Автор Тема: Памет на водата  (Прочетена 15654 пъти)

Неактивен Belladonnaa

Памет на водата
« Отговор #15 -: 12 Април 2012 22:25:58, Четвъртък »
Водата не само помни. Тя може да измие лошите ти мисли, да ги поеме от тебе и да те очисти от тях. Да те предпази от самия тебе. Мога да дам пример. По старо поверие ако сънуваш нещо което не искаш да ти се случи или някакъв кошмар на сутринта като станеш пусни водата на мивката (иди на реката) и разкажи на течащата вода съня си. След това си измии лицето. Тя го поема и го отнася далеч от теб. Подстригана коса се изхвърля по вода (например в тоалетната), както и космите по гребена. Когато се къпеш отмиваш всички лоши енергии от себе си. Ако си много напрегнат един дълъг душ ще възстанови цвета на аурата ти. Дето се вика "Чувствам се като след баня". Аз например винаги когато съм много ядосана или напрегна си взимам душ. Винаги е ефективно.

Неактивен different

Памет на водата
« Отговор #16 -: 19 Април 2012 18:39:27, Четвъртък »
100 % съм съгласна с теб, Belladonnaa

Неактивен Lili

Памет на водата
« Отговор #17 -: 27 Юни 2013 19:41:01, Четвъртък »
Аз също вярвам в силата на водата.Човешкия организъм е съставен предимно от вода - средно 70 процента. Следвайки логиката сигурно влияе на нас хората. Що се касае до паметта на водата относно думи и фрази, с нашите мисли, които са енергия е възможно да пренасяме информация на водата и респективно тя да ни връща информацията която сами сме "кодирали".

Неактивен Jokera

Памет на водата
« Отговор #18 -: 4 Юли 2013 07:26:08, Четвъртък »
Аз предлагам друг експеримент.
 Имам една позната от която блика отрицателна енергия и я излива щедро на големи порции.
 Достатъчни са десетина минути прекарани с нея и човек получава главоболие. Със сигурност няма да ми откаже да проведем следния експеримент. Даваме и два литра вода всеки ден да и приказва(зарежда).Повярвайте ми, че има какво да каже и ще го прави и то безплатно.
 После дори няма нужда даже да я замразяваме и изследваме.
 Даваме водата на някой желаещ да експериментира да я пие и ползва за готвене всеки ден в продължение на 30/40 дни и чакаме да видим резултата. Просто и лесно, нали?
 Ако в експериментатора има дискомфорт или здравословни отклонения значи ...?
 п.с.
 Лично аз не бих се наел да участвам в експеримента дори и срещу заплащане. biggrin
Магията не е нещо което правиш, магията е нещо, което си ти.

Неактивен theshadow

 • Админ-ДИКТАТОР
 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Публикации: 6178
 • Total likes: 98
 • Karma: +103/-1
  • Профил
Памет на водата
« Отговор #19 -: 4 Юли 2013 08:10:50, Четвъртък »
А аз на хора със слаби нерви или пък с ниско самочувствие им препоръчвам да си повишат самочувствието, за да спрат да получават главоболие от едни други хора, свикнали да вървят напред за сметка на липсващото си възпитание или на други притеснителни характеристики.

 В мига, в който нервите спрат да бъдат пречка и личното самочувствие се повиши, тогава колко невъзпитано се държи или пък истерясва насреща или какви изобщо ги говори някакво си същество- това спира да бъде притеснение за личната нервна система и спира да води до преразход на личната енергия за личните притеснения на същата лична нервна система. В резултат на това после няма нито главоболие, нито това специфично чувство на изтощение. Лесно, нали?

 В магията правенето на произволни логически връзки и украсяването им с фантазия е противопоказно.
Познанието е само за тези, които са готови да жертват време и усилия, за да се сдобият с него.

Неактивен Цеци_Вихронрав

 • Обсебена
 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Публикации: 10096
 • Total likes: 178
 • Karma: +97/-0
  • Профил
Памет на водата
« Отговор #20 -: 4 Юли 2013 21:55:06, Четвъртък »
theshadow, ти както винаги си в опозиция. Може и да си прав, но аз съм чела за едни гадни мъчения с капеща вода. Ей-така: капка по капка - докато луднеш. Та ако по една или друга причина се наложи да стоиш часове на ред с някой който то дудне монотонно с часове наред, ама все мрънка и все е недоволен. Та дали няма да те заболи глава въпреки високото самочувствие и здравите нерви? И ако все пак имаш рецепта за такива ситуации, сподели моля, че често ми се налага да търпя такива особи с часове. smile
"Кат тасманийски дявол си в устата."
 Последен

Неактивен theshadow

 • Админ-ДИКТАТОР
 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Публикации: 6178
 • Total likes: 98
 • Karma: +103/-1
  • Профил
Памет на водата
« Отговор #21 -: 5 Юли 2013 07:03:09, Петък »
Случвало ми се е да работя в среда с подобни особи. Те с поведението си търсят внимание. Каквото и да е това поведение- може да е монотонно оплакване, може да са викове, може да са истерии, може било какво било друго, за което са установили, че хората им се връзват. Това, което аз правя, е да третирам даденото същество, все едно не е там. Не получава нито един отговор и нито един поглед дори. Осъзнаването, че има повече шанс да получи внимание, връзване, отговор, скандал има (такива хора се радват, ако са в центъра на скандал, а още повече, ако те са го предизвикали), но има такъв шанс в повече примерно ако говори на стената. Осъзнаването е на етапи. Последният е, истерикът се оглежда тъпо, защото му е паднало реномето като не е успял да се наложи и не му отговорят, а дори не успява да си заслужи да го погледнат, че е там и се тръшка, та се връща на работното си място.
Познанието е само за тези, които са готови да жертват време и усилия, за да се сдобият с него.

Неактивен Цеци_Вихронрав

 • Обсебена
 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Публикации: 10096
 • Total likes: 178
 • Karma: +97/-0
  • Профил
Памет на водата
« Отговор #22 -: 5 Юли 2013 17:47:49, Петък »
Благодаря ти, theshadow! Много ми помогна. Още утре ще пробвам твоят метод, че си имам една колежка дето колкото и да я моля да спре да приказва поне за 5 мин. не спира. Предполагам едно такова държание от моя страна ще я обиди (тя все пак не е лош човек - просто е латерна), но ако си спестя главоболието си струва.
"Кат тасманийски дявол си в устата."
 Последен

Неактивен хеката

 • Newbie
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1547
 • Total likes: 0
 • Karma: +0/-0
  • Профил
  • http://природна магия
Памет на водата
« Отговор #23 -: 7 Януари 2014 18:31:16, Вторник »
"Паметта на водата" - това определение за водата бих отнесла към българската народопсихология и ритуала "мълчана вода". Сигурно сте наясно с този ритуал,но аз само ще припомня: Става дума за ритуал извършван от девойка или млада булка,която донася сладка вода от три кладенеца при пълно мълчание и без мисъл в главата в часовете преди изгрев слънце. Така донесената вода се смята за чиста вода- един вид водата не е заредена по никакъв начин с никаква енергия.  smile Но дори и в народните вярвания,трябва да свариш-най-малко-някоя и друга билка за да стане тази вода лековита. Водата има успокояващо свойство.Особено ако душа или ваната са с топла вода smile .
магията не е религия или философия,а начин на живот

Неактивен Bes

Памет на водата
« Отговор #24 -: 8 Януари 2014 08:19:52, Сряда »
Здравей, different! Дъновистките техники със сигурност ще ти бъдат само полезни! а и ти си гледала филмчето за водата wink сигурно и за тайната..истината е в простите неща don't worry be happy

Неактивен aves

Памет на водата
« Отговор #25 -: 8 Януари 2014 21:06:45, Сряда »
Хеката, бил съм свидетел на използването на тази "техника" с мълчаната вода от знахар в тетевенската област. Ще се наложи да те разочаровам, но целта й не е в това да се създаде някаква пречистена енергийно вода, а да се залъже носещия водата да си изчисти главата от... боклуци...
 Няколко години по-късно, когато други хора пък ме учеха на "магическо готвене", подхода беше почти идентичен - продължителното обработване на съставките за госбите се ползваше само като инструмент да си задържиш съзнанието в едно или друго състояние без да гледаш часовника...

 А за "тайната на водата" има доста материали вече излезли, и бих казал че е публична тайна, че същия ефект който "ученият" прави с вода, може да се постигне с произвола друга течност, която замръзяваш докато активно й въздействаш. Що се отнася до замръзяването на колбички с надписи, уж за да се види въздействието на надписа - то убедително се показва от други изследователи, че експериментите не са чисти и че с използвания метод можеш да си докажеш... всичко което искаш да докажеш.
 Накратко, "тайната на водата" е от същия дол дренки като "тайната на оргонитите".
 Фактът, че водата или друга течност "запомнят" няма никаква мистерия обаче, това си е просто физика... а обикновените колидни разтвори, каквито са например течностите в живите клетките запомнят най-различни информации и без замразяване.
 А пък въздействиео от музиката и думите, дето уж се вливало във водата, и после като я изпиеш, ти влияела, не е ли по-смислено да се приеме директно - като директно слушаш тази музика или като си повтаряш съответните думи, м? Медитиране и мантруване наричат тези методи... така че, просто е открита топлата вода, при това е направен опит да бъде обяснено всичко чрез неработещи методи.

 Водата НЕ МОЖЕ да измие лошите ти мисли, нито да те пречисти, нито да ти повлияе магически. Обаче ти можеш, докато наблюдаваш физическите процеси на водата, да стимулираш същите процеси в психиката си... докато водата физически те изкъпва, ти психически се изкъпваш; докато водата тече, ти оставяш проблемите ти да изтекат... не водата е причината, а аналогията-алегория, която се поражда в главите ни. Ако такава не се роди - ползва няма. А и да се роди, трябва да извършим психическото действие, то няма да стане от само себе си, просто някои психически действия изискват не усилие, а отпускане, изискват "да ги оставим да се случат". По същите механизъм действат всички измислени ритуали... и много ясно, че нещата няма да станат само от ритуала, то и водата няма да ни изкъпе от само себе си, трябва и да се сапунисаме, и да се покиснем, и да потъркаме кирта...
светлина от светлината, топлина от топлината, огън от огъня

Неактивен хеката

 • Newbie
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 1547
 • Total likes: 0
 • Karma: +0/-0
  • Профил
  • http://природна магия
Памет на водата
« Отговор #26 -: 8 Януари 2014 21:23:25, Сряда »
aves,  Благодаря за информацията. smile
магията не е религия или философия,а начин на живот

Неактивен Evanina

Памет на водата
« Отговор #27 -: 27 Март 2016 17:10:55, Неделя »
aves, толкова хубаво си описал всичко! Водата е моята стихия. Аз ползвам водата като теб:

Quote
Водата НЕ МОЖЕ да измие лошите ти мисли, нито да те пречисти, нито да ти повлияе магически. Обаче ти можеш, докато наблюдаваш физическите процеси на водата, да стимулираш същите процеси в психиката си... докато водата физически те изкъпва, ти психически се изкъпваш; докато водата тече, ти оставяш проблемите ти да изтекат... не водата е причината, а аналогията-алегория, която се поражда в главите ни. Ако такава не се роди - ползва няма. А и да се роди, трябва да извършим психическото действие, то няма да стане от само себе си, просто някои психически действия изискват не усилие, а отпускане, изискват "да ги оставим да се случат". По същите механизъм действат всички измислени ритуали... и много ясно, че нещата няма да станат само от ритуала, то и водата няма да ни изкъпе от само себе си, трябва и да се сапунисаме, и да се покиснем, и да потъркаме кирта...

Неактивен feniks75

 • Специален достъп
 • Sr. Member
 • *****
 • Публикации: 358
 • Total likes: 128
 • Karma: +17/-4
  • Профил
Re: Памет на водата
« Отговор #28 -: 8 Февруари 2021 11:56:08, Понеделник »
Малей, аз досега вярвах в това за  водата.Дори си правих определени техники.Наистина красива илюзия.Водата е здраве за организмът ,но умът е този ,които позиционира всичко.
Незнам дали умът ми създава определени мисловни конструкции за определен вид руна или руната шаблонира конкретна ситуация  в умът ми