Отворена дискусия > МАГИЯ
Какво зная за магията
Delta:
Не съм много веща, но наименованието Господ се свързва с християнството, другия начин, по който наричаме ние, българите, Исус. А Бог е интернационално наименование на висша сила.
Alfa:
Привет pebalsss,
Целта на повечето религии мисля е да си слаб и да се страхуваш от Бога. Това не мога да го кажа за будизма, защото шефовете ми са такива и са много корави хора.
Винаги съм си мислил, че Библията не е това, което Исус е говорил. Тя е минала през хиляди ръце докато стигне до сегашния си вид. Всичко се е превърнало в един огромен бизнес за сектите, за Ватикана за Владиките и кой ли не. Истинските свещеници са по селата или някъде в изолация.
За справка като видях предния папа - Бенедикт, имах чувството че дяволът се е вселил в него.
Толкова е зъл!
Цеци_Вихронрав:
Alfa, Тук избягваме да обсъждаме религия по желание на Админите на форума. Разговорите за религия обикновено водят до излишни спорове и... Нека си говорим за магия.
Alfa:
Няма да говоря повече за това.
Ами хайде, говори ми .
Цеци_Вихронрав:
Ами да ти говоря... Според мен най-важното в магията е медитацията или по-скоро да можеш с кратък срок да изпаднеш в медитативно състояние в което умът ти е празен от мисли. Така можеш да се концентрираш върху желаното без да се разсейваш, а от там... Дали ще програмираш ситуация, ще пратиш енергия или ще си издигнеш щит е твое решение.
Та как се справяш с медитацията?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия