Здравейте

Моля за достъп до секцията със скритите теми! Съвсем начинаеща съм и не покривам необходимите условия - да имам мининум публикации. Няма и как да ги имам, ако нямам мнение за нещата, а да говоря глупости, за да "трупам точки" ме е срам
Относно мотивацията: Бих искала, преди да се ориентирам с какво точно искам да се занимавам, да получа информация. Надявах се чрез книги това да стане, но както вече ме посъветвахте, това няма да е най-удачния вариант. Добър вариант би било е да чета тук. Ако, разбира се, ме пуснете. Няма да спамя с неадекватни въпроси, ще си чета тихичко
Не мога да кажа дали бих участвала в практитуми, защото още не съм се докоснала до света на магията. Би било безотговорно и некоректно от моя страна да поема такъв ангажимент.
Дори и да не счетете мотивацията ми за достатъчно условие да ми дадете постоянен достъп, бих била благодарна на "гратисен период" от 1-2 седмици, в които да мога да почета. Или, дори и ако това не може да стане, да ме насочите към надежден източник на информация.
Обобщение: Търся вариант да се образовам. Стъпка по стъпка, с постоянство и четене, без самонадеяност. Всеки започва отнякъде.
Ако има значение и би наклонило везните:
Имам опит с карти Таро (както вероятно се разбира от ника и аватара ми). Харесвам Уейт, както класическия вид, така и производните му (т.е. тези, които са базиране на сюжетите на Уейт). Започнах да се занимавам с това през 2010 година, любителски.Оставам с (трепетно) очакване
П.п. Ако има вариант за достъп само до определени теми, интересувам се от ментални магии за късмет и други хубави работи. Също и за методи на засилване на собствената психика, интуиция и възможности.