Последни публикации

Страници: 1 ... 8 9 [10]
91
ОБЩО / Re: Техники за медитация и автохипноза
« Последна публикация by volk22 - 28 Октомври 2019 18:34:16, Понеделник »
На мен това пропадане ми се получава от време на време на сън. Сякаш пропадам в пропаст с висока скорост или се возя в асансьор, който в повечето от случаите слиза надолу.
Сянката може да ти разкаже с какво е свързано подобно пропадане на сън от гледна точка на психологията. Автохипнозата е друга песен.
92
ОБЩО / Re: Техники за медитация и автохипноза
« Последна публикация by Jadis - 28 Октомври 2019 15:42:08, Понеделник »
Най-добрата медитация ми се получава, когато "зарея" погледа си някъде. Тогава просто изключвам и нито приемам, нито предавам. И това го правя от малка, напълно несъзнателно. В последствие, когато започнах да се интересувам от източна философия и да се опитвам да медитирам, съсредоточайки се върху дъха, просто не ми се получаваше. Реша ли, че сега ще медитирам, винаги има нещо, което да ми разсее вниманието. Ако лежа, то или ще ми е студено, или ще ми убива на тялото, в седнало положение изобщо не мога, защото ми изтръпват краката и не ми е удобна позата.
Медитирам и когато се разхождам сама, слушайки музика. Може дори да се размина с познат и да не го видя.


За изпадане в автохипноза обикновено лягам по гръб и си представям, че падам в бездънна пропаст... Не помня от кого го научих, но си го краднах и редовно го използвам - ефективно е...
На мен това пропадане ми се получава от време на време на сън. Сякаш пропадам в пропаст с висока скорост или се возя в асансьор, който в повечето от случаите слиза надолу.
93
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Предателството
« Последна публикация by Цеци_Вихронрав - 26 Октомври 2019 15:46:52, Събота »
Я се спрете всички, че вече съм яхнала метлата и съм на път да ви сполетя!   [witch]
12 години вече аз приемам да съм оправданието на мъж си когато не иска да свърши нещо, съответно казва, че злото в къщи не дава... Аз му го предложих понеже той в стремежа си да е добър на всички и се саморазрушаваше. Та, никой не ми го е наложил, аз сама го реших да съм лошата в името на спокойствието на мъж ми. Последните години когато кажех, че ми трябват пари за поредните тумурни маркери и лекарства той безпомощно вдигаше рамене и аз нали съм свикнала да се справям затъвах в заеми, но успях. Успях да трепя рака системно и да го държа далеч от мен. За да не изпада мъж ми пък в депресия, че много пари дължим си мълчах и връщах както мога и пак се справях. Накрая синът ми, който ми помагаше във връщането и знаеше за заемите остана без работа и я забатачихме и затова сега сме в Чехия. Мъж ми обаче сърдит, че не знаел за заемите видиш ли. А как да знае? Като кажа трябват пари вдига рамене и чака сама да се справя, а после защо заеми?! Е как е очаквал да се сдобия с пари? С магия ли? Или да работя денонощно?
И последният му коз е, че затова на сестра си вярва като ме плюе, защото на мен не можел. И трябвало да му казвам, че парите зая лекарства са от заеми. Ами като е толкова умен и знае, че работя за 500лв не се ли сеща, че 1000 за прегледи и илачи няма от къде да взема?! И понеже искаше да му казвам като ми трябват лекарства последният път (преди да тръгнем) му сервирах, че искам 150 лв за някакъв илач рекламиран в нета, понеже освен традиционната медицина която си спазвам вземах и всичко което е нетрадиционно с идеята, че ако не подейства няма да навреди. И мъж ми чете, чете и реши, че вместо това трябва да пия омега 3 и не получих пари за съответния илач. После пита защо тегля заеми. Ами за ето това ги тегля по дяволите!!! Ако беше за сестра му щеше да го купи това лекарство на всяка цена и без да мисли излишно. Ето за това съм му бясна. Това е една от причините.
А аз лекарството си го получих благодарение на приятелите ми от Каварна, понеже и те четат и прочели и го поръчали и ми го подариха като тръгвах.

Казвала ли съм колко голяма късметлийка съм, че имам приятели? Моите приятели са най-прекрасните! Всичките ми приятели са такива и са моето несметно богатство.И дали заради последното лекарство или не, но последните ми туморни маркери вече не са много над допустимата граница, а много под нея. Това са резултатите от миналата седмица...

Та, моля ви скъпи съфорумци, позволете ми вместо все да бъда силната решаваща проблеми вихронрава вещица, занапред да бъда... Всъщност не зная каква искам да бъда. Искам просто известно време да се пусна по течението, да работя, да си връщам заемите и да не мисля как да спасявам връзката си и мъж си. Той е зрял мъж и е крайно време да почне да носи отговорност за решенията и действията си. Ако е решил да вярва на сестра си, ами нека и вярва. Ако е решил да остане в България, да остава, но да не кара мен да се връщам. Аз тук живея добре, ползвам безплатни медицински услуги, успявам макар и трудно да заделям пари за заемите и единственото което ми лисва са котките ми, но на пролет ще правя и струвам, но ще си ги прибера при мен. Липсват ми и близки и приятели, но те обещаха да ми гостуват.
Така, че ако сестра му иска да ни раздели - сега е момента. Ако мъж ми иска да я послуша, пак сега е момента. Аз ще стоя и ще гледам. Даже ще си налея питие и ще се забавлявам докато гледам.  [po4iva] А само няколко месеца след като мъж ми ме остави по съвет на сестра си ще има много за гледане и ще е забавно - поне за мен. Повярвайте ми, ясновидка съм и знам.
А сега може ли вече да спрете да ме ядете да се боря за мекушавият си мъж? Вярно, че е много умен и добър, пък и го обичам, но ако той сам не реши да се промени, аз не мога да му помогна. Аз пък заслужавам малко време без проблеми от семейно - роднински характер.
94
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Предателството
« Последна публикация by Libra777 - 26 Октомври 2019 11:46:45, Събота »
И аз се присъединявам към мнението на опердашените с метлата... Просто тази жена (доколкото разбрах от написаното) е на толкова ниско ниво, че не заслужава и внимание да й обърнеш, камоли пък да се предадеш пред интригите, които създава...
95
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Предателството
« Последна публикация by Цеци_Вихронрав - 25 Октомври 2019 23:42:23, Петък »
Я стига сте ме агитирали, че да не ви подпукам с метлата и двамата...Последно (от днес)мъж ми нямало смисъл да идва понеже като  гледал колко малко пари пращам не си струвало и да съм си била останала в България. А това, че тук лечението ми е безплатно не го брои. Ами да си седи там, аз и тук съм добре.
96
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Предателството
« Последна публикация by listentothewild - 25 Октомври 2019 23:04:12, Петък »
Вихронравие,
Щом и Сянка е на моето мнение...  [witch]
97
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Предателството
« Последна публикация by theshadow - 25 Октомври 2019 21:41:25, Петък »
listentothewild, брой ме да се присъединявам към мнението ти... Много правилно е казано и според мен...
98
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Предателството
« Последна публикация by listentothewild - 25 Октомври 2019 20:59:53, Петък »
Скъпа моя, лоша мамо 2,
Нека ти го напиша и тук, а не само да ти го казвам. Мъж ти е умен до нема и къде и добър до глупост безпределна. И понеже е възпитаван да се грижи за по-слабите (видиш ли сестра му е точно такава), той го прави. Ти винаги си била силен и борбен характер, устоявала си на многобройните бури в живота и повярвай ми, той много добре го знае. А, тя кога? Разбираш ме какво искам да кажа...
Не го защитавам изобщо и ти го знаеш, просто излагам факти. И съм сигурна, че в главата му е пълна каша, защото се чуди как да застане между двете страни. Знае, че си права и няма да преклониш глава, а продължавайки така и тя няма да спре да се мъчи да ви раздели. Не е лесно!
Действията и са повече от манипулаторски, но и подмолни. Почвата достатъчно се разтресе под краката и и скоро все ще се окаля в някоя локва. Мислиш, че тя не го знае и затова се мъчи да понормализира нещата? Скучен начин на живот (ядене, ядене, ядене...), монотонност, застанала е на едно положение там, а ти... Ти отиваш с цялата си лудост и еуфория, изкачваш се бързо нагоре, успяваш и на всичко отгоре - красивееш и слабееш. Ми, тъпа женска злоба (и съжалявам за изказа, ама си е така).


И моля, моля... Отказване? Аз от тебе се уча на инат и всичко да оправям, ти ще се отказваш. Дай малко време на магията ни и тя ще се намести правилно. Виж как започнаха да се понареждат нещата... Ако сега се откажеш - ще дойда в тая Чехия и ще те нашамаря аз.  :D
99
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Предателството
« Последна публикация by Astaroth - 25 Октомври 2019 13:20:34, Петък »
Още един изпадна зад борда, оставяйки действията му да се ръководят от предрасъдъци, забравил ръката която го е защитила, дори да си беше заслужил нападението.

Наясно съм с това, че благодарността не е вечна, но уверено да претендираш, че си опора и когато реално трябва да подпреш този, под чиито крака земята се люлее...  [umnik]
100
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Предателството
« Последна публикация by posleden - 25 Октомври 2019 00:04:02, Петък »
Ми, софтуера се трупа, трупа...
Страници: 1 ... 8 9 [10]