Здравейте!Преди да Ви отговоря, ще Ви копирам материал който бях писала преди време за проклятията.
"Защо родово проклятие няма, а всъщност действа...
Първо магията е енергийно въздействие върху някой или нещо. Е няма човек който да има толкова енергия в излишък, че да въздейства върху цял род в продължение на поколения - физически е невъзможно. Можеш да въздействаш върху някого или група хора за кратко, но до там и след това ще трябва сериозно да поработиш върху възстановяването на собствената си енергия.
От друга страна действа безотказно понеже ние хората сме суеверни и склонни да си самовнушаваме какво ли не. Любимата ми героиня на Тери Пратчет- Есме Вихронрав казва нещо от сорта: "Защо да го кълна, ако няма да ме чуе?!"... Съответно като прокълнеш (пожелаеш нещо лошо) някого той ако е с по-лабилна психика и суеверен всяка неприятност ще я свързва с клетвата ти. От там насетне ще се сдуха тотално понеже нали е "прокълнат" и ще стане "магнит" за всякакви неприятности. И цялата работа не защото действително му е въздействано да страда, а той сам се е програмирал в следствие на вярата му в проклятието. Един вид... Като вярваш, че си под въздействие на проклятие то ти не се бориш понеже си убеден, че не обстоятелствата, а проклятието е виновно за проблемите ти. В същото време ходиш със вид на жертва и всеки започва да се държи с теб като жертва и...
И ето ти глупаво суеверие което действа, не защото е възможно, а поради самовнушение..."
На Вашият въпрос - нямате магия или проклятие. И е хубаво да спрете да харчите трудно спечелени пари по врачки, радиоестезисти и други манипулатори. И много отговорно ги наричам манипулатори, защото хората с истински възможности ако могат помагат без да обръщат помощта си в търговия. Или иначе казано без да искат пари.
Казвате, че страдате от липса на късмет... И аз съм както казвате "карък" последните вече 6 години, но се научих да приемам проблемите като предизвикателство, вместо да падам духом и да обвинявам късмета, че не ме спохожда.
Относно телефонните обаждания мисля, че някой просто се е опитвал да Ви тормози психически. Ако се повтори се обърнете към полицията, те имат възможност да проследят обаждането и да разберат кой Ви тормози.Преди години ми се случи нещо подобно, но не ми говореха на чужд език, а ме обиждаха. На всичко отгоре го правеха от кабиките дето ги има за разговори през интернет. Оплаках се в полицията и хванаха извършителя.
Относно заболяванията... Лекарите и те хора и грешат. Важното е в един момент да разберете правилната диагноза и да се погрижите за здравето си и това на близките Ви.
Другото е, че в единият род - няма нормално семейство - или хора с психиатрични диагнози, или се съдят за имоти, или са разведени по лош начин, или са с починали половинки.
Покрай тази демокрация това може да се каже за почти всеки род, включително и за част от хората от моя. Истината е, че всеки човек сам за себе си избира дали да е лош или добър. Няма значение какво е преживял, колко нещастно детство е имал (примерно) или колко неправилно е бил възпитаван. В един момент всеки пораства и е в състояние да разграничи добро от зло и да избере какъв човек да стане. Това, че ваши роднини са решили да се съдят примерно не означава, че и Вие трябва да сте като тях. Изключвам психично заболелите, защото там... Едва ли те сами са го искали - просто е станало и никой не е застрахован от това.
И да не ставам многословна. Нямате магия, просто животът Ви не е от най-лесните. Давайте си кураж и решавайте проблемите един по един. И престанете да очаквате най-лошото, защото така го викате да дойде. Когато започнете нещо очаквайте най-дорият резултат и ще видите как хубавите неща започват да идват.
Друг един трик който действа винаги и безотказно. всяка сутрин като станете се поглеждайте в огледалото и си казвайте: "Днес е един прекрасен ден и ме чакат само хубави неща."
Когато започнах да го правя това с огледалото първо го казвах с голямо недоверие и чак ме избиваше на истеричен смях от самосъжаление до къде съм я докарала да си говоря сама с огледалото. Да ама взе, че подейства... Взеха да ми се случват разни малки хубави неща и добих кураж. След време позабравих за сутрешното си пожелание пред огледалото и се сетих едва преди месец за него като останах неочаквано без работа. В чужда страна съм и е страшно без работа, защото това значи, не просто да нямаш пари, да да останеш и без квартира и то посред зима... Страшничко си е. Но се присетих за сутрешните разговори с огледадото и в момента в който ги поднових и нещата взеха да се нареждат. Та... Пробвайте с огледалото и след седмица или месец споделете.
И да повторя като всяка селска вещица. Спрете да си харчите парите по врачки!