Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Jadis

Страници: [1] 2
1
Никога не съм изпитвала страх от това, че ще умра. Много повече ми тежи мъката, когато губиш близък човек.

2
КАМЪНИ И МИНЕРАЛИ / Re: Как да си изберем камък
« -: 22 Април 2020 10:09:33, Сряда »
Обожавам аметист. Имам и една малка друза. Много ми харесва млечния му лилав цвят, действа ми успокояващо.

3
БИЛКИ / Re: Смеси от етерични масла
« -: 5 Април 2020 12:06:54, Неделя »
Много хубав сет от масла. От тази марка съм си набелязала масло от тамян, ама не мога да му преглътна цената в момента.  [wizard]

4
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Бар "Сняг посред пролет"
« -: 2 Април 2020 10:34:54, Четвъртък »
Така е...по Коледа ходехме по къс ръкав, сега слагаме ушанките. Вчера и виелица имаше даже.  [wizard]

5
И аз съм в черна серия от няколко години насам. Стартира, когато започнах да се осъзнавам и да разбирам, че не живея истински. Всичко, което се случва не е, защото някой иска да ти е гадно, а за да разбереш, че винаги има повече от един изход. Целта е да намериш силните си страни, да откриеш какво те прави истински щастлив, да се разделиш с хора, които не твоите и не вибрират на твоята честота, да се изчистиш от излишното. Човек трябва да премине през трудности, за да оцени  животът.
И аз като Цеци знам, че черния ми период ще приключи тази пролет след карантината.

6
КАМЪНИ И МИНЕРАЛИ / Re: Как да си изберем камък
« -: 27 Март 2020 10:44:19, Петък »
Подсетихте ме с тези камъни, че трябва да почистя и заредя моите. От дълго време не съм го правила.

7
КАМЪНИ И МИНЕРАЛИ / Re: Как да си изберем камък
« -: 26 Март 2020 11:59:02, Четвъртък »
Лапис лазули е чудесен камък за медитация, също и планински кристал и аметист. Аз имам особено влечение към сините и лилавите камъни. Имам доста богата колекция от всякакви камъни, имам и много гривни с тях.
С камъка трябва да създадеш връзка и дори някой да ти препоръчва камък, защото има определени свойства, ако не го чувстваш като твоя, просто ще си имаш само едно украшение.

8
Аз да си призная преди няколко години реших да се подложа на такова нещо - водена регресия. Ами...не се получи, аз дори не успях да се отпусна, камо ли да се върна назад и да получа евентуално някакви отговори.  Пълна тъпотия е за мен тази регресия. Мисля, че и може да навреди повече, отколкото да помогне.

9
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Бар "Сняг посред зима"
« -: 15 Март 2020 14:05:13, Неделя »
Що няма никой ни в бара, ни из секциите да чете?Аз съм тук и чета, и пиша по другите секции.
Ама покрай този вирус и това, че постоянно гледам, слушам и чета новини, съм пълен блокаж. Такова нещо в новата история не е имало. Какво ще се случи занапред, знаят малцина.


11
Идва пролет - време на обновление и прераждане. Съвсем скоро ще се стопли, дръвчетата ще разцъфтят, а във въздуха ще се понесе мирис на цветя. Използвай това време да прекарваш колкото се може повече навън, сред природа. Освободи съзнанието си и се остави на живота. Отпусни контрола и виж какво ще се случи. Може би прекалено много се товариш покрай грижи за другите? Дай си време за себе си, защото преди всичко най-важния човек в твоя живот си ти самата. Засади си някое цвете в саксийка, посей семенца, опитай се да се свържеш с природата. Действа много пречистващо. Сега е идеалният момент за всякакви посеви, по магазините изкараха и разсади вече. Почисти дома си, освободи се от всичко излишно, което вече не ти служи, почисти гардебора си, шкафовете, килера или каквото там имаш. Ще видиш, че ще се почувстваш по-леко. Това е символична раздяла с миналото, защото за да дойде новото, трябва да се разделим със старото и излишното. А пролетта е най-подходящото време за ново начало.
Всички имаме периоди на "зацикляне", когато нищо хубаво не се случва, но ако се приеме като нещо, което ще мине и като временно, по-лесно се понася.
Дай си време. Отпусни се, почини си и ще видиш, че всичко ще се оправи.

12
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Въпрос относно състояние преди сън
« -: 27 Февруари 2020 12:26:44, Четвъртък »
В такова състояние вестибуларният апарат не работи на макс (така да се каже) и е нормално да имаш такива усещания...Когато медитирам дълбоко, понякога имам чувството, че се претъркулвам на една страна или усещам "люшкане" на двете страни или напред-назад, или пък заедно с това усещане имам и чувството, че все едно тялото ми е бутилка, пълна наполовина с вода и тази вода се разклаща от движението.......ей такива шантави неща.По време на медитация ми се се случвало да имам подобни усещания, но не точно люшкане, а завихряне сякаш и въртене в кръг. Другото, което съм усещала е, че сякаш тялото ми се е изкривило на една страна. Например, както съм легнала на постелката, центрирана в средата, да имам чувството, че съм се изметнала на някоя страна, а като изляза от медитативно състояние, тялото си ми е право.

13
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Бар "Сняг посред зима"
« -: 27 Февруари 2020 12:09:10, Четвъртък »
А за нередовните платци във входа, които са и с най-големи претенции между другото, за тях каква магия, за да започнат да си плащат?  [witch]   :D

14
Здравейте! Бих желала да кандидатствам за достъп до практикумите. Това, което мога да кажа за себе си е, че имам развита интуиция, която обаче невинаги слушам и благодарение на това вземам грешни решения. Много рядко греша в преценката си за хората и поради изострената ми чувствителност започнах да се отдръпвам от хора, с които преди съм била близка. Имам пророчески сънища, някои от посланията в тях са толкова директни и точни, че имам чувството, че са на живо или че вече са се случили. Не знам дали това се отнася към категорията на осъзнато сънуване, защото не се появяват често. Намирам се в период на търсене на себе си и своя път. Приключих дългогодишна кариера по мое желание, защото ми втръсна и усещах, че това не е моето нещо и мога много повече, но в момента съм в застой и пълен блокаж или поне аз така си мисля. Изучавам техники за гледане с Ленорман и искам да задълбоча познанията и практиката си. Интересни са ми секциите за осъзнато сънуване, ясновидство, таро и чистене и защита. Смятам, че всеки от нас има необходимите вътрешни ресурси да се справя с "живота", но трябва да ги открие, а за да се открият, има нужда от помощ, поне в началото.
15
Явно аз нещо не го намирам или пък не е активно при мен.

Страници: [1] 2