Отворена дискусия > МАГИЯ

Мотиви- защо не се обсъждат религия и ритуали

<< < (5/12) > >>

хеката:
Между другото мисля че психически неуравновесения човек ще си набави 5кг. аналгин при всички обстоятелства,независимо колко са добри аптекарите.

posleden:

LyLyth:
posleden, от много време се каня да питам, ама какво значи този огън??

theshadow:
Quote хеката ()В категорията на не истината поставяш астрологията,номерологията и ред подобни,но аз си задавам въпроса на какво основание го правиш.

хеката- сгрешената математическа логика... Има такива хора, на които им се занимава да обясняват къде са грешките... А аз- освен всичко останало и да обяснявам къде са множеството грешки- желание нямам и не виждам смисъл да правя такова обяснение по същата причина, поради която не виждам смисъл да давам обяснения за религията... 

Още повече- както писах и преди, аз изучавам религии като хоби, забавлявам се с нумерология и с астрология... Както писах по-напред по темата, ако човек знае къде е границата- перфектните помощни средства са... А ако не я знае... Аз не мога да дам къде е границата, дори да го искам... И да се обсъжда за какво? Да си намираме на дрязги? Не ме влече някакси...

И пак стигам до извода, че по-добре някои теми въобще да не се обсъждат...

theshadow:
Quote хеката ()Между другото мисля че психически неуравновесения човек ще си набави 5кг. аналгин при всички обстоятелства,независимо колко са добри аптекарите.
 Само защото по този свят има недогледали аптекари...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия