Как да ви кажа, аз съм единствената дето до сега винаги си е търсила правата, имало е и др.случаи на нарушения, но никой от другите не смее да ме подкрепи, страх ги е, че ще ги изгонят:-))
Тормоза се състои в това, че искат да работим овъртайм, без да питат, съгласен ли си или не, на практика се получава, че си нон стоп на работа, вкл. и уикендите. По закон трябва да имаме 40 часова раб.седмица, но далеч не е такава. Аз ако преценя да остана след раб.време е едно, но да ти го налагат, без право на обжалване-съвсем друго. Това не мога да понасям- да ме правят на маймуна, а познавам колеги, които стояха до откат и в един момент им казаха- вече не сте ефективни Сбогом. Знам, че в БГ това е масова практика да се експлоатират хората, но не мога да го приема това нещо, не искам да ме експлоатират. И като ме изцедят на максимум да ме изхвърлят, като останалите.
Но тук в случая става дума за конкретен човек, от когото идват проблемите, само че е много Наш човек, ако ме разбирате, в никакъв случай няма да победя само с оплакване в централата, трябва ми помощ, а никой не смее около мен.