*
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
5 Декември 2021 22:43:55, Неделя

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Фази на Луната
Хороскоп за 05 декември 2021
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Днес повечето дейности ще Ви се отдават с лекота, но най-вече говоренето. Бъдете по-премерени в думите си, защото лесно може да нагрубите някого, а това определено не Ви е нужно.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Удобен ден за посрещане на гости и за пътувания. Ако се занимавате с творческа дейност, резултатите може да се окажат по-добри от очакваното.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Внимавайте днес какви ги говорите. Рискувате да се скарате с приятел заради дреболии. В крайна сметка има неща, които са по-важни от това да непременно да бъдете прави. Изберете приятелството пред правотата.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Ако успеете да се усамотите, може да реализирате някои от хрумванията си. Проверете парите в наличност, все пак утре е важен предколеден празник.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Днес може да изпитате огромно желание да харчите и да проявите щедрост. Не правете неща, за които после ще съжалявате. Офертите са примамливи, но наистина ли се нуждаете от тези неща. Може би трябва да насочите вниманието си към онези неща, които не се купуват с пари.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Може да се потопите в търсенето отговор на важни житейски въпроси.Вие го умеете това до съвършенство,но все пак бъдете малко по-практични.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Един лек, дори малко фриволен ден. С лекота ще раздавате пари и внимание, което само по себе си не е лошо, но все пак имайте и едно наум. Внимавайте какво обещавате.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Ден по-подходящ е за труд и творчество ,нежели за сложни разговори и обсъждания. Пазете се да не Ви въвлекат в някоя интрига.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Днес ще имате достатъчно енергия дори планина да изместите. Склонността Ви да обещавате невъзможното може да доведе до недоразумения, бройте до 10 преди да обещаете каквото и да е.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Ще бъдете наясно какво точно искате (както винаги), но може би ще срещнете спънки при реализацията. Не се амбицирайте на всяка цена да успеете веднага, имайте търпение.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Ще Ви бъде лесно докажете себе си във всичко, което правите. Ще Ви привличат странни неща, както винаги и ще Ви е трудно да обясните на околните защо правите нещата точно по този начин, а не по друг. А всъщност това е очарованието на различието. Единственото предупреждение е, да не се опитвате да угодите на всички.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Тази неделя изглежда ще Ви ангажира твърде много. Затова пък вечерта ще изпитате най-вече радостта от добре свършената работа. Тогава и умората е сладка.
Хороскопи от astro5.net

Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon

Articles в « Статии портал »

Comments *

You don't have permmission to comment, or comments have been turned off for this article.