различен път, който ме кара да се чувствам добре. Интересното в случая е, че намерих много, много общи и сходни идей между Уика и хиндуизма ... като най-малкият пример е че в своята молитва или медитация аз използвам благовония, огън, вода и цветя, които смея да кажа символизират 4-те елемента ... В живота ми са се случили безброи неща, които са ми доказали съществуването на тази Енергия която е навсякъде около нас ... а молитвите ми към Божествената енергия се сбъдват постоянно ... в смисъл усещам своята силна връзка с Божествената Енергия ... всичко това го казвам от гледната точка не на някое хлапе което не знае какво иска от живота или както много други вкарали се във филма заради филми, а като млад и смея да кажа доста интелигентен младеж, преминал през много неща за да е със сегашното си мислене ... та просто исках да го споделя, имам известен expirience със енергия, която излъчвам чрез ръцете си, или по-правилно казано , която усещам ... знам че по един или друг начин много хора тук ще ме разберат,без да ме помислят за побъркан и да ме поставят в ситуацията на аутсайдер ... досега не съм мислил да се опитам да развия нещата, които усещам, но разбрах, че и да искам и да не искам, някои неща продължавам да си ги усещам ... за мене Уика ми допадна най-вече като мислене, философия ... и защото е много близка до моят вътрешен свят ... надявам се за напред да науча много нови неща от този форум, да питам, когато не ми е ясно .... и съм сигурен, че бих могъл да изградя и добри приятелства на това място ... защото не бих се чувствал както до сега, различен и понякога сам в своята различност. Благодаря на всички предварително

Delta:
Quote Univers ()и да искам и да не искам, някои неща продължавам да си ги усещамТака е. Добре дошъл

Univers:
Благодаря Добре заварил

Delta:
Ти си мъж, аз съм жена, казва се "добре заварила"
 Извинявай, професионално изкривяване.
 Сподели, моля те повече за това усещане на енергията в ръцете.

theshadow:
Univers, тук не е форум за религия, а за магия.... С това малко уточнение- добре дошъл....

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия