*
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
10 Май 2021 11:46:11, Понеделник

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Страници: [1]
Добре дошлиВъв форума ще се запознаете с неща като -  ментална магия, хаос магия, бойна магия, вещерство и природна магия, ясновидство, осъзнато сънуване, таро, руни, шаманизъм, източни практики, НЛП парапсихология и с много други
 
В защитените чрез парола практикуми към форума споделяме своите знания и умения, а те обхващат огромен спектър от практики. Провеждат се регулярно практически занимания, касаещи различните направления в магията, окултизма, източните практики, провежда се работа с двойна пирамида, ясновидство, таро, руни, шаманизъм и други. 
 
Ресурсите, които са публикувани, са единствено за тези, които са готови да възприемат света по един по-различен начин. Но те са открити единствено за онези, които са способни сериозно да се занимават с работа над себе си. 
 
Ако сте такъв човек, заповядайте при нас- четете, общувайте, питайте и отговаряйте. Споделяюте своите знания и опит и се ползвайте от знанието и опита на другите.
 
Администраторският екип на сайта за практиката и самоусъвършенстването в магията е в следния състав:
Сайтът е за хора на възраст над 18 г.
 
Желая на всички приятна и ползотворна работа с този сайт и форумът към него. 
Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon
Фази на Луната
Хороскоп за 10 май 2021
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Сутринта всичко ще ви се струва, че тече бавно и протяжно. Но пък има нужда и от такива спокойни дни, не действайте прибързано и необмислено.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Изхвърлете от ума си всички мисли за проблеми и неприятности. Нека този ден е за радостни мисли, грижа за себе си и всичко онова, което ви радва.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Сериозното натоварване се отразява неблагоприятно на самочувствието ви. По-малко стойте зад компютъра. Трябват ви свеж въздух и витамини.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Интересен ден със своите си хубости и недостатъци. Но какви биха могли да са недостатъците на една майски ден, собствените Ви ограничаващи мисли. По-добре да мислите положително, отколкото отрицателно, по-добре да се смеете, отколкото да плачете, но пък Вие избирате тоналността днес. Дано се получи хубава композиция.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Започвате деня с ясно изразеното желание какво искате да постигнете и трудно някой ще Ви отклони от пътя. А всъщност е толкова добре днес да отидете сред планината. Нуждата Ви от стабилност и структурираност ще намери своето успокоение.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Ще контактувате и ще се учите от хора, които са авторитети в своята област. Това от своя страна ще дава и на Вас нов и по-глобален поглед. Хубаво е да намерите време да дадете почивка и на ума.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Проблемът днес ще е в напрежението. Някак отвътре ще Ви идва. Решението е в самите Вас. Дишайте, дишайте дълбоко и успокоявайте ума. Умът е най-големият ни манипулатор. И открийте онова, което Ви вдъхва вяра и оптимизъм. Винаги има изход, само се издигнете над ситуацията.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Най-голямата Ви радост инай-голямата Ви болка днес ще идват от партньорските връзки. Трудно е понякога да разбереш другия, особено когато има недоизказани неща. По-лесно е, когато сте искрени един с друг. Да понякога боли, но пък е чисто и ясно.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Улисани в това да подреждате нещата и да въдворявате ред, забравяте най-важното - хората. Хората са по-важни от мнимия ред. Подреждайте отношенията си, тогава предметите сякаш сами ще си намират местата.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Днес ще си взаимодействате творчески и в радост. Ден да покажете любовта си. Привечер ще се наложи да преподредите и преорганизирате плановете си, така е - бъдете практични.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Най-ползотворно ще е времето между 10 и 12. Използвайте го пълноценно - довършете нещата, които са изостанали или са недовършени. Трябва да приклюите едно, за да стартирате друго, нали?
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Сутринта може да се сбъдне една ваша малка мечта, а какво по-хубаво начало на деня от това. Оттук насетне денят ще е прекрасен и пълен за вас.
Хороскопи от astro5.net
Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon

16 Фев 2017 - Оракул

Оракулът е подготвен за Вас от coolest и the shadow и служи за забавление...
Но ако все пак намерите в отговорите и доза истина за себе си- няма да ви се разсърдим... 

Задай кратък въпрос, на който Мара да отговори.

Online Fortune Teller
Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon
Страници: [1]