*
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
5 Декември 2021 22:03:24, Неделя

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Страници: [1]
Добре дошлиВъв форума ще се запознаете с неща като -  ментална магия, хаос магия, бойна магия, вещерство и природна магия, ясновидство, осъзнато сънуване, таро, руни, шаманизъм, източни практики, НЛП парапсихология и с много други
 
В защитените чрез парола практикуми към форума споделяме своите знания и умения, а те обхващат огромен спектър от практики. Провеждат се регулярно практически занимания, касаещи различните направления в магията, окултизма, източните практики, провежда се работа с двойна пирамида, ясновидство, таро, руни, шаманизъм и други. 
 
Ресурсите, които са публикувани, са единствено за тези, които са готови да възприемат света по един по-различен начин. Но те са открити единствено за онези, които са способни сериозно да се занимават с работа над себе си. 
 
Ако сте такъв човек, заповядайте при нас- четете, общувайте, питайте и отговаряйте. Споделяюте своите знания и опит и се ползвайте от знанието и опита на другите.
 
Администраторският екип на сайта за практиката и самоусъвършенстването в магията е в следния състав:
Сайтът е за хора на възраст над 18 г.
 
Желая на всички приятна и ползотворна работа с този сайт и форумът към него. 
Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon
Фази на Луната
Хороскоп за 05 декември 2021
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Днес повечето дейности ще Ви се отдават с лекота, но най-вече говоренето. Бъдете по-премерени в думите си, защото лесно може да нагрубите някого, а това определено не Ви е нужно.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Удобен ден за посрещане на гости и за пътувания. Ако се занимавате с творческа дейност, резултатите може да се окажат по-добри от очакваното.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Внимавайте днес какви ги говорите. Рискувате да се скарате с приятел заради дреболии. В крайна сметка има неща, които са по-важни от това да непременно да бъдете прави. Изберете приятелството пред правотата.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Ако успеете да се усамотите, може да реализирате някои от хрумванията си. Проверете парите в наличност, все пак утре е важен предколеден празник.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Днес може да изпитате огромно желание да харчите и да проявите щедрост. Не правете неща, за които после ще съжалявате. Офертите са примамливи, но наистина ли се нуждаете от тези неща. Може би трябва да насочите вниманието си към онези неща, които не се купуват с пари.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Може да се потопите в търсенето отговор на важни житейски въпроси.Вие го умеете това до съвършенство,но все пак бъдете малко по-практични.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Един лек, дори малко фриволен ден. С лекота ще раздавате пари и внимание, което само по себе си не е лошо, но все пак имайте и едно наум. Внимавайте какво обещавате.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Ден по-подходящ е за труд и творчество ,нежели за сложни разговори и обсъждания. Пазете се да не Ви въвлекат в някоя интрига.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Днес ще имате достатъчно енергия дори планина да изместите. Склонността Ви да обещавате невъзможното може да доведе до недоразумения, бройте до 10 преди да обещаете каквото и да е.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Ще бъдете наясно какво точно искате (както винаги), но може би ще срещнете спънки при реализацията. Не се амбицирайте на всяка цена да успеете веднага, имайте търпение.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Ще Ви бъде лесно докажете себе си във всичко, което правите. Ще Ви привличат странни неща, както винаги и ще Ви е трудно да обясните на околните защо правите нещата точно по този начин, а не по друг. А всъщност това е очарованието на различието. Единственото предупреждение е, да не се опитвате да угодите на всички.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Тази неделя изглежда ще Ви ангажира твърде много. Затова пък вечерта ще изпитате най-вече радостта от добре свършената работа. Тогава и умората е сладка.
Хороскопи от astro5.net
Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon

16 Фев 2017 - Оракул

Оракулът е подготвен за Вас от coolest и the shadow и служи за забавление...
Но ако все пак намерите в отговорите и доза истина за себе си- няма да ви се разсърдим... 

Задай кратък въпрос, на който Мара да отговори.

Online Fortune Teller
Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon
Страници: [1]