Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
ШАМАНИЗЪМ / Re: Заемка на сетиво от животно
« Последна публикация by Solomon - 16 Март 2019 19:05:35, Събота »
От друга страна при шейп-шифтинга се смята, че "влизаш" в тялото на друго същество и можеш да гледаш и чуваш през неговите очи и уши. Примерно. 
Точно това ме интересува. Можеш ли да дадеш малко повечко информация ? :)
2
Нормално е да усещаш енергията която протича през теб и тази която обменяш с околните. Просто когато си спокоен е по-интензивно усещането. Това ще рече, че постепенно се оттърваш от проблемите. :)
3
МАГИЯ / Re: Здравейте, много хора ми казват че имам дарба. Дайте съвет...
« Последна публикация by spiritual dragon - 16 Март 2019 00:40:41, Събота »
Дано не ми е много тъп поста. Ама така ми се стече всичко.
4
МАГИЯ / Re: Здравейте, много хора ми казват че имам дарба. Дайте съвет...
« Последна публикация by posleden - 16 Март 2019 00:35:33, Събота »
 :)
5
МАГИЯ / Re: Здравейте, много хора ми казват че имам дарба. Дайте съвет...
« Последна публикация by spiritual dragon - 16 Март 2019 00:33:31, Събота »
Ами мина много време, той ми беше правил доста ритуали. Но мисля че черта някакви символи, докато ме иницираше. Хич не си спомням вече, бях облъчен от натрапчиви мисли за други неща. Надрусан с антидепресанти и почти не си спомням. Но чувствам енергия от дланите си. Появяваща се от време на време, когато съм по-спокоен  и някак уравновесен. По-предният ден медитирах, и след това докато си чаках автобуса за работа, усетих пак как излиза енергия от дланите ми. И бяха много топли, но като цяло много силно чувствам енергията и хората, след като спрях хапчетата. Сякаш плувам в океан от енергия. Но от малък дланите ми винаги са топли, почти дори и когато съм някъде на студ. Иначе когато се загреят чувствам че като си ги нанеса пред лицето на саниметар, два пак чувствам топлината и енергията.
6
ШАМАНИЗЪМ / Re: Заемка на сетиво от животно
« Последна публикация by Blackwolf - 15 Март 2019 15:30:27, Петък »
Животните на силата са духове, не са животни от плът и кръв. От друга страна при шейп-шифтинга се смята, че "влизаш" в тялото на друго същество и можеш да гледаш и чуваш през неговите очи и уши. Примерно.  [victory]
7
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Времето
« Последна публикация by posleden - 14 Март 2019 18:50:23, Четвъртък »
Много интересен въпрос. Питащият знае повече от нас. 🙂
8
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Времето
« Последна публикация by Libra777 - 13 Март 2019 19:11:04, Сряда »
Не е възможно да се даде определение за "време"... също както за точка, права и равнина в математиката... Те самите са опора, на която се позовават дефинициите на други термини, но на тях самите... Хм, сякаш е малко трудно да се измисли.  [umnik] Може би ще е по-лесно да се дефинира времето, като за съпоставка се използва пространството - по метода на противопоставянето.
Лично за мен времето е в пъти по-трудна за усвояване категория от пространството, не боравя с него никак добре... Или изоставам от него, или пък го изпреварвам, но все не мога да се синхронизирам с него. Че не го контролирам - ясно, ок... Лошото обаче е, че не мога и да го слушам. Все се опитвам да го надхитря, да го завъртя, да го променя, да го забавя или забързам... А пък то, пустото, не слуша! Прави си каквото си иска и докато се усетя, се оказва, че неусетно съм се изгубила из него. Винаги ясно осъзнавам КЪДЕ се намирам, но понякога ми е трудно да разбера КОГА се намирам. Понякога минутите ми минават бавно, а годините - бързо. Как става това, не мога да кажа... Лакатуша се между миналото и бъдещето, а настоящето все отлита нанякъде... 
Та, какво е за мен в общи линии времето - едно голямо неизвестно... И да, има си величина за измерване, която хората са измислили, но тя изобщо не отговаря на субективното ми усещане за него. Аз лично не го разбирам и не боравя добре с него, нито мога да му дам определение... Надявам се с течение на времето... таковата, по време на неговото течение... оф...  [taunt] Абе надявам се все някога да се науча да се справям с него.
9
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Времето
« Последна публикация by Цеци_Вихронрав - 13 Март 2019 14:07:37, Сряда »
Времето е много разтегливо понятие... Времето като прогноза или времето като величина?
10
СВОБОДНА ЗОНА / Времето
« Последна публикация by Veleroth - 13 Март 2019 12:47:19, Сряда »
Здравейте скъпи форумци. Аз съм нов в форума, но скоро ми се наложи да водя разговор за 'времето' за това искам да ви питам и вас. Какво е времето за вас  как възприемате времето? И как бихте описали времето ?  [victory]
Страници: [1] 2 3 ... 10