Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - herox

Страници: [1] 2
1
ЯСНОВИДСТВО / Re: Имам ли магия.Скайп
« -: 18 Февруари 2020 18:00:18, Вторник »
Не се подигравайте с Мегатрон.Опасен трансформърс е

2
КАМЪНИ И МИНЕРАЛИ / Re: Пирамида от хематит
« -: 28 Май 2019 21:03:38, Вторник »
От къде я закупи Сянка?Прегледах тука няколко набързо в нета при мен,но не ми изглеждат като на снимката

3
Аз напоследък понякога не съм  сигурен обмислям ли това, което пиша и говоря. И затова го изтрих, иначе от няколко дни  опитвам да визуализирам такова защитно поле. Мисля да опитам да си дам рейки тази вечер. Значи само медитацията, йогата  и спорта стигат. Този последният маг с когото се запознах също ми показа няколко ритуала пречистваща баня, разпределяне на енергията чрез вибрация на ръцете, молитви мисля от дъновизма защото и с това се занимава. И ме отключи за рейкито. Мисля да пробвам разни варианти. Защото мислите много ми тровят живота и ми създават и социална тревожност. Но ще се радвам като се стабилизирам да получавам насоки от вас. Аз ще опитам в малкото си време да се запознавам с материята. Виждам има голям набор от информация във форума.
А това с рейкито как ти го даде?Прави ли ти някаква инициация и ако да каква беше тя ?Питам информативно  :)

4
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Тарся най добрия Маг
« -: 6 Януари 2019 21:06:00, Неделя »
 ;D ;D ;D  Пробвай да изчистиш ''нештото'' първо с вода,ако ти е кеф може и светена.А за класации на най-добър Маг ти препоръчвам да потърсиш из архивите на Господари на ефира и по точно в рубриката Господар на седмицата.Там магове пълно.Има и вълшебници даже.Имат си телефонни номера и всичко.2.40лв на минута добра оферта си е.Разни знаменити ходжи взимат по хиляди за изчистване на разни нешта

5
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Искам най силната магия за любов
« -: 20 Декември 2018 18:11:15, Четвъртък »
Момчета, тази непринудена химия не е любов! В наше село страст, нагон и бушуващи хормони и феромони и викат...  [taunt]
Да ви разкажа аз кога научи що е то любов и с какво се яде...
Бях на 30, разведена и загубила вяра в себе си, че съм в състояние да създам връзка за свят, обучавах кучетата на един бизнесмен. Та същия, един ден награбва син си и дъщеря си (няколко години малки от мен) по повод връзките им и ми казва да седна и аз понеже щяло да ми е полезно да го чуя. И аз малко ошашавена сядам с мисътлта, че едва ли ще чуя нещо ново, но... Той каза нещо такова (ще цитирам по памет): " Като сте млади избирате гаджето по сексапил и по това колко е готино. Да ама една жена като роди може да надебелее и погрознее, а мъжът с годините да оплешивее и да се отпусне като дроб-сърма. Партньор в живота се избира не за младини, а за старини. Защото докато сте млади сте заети да се реализирате професионално, да си порастите децата, да добиете дом и да го направите по ваш вкус и общо взето не ви остава време много-много един за друг. Идва обаче един момент в който се пенсионирате, а децата пораснат и поемат по своя път и вие се оказвате сами двамата. И в тоя момент ако нямате общи интереси и теми за разговор става страшно. Или ще си мълчите по цял ден и ще се чудите какво правите с този човек, или ще се картате за дистанционното, защото нямате еднакъв вкус за предавания и т.н. Та като си избирате партньор в живота избирайте такъв с който винаги да имате за какво да си говорите и с който ще ви е приятно и когато младостта, красотата и секса си отидат."
Това тогава много ме впечатли и общо взето сегашният си партньор го избрах по тези критерии. И двамата обичаме животни, гледаме фантастика и фентъзи, обичаме Хистори чанел, имаме сходни морални ценности, не харесваме сапунки и т.н. И честно нито той ми е голямата любов, нито пък аз на него. Всичко тръгна с ясната уговорка за авантюра без излишни очаквания за връзка и любов, но... Ами 10 години вече все сме в тая авантюра и сме добре.
Май това, че понеже нали авантюра и никой не посяга на свободата и личното пространство на другия ни държи здраво един за друг. Колкото за любовта... И да не я е имало в началото тя някак си се е промъкнала без да я каним и от нея вече отърване няма. ;)
Приказка с хепи енд  [yes] .Поздравления Цеци!Искрено се радвам за вас.Звучи ми точно като по мой вкус.Това програмиране интересна работа....Доста ми разпали любопитсвото.

6
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Наркотиците
« -: 13 Декември 2018 17:00:02, Четвъртък »
Вчера на работа точно това се коментираше - кой какво и колко изпил предната вечер и с каква салата. Оказа се, че всички са пили освен някакъв концентрат и вино, само аз и семейството ми сме пили компот... И един колега ми казва "Ако ти е свършила ракията, наскоро сварих, ще ти дам." А аз обяснявам, че на тоя ред у нас три вида ракия, водка, уиски, мента и две бутилки домашно вино, но просто на никой не му се е пиело. И следващата реакция е "Ама как ще направиш една тава зелева салата и няма да пиете ракия???". И обяснявам, че у дома салатата е като един вид гарнитура на вечерята, а те ме гледат странно...
Вечерта коментирам случая у дома и син ми казва, че по цял свят да пиеш системно е болест, само в България ако не пиеш те питат да не си болен, че не пиеш. :)
Бившият ми съпруг злоупотребяваше с алкохол и това бе една от причините да се разведем. После години наред живях сама и зарязвах гаджета само защото пиеха ежедневно макар и по малко по техните си сметки. Малко-малко, ама за мен 200 гр ракия и кана вино или два литра бира са си много. Сегашният ми партньор пие колкото мен, от дъжд на вятър и в минимални количества и сме си добре. Вярно, че или ни гледат странно като се съберем с приятели, или направо си ни вземат на подбив, но ние сме си добре.
И пак вчера покрай коментарите за компота питах колегите защо според тях трябва всяка вечер да пием?! И те обясняват, че то какво друго вечер освен да седнат с жените си на маса и да си пийнат?! И ме питат ние как си прекарваме вечерите по без пиене. И обяснявам, че или гледаме някой филм, или си пускаме музика и на фона и аз си пиша по форумите, а той оправя нечий компютър, или пък оголваме масата и аз правя бижута, а той ровичка някаква техника и общо взето не скучаем. Това обяснение обаче не ме направи по-малко странна в очите на колеги и колежки...
Много съм ровила, чела и разпитвала за зависимостите и стигнах до извода, че у нас проблемът е първо в алкохола, после хазарт и накрая наркотици. И всичко това се отключва или от силен стрес или от... скука?!?
Аз самата като се зарина в проблеми и залитам по лото игри на лафка. Отчетох си го като зависимост и като съм бясна заобикалям лафките от далеко, защото после ще ме е яд, че съм си изхарчила 5-те лева, ама повече ще ме е яд, че съм поддала на някаква си зависимост. Цигарите като порок са ми достатъчно. :)
Скуката обаче... Замислям се дали да не драсна статия по темата... Не мога да разбера как може на някой да му е скучно??? Да ти е скучно значи да нямаш хоби, да не ти се чете книга, да не ти се гледа филм, да нямаш някакви други интереси и занимания които да ти доставят удоволствие... Колко трябва да си тъп, за да се докараш до положение да ти е скучно и от там да посегнеш към видове опиати като алкохол и дрога???
Прави тема за скуката Цеци,напълно съм за!Има какво да се напише там.Мисля,че ще е полезна и на хората тук.Ще даваме идеи и прочие.Иначе отново няма как да не се съглася с теб за стреса и зависимостите.След моят пост тука в темата за наркотици се сетих,че имам още какво да добавя.Та ето един пример.Работя с един колега който си е младо момче около 35-6-7 е някъде и той е един от малкото(в момента дори не се сещам за друг такъв),които си признават,че са алкохолици.Всичко е започнало преди по-малко от две години.Жена,деца,България ,раздяла...Идва тука,мъка,стрес и започва с алкохола...всяка вечер.И тъй като е едар мъж около 130кг 190+см висок и моята реакция беше ама наистина си алкохолик ли?Не ти личи.И той момчето между другото е умен,завършил химия в България още преди време с отличен,че даже работил в някакъв химичен завод по специалноста си...и за наркотици и алкохол сме говорили много.Та той това точно ми обясняваше,че е алкохолик не защото от сутрин до вечер е пиян,даже напротив,изкарва по 4-5 дни без да пие и капка.Въпроса е,че в момента в който свършим работа,мисленето му веднага се насочва към как се прибира в къщи и сяда на масата и започва да пие.Той ми казва,че може да изкара дни без да пие,но не може да пиине една бира или две и да свърши до там...Не пие до откат,на другия ден се случва да го е яд и да псува сам себе си,да се мрази един вид бих казал,но не може да се контролира да спре само с една ракия или бира например.И най-вече силно впечатление ми направи думите му буквално цитирам ''стъмни ли се,акъла веднага в пиенето ми ходи'' и това е всеки ден,бреме с което трябва да се бори.И ето на изкарва дни без да пие и после пак се напива..Но човека поне си го признава.Та него го асоцирам с доста други хора,които казват,абе аз само вечер по малко...Доста хора си мислят,че да си алкохолик значи да си като онези дето вървят с бутилка в ръка по улиците и залитат наляво на дясно всяка вечер.Като всяка зависимост и алкохолизма си има фази..А баш последните фази даже бих го нарекъл болестно състояние по-скоро,вместо просто зависимост.

7
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Наркотиците
« -: 11 Декември 2018 22:50:20, Вторник »
Абсолютно съм съгласен с теб Цеци,човек сам трябва да реши дали да махне своя зависимост.Но преди това даже има едно друго стъпало а именно да си признаеш,че си зависим.Много хора познавам дето ми казват,абе аз употребявам наркотици ама когато искам тогава мога да ги спра,ама просто употребявам ''щото нема какво да права''.Е добре де като употребяваш алкохол/наркотици редовно,значи си зависим.И даже същите тези хора не правят разлика между ''употребявам'' и ''злоупотребявам''.Това което Цеци каза,за твоите колеги дето пият по 200 грама ракия на вечер,за мен лично си е злоупотреба.А между ЗЛОупотребата (разбирай редовен прием на опиати и то в големи количества,(еми сори ама аз като човек който употребява алкохол 1 път на месец,два,200 грама направо ще ме зашие)) и зависимост границата се пресича за отрицателно време.Лошото е,че хората не си го признават.Гузни ли са или им е голямо егото та не си признават не знам...много е елементарно иначе,когато един човек пуши цигари се заклеимява като пушач,ама като пием по две ракии всяко вечер ''употреба'' било.

8
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Искам най силната магия за любов
« -: 11 Декември 2018 12:42:06, Вторник »
Ако лицето А след куп опити не е намерило половинката си Б, то лицето А е вдигнало много летвата...  [taunt]
Сега сериозно... Когато аз си търсех половинка освен, че направих програмиране (без да конкретизирам даден човек) започнах и да действам. Т.е. след програмирането задължително си трябва действие. Моите действия се сведоха до това да спра да спя по диагонал на леглото и да направя място на очакваната половинка. Поопразних и част от гардероба да си има място за дрехите. И започнах да работя над себе си. Последното го сведох до там да съм ведра и усмихната и на работа и у дома. И нямаше и месец мисля и се оказа, че един от клиентите ми (работех в магазин) който познавам от близо 3 години ме харесва. В първият момент не бях особено очарована... Той тих, кротък, а аз съм вихронрава и шумна, но пък реших, че една авантюра няма да ми се отрази зле. И уж авантюра пък сме заедно вече 10 години и не бих го заменила за никой друг.
Е... Докато се напаснем трябваха много компромиси и от двете страни, но се получи.
На сегашното поколение проблема му е, че нещо не им се правят компромиси и нямат търпение. В момента в който нещо не се разберат с половинката си и се разделят точно защото никой не е склонен на компромиси.
На сегашното поколение според мен проблема му е липсата на ценности и западното влияние(по скоро криворазбраното такова).

9
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Наркотиците
« -: 30 Октомври 2018 20:18:10, Вторник »
С две думи,зависимост тежка е хазарта и стойте далеч от нея.Благодаря Сянка!

10
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Наркотиците
« -: 27 Октомври 2018 20:49:48, Събота »
И хазарта и алкохола са болестни състояния на умът.До колкото знам хазарта и алкохола са най-трудно лечими.За хазарта всъщност бях чел,че дори някаква част от мозъка се деформира лиили нещо от тоя род.Ако наистина е така се чудя как става,тоест няма химикали които да го изменят на мозъка.Сянка писал си доста за алкохола във форума,можеш ли да напишеш нещо и за хазарта?Било то и от опитът ти като психолог.Аз лично познавам няколко тежки случай на хартни личности.Единият от тях дори ми е и роднина.

11
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневник на herox
« -: 9 Октомври 2018 17:26:42, Вторник »
И конкретно темата на Соломон "Метод за програмиране на ситуация" ми звучи като ментална магия или поне доста близко до нея.Така ли е?
Съгласна ли си или имаш друг план,за първите стъпки на практиката на начинаещият?
Всичко (почти всичко) тук във форума е ментална магия т.е. магия извършвана без ритуали и др. помощни средства. Според мен, Хаос магията е доста добра начална точка за този, който иска да изучи състоянията на съзнанието и основните принципи в магията...
И аз така го усещам Соломон.Точно за това и започнах именно с хаос магията.Допадат ми и самите принципи на хаоса.Все още ми е мътно някакво транса и всичко за транса.В смисъл не го контролирам още.Ама само с четене не става.Практикувам и методът Силва.За достигане на алфа състояние на умът.Мисля,че ми е от полза като за тоя етап.Ама практиката му е цаката,като за примера дето Сянката беше дал някъде из форума.За човек които живее в планината и човек които е чел много книжки за оцеляване в планината и шансовете им на двамата за оцеляване в планината и по големият на живеещият там.

12
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневник на herox
« -: 9 Октомври 2018 14:33:21, Вторник »
Със сигилите се справяш перфектно! Но сигилите отнемат време. Мини на горно ниво и пробвай със визуализация и изстрелване.
Соломон е описал доста подробно как става тук:
https://www.magiata.info/index.php/topic,2016.msg44180/topicseen.html#new
Идеята е с времето да се научиш да програмираш ситуациите мигновено, бе да губиш време.
Благодаря ти Цеци_Вихронрав!Сянката ми даде достъп до практикумите наскоро.Изчетох повечето там.И менталната магия я чувствам като моето,но също чувствам,че ми е далече на тоя етап контролирането и успеха към нея.Което не означава,че не трябва да практикувам,но ми се струва,че може би ритуалите и практиките като БОЕ-до и НЛП са по подходящи като за тепърва прохождащ в магията.И конкретно темата на Соломон "Метод за програмиране на ситуация" ми звучи като ментална магия или поне доста близко до нея.Така ли е?
Съгласна ли си или имаш друг план,за първите стъпки на практиката на начинаещият?Виждам,че модераторите тука сте на светлинни години по-запознати и практици от мен,така че мненията ВИ са с голяма тежест за мен.  :::)

13
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневник на herox
« -: 8 Октомври 2018 19:54:47, Понеделник »
Забравих да кажа,изпита беше на английски.Английският ми е на прилично ниво,но съвсем не и перфектно.Приключих първи,преди всички останали,от общо 15 човека.


14
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневник на herox
« -: 8 Октомври 2018 19:52:19, Понеделник »
Добре се справяш. :)
Благодаря ти.Мнението ТИ има доста тежест за мен!
Преди два дни направих пак сигил магия.В понеделник (днес) ми предстоеше изпит за една клалификация,без която ми е невъзможно да работя на новият обект в работата която работя.Та,направих сигила ден два по рано и го оставих малко да престои.Преди два дни,го заредих,пак по същия метод.Взиране,медитация,зареждане и накрая изтрелване.
Начините за постигане на целта бяха учене.Учих единствено и само вчера и то не с 100% отдаденост.Доста беше материала за учене и от общо 18 раздела,като 3 въобще не ги погледнах.Днеска от 50 въпроса с възможни 4 отговора от които само един верен,ми се паднаха 6-7 тотално непознати,въпроси.Резултата е нито една допусната грешка.Вярвах,че ще го взема на 70-80% бях сигурен,ама без грешка даже не ми е и минавало през ума,че ще успея  [yahoo]

15
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневник на herox
« -: 6 Октомври 2018 17:28:11, Събота »
Зареждането го правя през 3(три) процеса.
1.Взиране.Взирам се в самият сигил за около 1-2 минути,после го поставям пред монитора на лаптопа ми,като зад него има бял фон и пак се взирам за около 1-2 минути.Целта е тука,да ми остави хубав отпечатък в съзнанието ми,като затворя очи.
2.Медитация.Медитацията е втората стъпка.Пак от една книга този път на Фил Хайн-Сгъстен Хаос,съм си изградил така наречен ''астрален храм'',който за мен е място в съзнанието ми в което да правя магии ритуали...та така медитирам,че съм в този храм и на олтара стой сигилът който свети ярко,че дори към края става в пламъци.
3.Зареждане.Зареждането е и последната стъпка и точно в края на медитацията след като приключа с храма,зареждам сигилът като създавам енергиината топка и я насочвам към него.След това го държа и за малко и между двете си ръце.
В общи линии това е,на този етап така го правя.За днеска съм приготвил два сигила,като ще изстрелям поне единия още довечера  [yes] .

Страници: [1] 2