Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Цеци_Вихронрав

Страници: [1] 2 3 ... 93
1
СВОБОДНА ЗОНА / Re: ЧИД на Цеци Вихронрав
« -: 21 Април 2019 17:12:54, Неделя »
Благодаря за хубавите пожелания!
Ние със син ми отбелязахме празника разхождайки се из Млада Болеслав. Снимките вече са във ФБ. :)

2
СВОБОДНА ЗОНА / Re: бар "Таласъмска среща"
« -: 14 Април 2019 10:35:54, Неделя »
Красиви стихове пишеш, огнено момиче.  :)

3
Аз съм достатъчно силен маг и ти казвам, че нямаш странично влияние.
Това което изцежда енергията ти са страховете и маниите които имаш. Единственият начин да се излекуваш от тях е да ходиш редовно на психолог и психиатър.
И Сянка е прав като ти каза, че малкото които могат да направят зловредна магия няма да се хванат.
За да направиш зловредна магия се иска много енергия и след това си тотално изтощен и трудно си връщаш силите. Аз самата съм си позволявала да направя само веднъж такава на личност която много ми навреди, но след това ми трябваха месеци докато се възстановя.
Ако някой ти каже, че имаш магия то този човек те лъже и иска да изкара пари от теб.

4
СВОБОДНА ЗОНА / Re: бар "Таласъмска среща"
« -: 3 Април 2019 21:53:26, Сряда »
Другите и картини са още по-хубави, но тази си е магическа.
за един мой рожден ден ме беше нарисувала яхнала метла с островръха шапка и си личеше, че съм аз, а тогава беше едва 5 годишна.
Картината съм си я прибрала и чака ред да я сложа в рамка.

5
СВОБОДНА ЗОНА / Re: бар "Таласъмска среща"
« -: 3 Април 2019 21:28:20, Сряда »
Невероятно умната ми и красива 11 годишна племенница освен, че рисува с бои и въглен, вече рисува и върху графичен таблет или нещо от сорта. И понеже е моята племенница, а кръвта вода не става то установих, че малката е неосъзнат МАГ та дрънка. Вижте каква картина е нарисувала в която има и четирите елемента, бъка от символика и окултизъм и на въпроса ми какво е искала да изобрази отговори: "Нямам никаква идея - просто така го почувствах!".
Сега картината и е тапет на телефона ми.  [taunt]


6
СВОБОДНА ЗОНА / Re: бар "Таласъмска среща"
« -: 1 Април 2019 23:02:13, Понеделник »
или да е бръкнал в контакт с вилица...
По-скоро с два пръста.  [wizard]

7
СВОБОДНА ЗОНА / Re: бар "Таласъмска среща"
« -: 1 Април 2019 22:41:34, Понеделник »
Аз само снимки гледах и си е РОШЛЬО та дрънка...
Ама си мисля, че някоя магия е объркал и затова така е изрошавял...

8
СВОБОДНА ЗОНА / Re: бар "Таласъмска среща"
« -: 1 Април 2019 22:06:57, Понеделник »
Мотам се из ФБ и гледам един рошльо. Ама не просто рошльо, а РОШЛЬО... И си мисля - аз на неговите години харчих луди пари да се къдря на всеки три месеца, а малкият рошльо си изправя хубавите къдрици. Та това сега от много учене и прещракал или кой каквото няма това иска?

9
СВОБОДНА ЗОНА / Re: бар "Таласъмска среща"
« -: 25 Март 2019 19:41:01, Понеделник »
- Знаеш ли скъпи,че сега в градинката две момиченца бяха нарисували пентаграма и призоваваха демон?
- Интересно,скъпа....Едно не ми е ясно, как точно в този момент ти се появи там...?

10
СВОБОДНА ЗОНА / Re: бар "Таласъмска среща"
« -: 25 Март 2019 04:10:09, Понеделник »
А аз на работа...
Аман да идва 30-ти, че да се махна от тоя завод вече...
Работата не е лоша и колегите готини, но взеха да ни товарят прекалено много за прекалено малко пари.

11
Нормално е да усещаш енергията която протича през теб и тази която обменяш с околните. Просто когато си спокоен е по-интензивно усещането. Това ще рече, че постепенно се оттърваш от проблемите. :)

12
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Времето
« -: 13 Март 2019 14:07:37, Сряда »
Времето е много разтегливо понятие... Времето като прогноза или времето като величина?

14
*Цеци, ще те изям  [wizard] ....таковата...*

Ти направи една магия за бързи доходи или за нечакани пари да ми дойдат до утре. :)
Сега съм набарала едни медитативни музики със мантри, други без мантри и на всичко отгоре се слушат тихичко на слушалки докато спиш. Предният път ми подействаха добре и даже ми се отвори възможност да изкарам мъничко парички (колкото за джобни), та сега лягам и ги подмятам пак...

15
Не искам да се хваля, но... Всъщност не само се хваля, но и съм горда, че съм част от този форум.  [taunt]
Преди да го намеря четох книги, пробвах ритуали и нищо, ама нищо не действаше. В същото време баба ми и прабаба ми (лека им пръст) си бяха един вид селски вещици, гадаеха, баеха и лекуваха и нещата които знаех от тях си действаха. Бях стигнала до момента в който си мислех дали пък в интернет пространството няма само шарлатани?!? И попаднах на този форум... Тук Сянка и Майселф ми показаха не само действащи практики, но и ми обясниха по научен път защо действат. Тук разбрах, че магията е наука (Вещица произлиза от Вещ - знаещ) и пак тук успях да разбера защо наученото от бабите ми действа безотказно.
А ти не се притеснявай какво пишеш. Ние вярно по някога сме малко резки, да не кажа груби, но когато навлезеш в магията и след това срещнеш някой поддал се на глупостите на някой шарлатанин и сам ще изгрубееш в първият момент преди да осъзнаеш, че ти самият също в началото си се подвеждал по шарлатани. :)
Предметна магия няма!!! Възможно е маг да ползва вещи или ритуали като един вид патерица, за да влезе по-лесно в нужното му трансово състояние, но магът прави магията, а не вещите или ритуала. Затова и на теб никой ритуал няма да ти свърши работа, защото той няма да те доведе до състоянието в което да направиш магия. Не за друго, но ти нямаш основата.
То е като... Все едно никога да не си влизал в басейн, да не можеш да плуваш и само по описанията на някой как да движиш ръце и крака да се хвърлиш в най-дълбокото. Не само, че няма да заплуваш, но и рискуваш да се удавиш ако няма кой да те спаси.
Ние затова имаме и заключени секции, защото не можем да допуснем някой без основни познания по управление на енергията да прави практиките описани там. В заключените ни секции има практики които са опасни ако не знаеш какво правиш и ако нямаш предварителна подготовка.
Магията си е труден занаят и иска много учене. Аз съм на 48г., практикувам от около 10 годишна (бабите ми ме учеха) и продължавам да уча. А напоследък ръчкам Соломон да ми помага, защото той се оказа много бързовъзприемащ и напредва с невероятна скорост. Та докато го учех аз, сега ме учи той. Затова и Сянка (админът ни) често казва, че тук всеки се учи от всеки. Днес си ученик, а утре може да си учител. ;)

Страници: [1] 2 3 ... 93