Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Дали има магия?
Цеци_Вихронрав:
Ани, а ти по някакъв начин засегнала ли си ги с нещо, че да имат повод да ти правят магия? Защото ако нямат повод не виждам защо да го правят.
Колкото до странните дрехи картини и свещи... Ами аз си ходя с по 5-6 (най-малко) гердана с окултни символи на врата, обличам се или съвсем неглиже (дънки и тениска) или супер екстравагантно до шокиращо и дори сега пред мен има 3 горящи свещи. И нищо от тези неща не ме прави вещица. Те са просто аксесоари. вещица ме правят уменията ми и магиите ги правя без помощни материали.
AnnieWalker:
Не съм ги засегнала. Никога нбе сме общували даже не ме забелязваха. А сега ме гледат странно о злобно. Мисля че имам направена магия но не знам как да я премахна. Ще съм ви благодарна, ако ми помогнете.
Цеци_Вихронрав:
Нямаш направена магия, но ако ще те успокои влез в някоя църква и постой точно под купола 5 минути.
AnnieWalker:
Но църквата отрича магията и я заклеймява като нещо лошо. Пък и аз не съм набожна. И наистина е странно във форум за магия да отричат че някой има направена магия, когато това се вижда. Аз искам да ми кажете начин как да я махна.
Цеци_Вихронрав:
Ани, ти какво очакваш? Да те излъжа, че имаш магия и да ти поискам куп пари, за да я разваля ли? Ами ние тук сме магьосници, не мошеници. Има голяма разлика. А това, че някой те гледа злобно и зависливо не значи, че ти е направил магия. Мен постоянно ме гледат злобно, аз също по някога гледам злобно. Имам кофти клиенти (продавачка съм) които така ми късат нервите, че ги гледам не просто със злоба, а с чиста омраза. И да не си мислиш, че хабя нерви и енергия, за да им правя магия?! Не си струва труда...
И да се върна на темата. Нямаш магия. Изнервена си, притеснено ти е и минаваш през лош период. Стегни се мисли позитивно и нещата ще се оправят.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия