Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
обсебване на мислите и съзнанието
theshadow:
beautiful_vd, хората с такава дарба НИКОГА не казват, ако предстои смърт. Забранено е. Защото подобното привлича подобно и тази "врачка" ти е навредила.
Наистина подобното привлича подобно. Човек, който допусне да го излъже някоя "врачка", че има направена магия- той ще види целия му живот да се срине пред очите му, но не защото някой му е направил магия. Той сам с мислите си ще си съсипе живота. Автомагия ще си направи. А който каквото лошо сам си направи- нали знаеш...
Единствените благодарности в случая дължиш на лекарите.
И понеже подобното привлича подобно... Трябва да си смениш пътя, защото този път, по който си поела, ще ти привлича лоши неща към теб...
Избери си ден, в който да пуснеш мъртвия да си отиде от мислите ти наистина. Но не със сълзи и не с лошо. Представи си, че те гледа от някъде. Не бива да те вижда тъжна и плачеща, нали? Ще си иска твоята усмивка и да си щастлива, защото хората, на които сме близки, ни искат да сме усмихнати и щастливи, а не да сме ревящи и нещастни. Също така този човек ще иска да го запомниш с хубаво, а не с друго. Затова сядаш пред снимката и си припомняш само най-хубавото. И спираш да го държиш в мислите ти, а го оставяш да си тръгне от съзнанието ти. Трябва да го оставиш да си тръгне от съзнанието ти окончателно. След това прибери снимката. И продължи живота си напред.
beautiful_vd:
знам че е така и най-искрено искам да го оставя да си тръгне , но не се получава , като излезна по града виждам местата на които сме били заедно и веднага спомените се връщат , мислех че съм го преодоляла но явно не съм , до скоро животът ми беше много хубав излизах забавлявах се имам приятел от 2 години и живеем заедно , всичко си ми беше наред но неочаквано нещо пробуди в мен тези спомени и мисли и всичко хувабо стана сиво и мрачно
Цеци_Вихронрав:
beautiful_vd, нормално е на моменти да си спомняш за него. Просто като стане не позволявай тези мисли да те обземат за дълго.
И аз докато ти пиша днес се сетих за Приятеля за който ти писах. Позволих си да поплача и сега слушам любимата и на двама ни песен "Бохеми" на Шарл Азнавур. И се усмихвам, защото той обичаше усмивката ми...
хеката:
beautiful_vd, какво искаш да чуеш?
Какво искаш да чуеш от нашите уста?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия