Отворена дискусия > МАГИЯ
Какво зная за магията
Delta:
Quote Alfa ()Винаги съм си мислил, че Библията не е това, което Исус е говорил.Въобще и хич даже няма нищо общо с истинското учение на Исус. И останалото, което казваш, аз споделям.
Пебс, в други езици няма две думи както при нас Господ и Бог. На италиански, португалски, френски и испански е Дио ( с различно произношение), на английски и немски - Год. Все Бог. Само ние си имаме и Господ, което, както казваш е свързано с думата господар.
Quote Цеци_Вихронрав ()Тук избягваме да обсъждаме религия по желание на Админите на форумаСтига и ти, ма! Като ни надърпат ушите, тогава Религията е важна теория, стига да се разглежда като вид наука, да речем, както физика и биология. И по този повод - днес се зачетох в Робинзон - той учи Петкан на християнство и му казва, че неговия Бог, забравих му името, не мисли така за тях, както християнския Бог, щото видите ли, ги оставил диваци и канибали И си вярва. После пък имаше една част, където той се страхуваше от испанците - корабокрушенци на острова на Петкан, защото и те са християни, ама са католици, а англичаните са протестанти... иии баси вековната промивка на мозъци от как има християнство. Днес всички скачат против фундаменталния ислям. Пък никой не си признава какъв фундаментализъм е имало в християнството до неотдавна и колко века е било. И как са унищожили цялата съкровищница като знания, изкуство и прочее от Античността.
Спирам
Alfa:
Delta, с удоволствие бих продължил, но обещах да не говоря по темата
posleden:
Alfa, добре дошъл, радвам се че си тук! Не бързай и не се отказвай.
Lanfaer:
Quote posleden ()Не бързай и не се отказвай. Да!
Alfa:
Няма да се откажа, но ми бяхте споменали за някаква библиотека в сайта, а не мога да я намеря.;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия