Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Solomon

Страници: [1] 2 3 ... 20
1
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Поръчах магия
« -: 27 Юли 2019 18:31:52, Събота »
Но привличане може да бъде наложено. Дълготрайно, постоянно дори, ако се поддържа периодически. Обсебването е различно от описаните от Цеци техники.
Съгласен. Не съм и казвал, че е същото като техника...просто тя се изрази много правилно, като каза, че това е вид афродизиак.

2
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Поръчах магия
« -: 27 Юли 2019 02:00:35, Събота »
Има такова нещо като любовна магия. Нарича се обсебване.
Може би не му е мястото...но това не е любовна магия, а моментно "възпроизвеждане / имитиране" на дадени емоции у отсрещния човек, което действа краткотрайно...както Цеци каза - афродизиак...

3
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Музика - кой, какво и защо
« -: 16 Юли 2019 20:53:22, Вторник »
Ахм...и нещо за "отпушване на ръцете":

4
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Музика - кой, какво и защо
« -: 16 Юли 2019 20:50:31, Вторник »
Като стана дума за гърлено пеене - нещо дето съм постигнал наполовина...пускам това:

5
СВОБОДНА ЗОНА / Re: ЧРД Цеци_Вихронрав
« -: 29 Май 2019 15:52:16, Сряда »
ЧРД на патерици, Цеци ! Желая ти всичко най-хубаво !  [wizard]


П.С. Аз й казах на Либрата да пише и от мое име ама...

6
Ето тук...
Темата е за магията в ежедневието, а ти я отричаш.
Вярно, че спортиста може да постигне всичко само с тренировки, но може и да си помогне малко като си програмира най-добрите условия натерена примерно.
Ами...той толкова наспами, че вече забрави в коя тема за какво говорим...
*  с извинение аз да бъда спамерът в случая *

7
Slavcho.... :)

8
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Обсебване или Магия?
« -: 16 Май 2019 20:46:44, Четвъртък »
Нищо не искам да чуя от вас! За психиката ходя на психолог, тук се надявах на друг вид помощ..
Аз, без да съм ясновидец, се сещам какъв вид помощ имаш предвид...май няма да стане тука... :)

9
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Външен вид и характер
« -: 6 Май 2019 12:17:11, Понеделник »
Но пак отбелязвам, че невербалната комуникация не трябва да се бърка с връзка между външен вид и характер... До тук посочените от всички вас примери касаят не външен вид, а само невербална комуникация... Това е едното...

Другото, което посочвате, са комплексите... Те са подробно описани от Адлер, от К. Хорни... Също нямат връзка с външния вид...

Но е възможно, когато човек е комплексиран, това да доведе отново до подаването на сигнали от невербална комуникация към околните... Или и на вербални...
Ясно, таковата...

10
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Социалните мрежи
« -: 5 Май 2019 15:13:49, Неделя »
Според мен, социалните мрежи (като Facebook и Instagram най-вече) за някои хора служат като ''изравняващо / компенсиращо'' средство. Всеки човек си има място в социума и определено ''ниво'' или определена ''цена'', така да се каже...и този който чувства, че няма достатъчните ''ниво / цена'' в живия социум, си ги придобива във виртуалния такъв - компенсира там.
Под ''ниво / цена'' имам предвид следното - някои хора имат широк кръг от приятели, много разнообразни контакти и биват оценявани от другите заради техните постижения, заради това с което допринасят за тях или само заради впечатлението, което създават...те са важни за другите и често добре осъзнават своята важност и ''цена''. А пък други - те са точно обратното на гореспоменатия вид хора...и се чувстват недооценени, и искат и те да имат такова ''ниво'', но поради някакви причини нямат нужните качества за да го постигнат...и социалните мрежи се явяват идеалната платформа, на която могат да рекламират своята личност.


Живи примери от приятелския ми кръг - имам един приятел, който е много активен гражданин...почти всички го познават и има много малко хора, които да не знаят кой е и с какво се занимава...на улицата го поздравяват дори негови непознати и даже служители от местното управление и представители на различни институции - разбирайте, че има доста широк спектър от контакти...и той, колкото е активен в живия социум, толкова неактивен е във виртуалния такъв, защото си има нужното признание и не му трябва допълнително такова...Бих казал, че има адекватна самооценка.
Имам и друг приятел, който като цяло сам файда няма за себе си, пълна противоположност на гореспоменатия...той се чувства като звезда в социалните мрежи, само защото много хора го познават там и събира много лайкове и коментари...за него е задължително поне няколко пъти в седмицата да качи снимка или видео как кара лъскавата кола на баща си, къде е седнал на кафе и т.н...а иначе в живия социум - не искам да коментирам...Бих казал, че има силно повишена самооценка.


Хората просто компенсират.

11
КАМЪНИ И МИНЕРАЛИ / Re: Занаятът на прадядо
« -: 3 Май 2019 12:32:00, Петък »
Изпробвахте ли нещо, споделете... Интересно ми стана!
Още не съм пробвал... [wizard]

12
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Мисъл и действие в едно цяло
« -: 28 Април 2019 15:58:37, Неделя »
Само и единствено от опита ли...Защото ти можеш и 10 години да тренираш и пак да не достинеш такова състояние.
Зависи как тренираш...

13
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Астрална проекция
« -: 28 Април 2019 14:55:27, Неделя »
Няма нещо като излизане извън тялото. Нещото, което се случва по време на астралната проекция е навлизане във вид трасово състояние. Такова нещо може да бъде опасно. Повече за темата има във форума в секцията "Щарлатанството в магията"...

14
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Мисъл и действие в едно цяло
« -: 28 Април 2019 14:24:32, Неделя »
Как да стане така, че това действие, в конкретната ситуация удрянето да се случи когато трябва, освободено от мисълта за него. Например когато ти замахнат да можеш да се предпазиш и да контраатакуваш по същия начин както ходиш - не си казваш сега ще си преместя първо левия, а после десния крак.
Е те това идва с опита, таковата...

15
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Мисъл и действие в едно цяло
« -: 28 Април 2019 00:39:56, Неделя »
Соломон, заслужаваш нобелова награда за това откритие... [wizard]
Примерът не е личен, не е мой... [yes]

Страници: [1] 2 3 ... 20