Отворена дискусия > ШАРЛАТАНСТВОТО В МАГИЯТА
Памет на водата
Belladonnaa:
Водата не само помни. Тя може да измие лошите ти мисли, да ги поеме от тебе и да те очисти от тях. Да те предпази от самия тебе. Мога да дам пример. По старо поверие ако сънуваш нещо което не искаш да ти се случи или някакъв кошмар на сутринта като станеш пусни водата на мивката (иди на реката) и разкажи на течащата вода съня си. След това си измии лицето. Тя го поема и го отнася далеч от теб. Подстригана коса се изхвърля по вода (например в тоалетната), както и космите по гребена. Когато се къпеш отмиваш всички лоши енергии от себе си. Ако си много напрегнат един дълъг душ ще възстанови цвета на аурата ти. Дето се вика "Чувствам се като след баня". Аз например винаги когато съм много ядосана или напрегна си взимам душ. Винаги е ефективно.
different:
100 % съм съгласна с теб, Belladonnaa
Lili:
Аз също вярвам в силата на водата.Човешкия организъм е съставен предимно от вода - средно 70 процента. Следвайки логиката сигурно влияе на нас хората. Що се касае до паметта на водата относно думи и фрази, с нашите мисли, които са енергия е възможно да пренасяме информация на водата и респективно тя да ни връща информацията която сами сме "кодирали".
Jokera:
Аз предлагам друг експеримент.
Имам една позната от която блика отрицателна енергия и я излива щедро на големи порции.
Достатъчни са десетина минути прекарани с нея и човек получава главоболие. Със сигурност няма да ми откаже да проведем следния експеримент. Даваме и два литра вода всеки ден да и приказва(зарежда).Повярвайте ми, че има какво да каже и ще го прави и то безплатно.
После дори няма нужда даже да я замразяваме и изследваме.
Даваме водата на някой желаещ да експериментира да я пие и ползва за готвене всеки ден в продължение на 30/40 дни и чакаме да видим резултата. Просто и лесно, нали?
Ако в експериментатора има дискомфорт или здравословни отклонения значи ...?
п.с.
Лично аз не бих се наел да участвам в експеримента дори и срещу заплащане.
theshadow:
А аз на хора със слаби нерви или пък с ниско самочувствие им препоръчвам да си повишат самочувствието, за да спрат да получават главоболие от едни други хора, свикнали да вървят напред за сметка на липсващото си възпитание или на други притеснителни характеристики.
В мига, в който нервите спрат да бъдат пречка и личното самочувствие се повиши, тогава колко невъзпитано се държи или пък истерясва насреща или какви изобщо ги говори някакво си същество- това спира да бъде притеснение за личната нервна система и спира да води до преразход на личната енергия за личните притеснения на същата лична нервна система. В резултат на това после няма нито главоболие, нито това специфично чувство на изтощение. Лесно, нали?
В магията правенето на произволни логически връзки и украсяването им с фантазия е противопоказно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия