Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Дали има магия?

(1/4) > >>

korneliq:
Искам да попитам дали евентуално синът ми има направена магия.Почти никога не му е вървяло, но напоследък нещата така се объркаха, че повече няма накъде.Той е на 27 год и е роден на 20.07.1987год.В момента е студент в чужбина и първите 2 год се справяше що годе добре, но мин год нещо му стана и постоянно започна да говори че е в депресия и така на края на год се оказа че ще трябва да повтаря учебната год, след което той вече тотално се срина и сега е там , повтаря ама е в тежка депресия и не иска да чуе за лечение и сега го чакам за ваканцията  и дано да успея да го убедя да отиде на психолог.Незнам какво се случва с него , но никак не едобре и започнах да се замислям за направена магия и даже си мисля от кого може да е , но то е доста отдавна , пък и не съм намирала нищо подозрително, незнам как бих могла да разбера.А спред вас какво да мисля и как да му помогна, благодаря....

listentothewild:
Здравей!
 Синът Ви няма направена магия. По-вероятното, което смятам аз е, че или се е влюбил и не му е провървяло или просто има някакви проблеми, които могат да са много и различни. Поговорете с него, опитайте се да разберете! Психолога е чудесен вариант. Ние хората като се разболеем и ходим при чичо Доктор да лекува телата ни, но в България забравяме, че и на психиката ни трябва помощ понякога. Не е срамно да отидеш на психолог, похвално е! 
 Та, скъпа korneliq, синът ти няма магия! Просто е попаднал в дупка. Млад човек е, на всеки се случва. Важното е да бъдете до него, да успеете да намерите начин да му помогнете и да му се радвате неимоверно много, защото все пак си е вашето момче!

AnnieWalker:
здравейте. Аз съм Ани и съм студентка уча икономика. Имам нужда от помощ и мисля че това е правилното място. Аз съм била винаги отличничка в училище. И сега и в университета си земам изпитите с хубави оценки. Обаче повечето ми колеги не учат и само по купони ходят и ги късат на испитите. И от извесно време забелязах как ме гледат злобно и не ми говорят, странят от мен. И тогава започнаха проблемите. Вече на два испита ме скъсаха на два поредни и е ужасно. Нещо стана, уж съм подготвена и си написах всичко и ме скъсаха. Някои от момичетата са малко странни и мисля че се занимават с магия. Може ли да са ми направили магия от завист. Моля ви помогнете ми.

Цеци_Вихронрав:
Ани,  не мисля, че имаш магия. По-вероятно е среса от многото за учене, твоята самоизолация и още такива да е довело до злополучните изпити. Като те чета ти си затворен човек който страни от другите. Студентските години освен за натрупване на знания са и време за забавления с колегите, време за спечелване на нови приятелства и за натрупване на хубави спомени. Помисли си дали колегите ти не те гледат не злобно, а със съжаление, че си все сама и изолирана?! Не казвам да зарежеш ученето и да хукнеш по безкрайни купони, но пък няма лошо от време на врема да разтовариш ои ти на някой купон. В училище има освен междучасия и разтоварващи психиката часове като рисуване, пеене и физическо. В университета разтоварват купоните. Аз си мисля, че в самотата си си решила, че другите те гледат злобно, това те е стресирало и на изпитите си блокирала и са те скъсали. Намери приятели и се забавлявай, за да ти почива ума и после да можеш да учиш по-качествено. А колежките ти макар и странни не се занимават с магия. Заети са да учат и да се забавляват. Повярвай ми!

AnnieWalker:
Цеци благодаря за бързия отговор. Аз имам приятели. Не много но достатъчно и се забавлявам. Но не се напивам всяка вечер като повечето ми колеги. А  за тези момичета за които споменах имам сериозни съмнения, че се занимават с нещо лошо. Ходят странно облечени и в стаите им в общежитието е странно. Навсякъде има свещи, гердани и плакати със странни картини. Аз как да разбера дали не са се опитали да ми направят магия?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия