Здравейте, Магове, Ясновидци, Оракли, здравейте на всички,
Изключително ми е приятно да съм в такава среда и да черпя знания от вещи хорица. Изникват ми дузина въпроси и не знам от къде да започна и все като се каня да напиша нещо и си отговарям сам (не знам защо но от името някой друг, явно ми хлопа дъската) и не питам нищо... Да, звучи смотано.
От това което чета по темата разбрах, че няма как да ти се направи магия, ако ти самия не си внушиш това. Но все пак има ли начин, пълен аматьор да разбере дали има направена магия на него или на някой друг. Или трябва да имаш такава дарба. Искам да се науча, за да мога да помагам и аз. Искам да мога да изпитвам това чувство, че съм помогнал на някой чрез моята дарба която все още търся за да усъвършенствам.
Имам интуиция но не винаги я разпознавам. Може ли някой да ми каже каква точно е тя. Имам интуиция която не мога да разбера коя по точно е, защото всеки път е различна. Казва ли са ми да не стъпвам върху шахти по улицата и върху пукнатини и върху корени на дървета, защото ми е направена магия. И ми го каза една баба по телефона която не ми иска пари. Питах я дали имам някаква дарба, а тя ми отговори, че не защото съм твърде добър като човек и имам много женска енергия, но все пак ми каза че има нещо си там и забравих какво точно ми каза
. Случвало ми се е просто да чуя част от дадена реч дали ще от радиото, телевизора или странични хора, и някак си знам че тази определена час от изказа се отнася за мен и е всъщност отговор на някои мои въпрос... Пак не мога да обясня точно какво имам в предвид. Веднъж пак дака си вървях с приятели на един панаир в планината не помня тематиката и не помня планината, но помня тези 3 бабички в далечината. Бяха далеко но ги чух - ,,Ей го дей и слухаря" или нещо подобно беше, но тогава си го обясних като човек който използва интуицията чрез слуха. А имам шум в ушите от към 10 години. Ходих по доктори и т.н. но ефект няма. Както и да е, свикнах му. Въпроса ми е, може ли някой да ми подскаже, дали имам заченки на някаква дарба, или е просто някакво мое внушение, че имам такава, за да знам на къде да се насоча по-точно. Или ще ме оставите с израза. ,,Сам трябва да я откриеш", макар че в момента точно тава се опитвам.
Благодаря предварително!
Поздрави,
Лека вечер и всичко най-добро!