Отворена дискусия > ШАРЛАТАНСТВОТО В МАГИЯТА

Хомеопатията е за идиоти

<< < (4/5) > >>

theshadow:
хеката, за съжаление условията са като по вица-

Влиза пациентът при лекаря... Лекарят го преглежда и му предписва лекарства. Пациентът поглежда рецептата и му казва, че му е объркал лечението и иска да получи правилното лечение. Лекарят е възмутен, обиден и огорчен-

- Как може такова нещо, да си позволявате да ми критикувате лечение- аз от 4 години съм лекар...

На което пациентът с хладен тон отговаря-

- Абе вие може и от 4 години да сте лекар, ама аз от 10 години съм пациент...

tattul:
theshadow, Вица ме изкефи))
  Майка ми скоро беше на лекар за щитовидната жлеза.... Ситуацията същата - едно към едно. Резултата  - две ходения при лекаря , поредица от световъртежи.
 Не ми беше смешно..

Цеци_Вихронрав:
И преди не и бях голям фен на хомеопатията... Не мога да схвана как нещо разредено 1000 пъти ще подейства?! При билките в повечето пъти се търси по-силен концентрат и съм по-склонна да се доверя на тях. Ама за хомеопатията тръгнах да пиша...
 Ставам сутринта и докато си пия кафето преди да изхвърча към болницата чета това: 31-годишна почина в линейката, лекувала се месец с хомеопатични лекарства  И си мисля... Ами то наистина хомеопатията е за идиоти... Защото дали лекарства или билки, ако до 5-7 дена не се появи подобрение лекарят сменя рецептата или си преразглежда диагнозата пускайки още изследвания. Бог да я прости младата жена, но... Колко идиотизъм трябва да си имаш, за да не се усетиш още след седмица, че нямаш подобрение?!?

Univers:
Aton, напълно съм прав с тебе ... няма какво друго да допълня.

Delta:
Quote Aton ()защото при истинската хомеопатия или си излекуван напълно или въобще не си излекуван....Да

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия