Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Sirens

Страници: 1 2 [3] 4
31
СВОБОДНА ЗОНА / Усещане
« -: 13 Август 2012 19:54:13, Понеделник »
Благодаря за разбирането .... Ще пробвам тази медитация и предната , която ми препоръча smile

32
СВОБОДНА ЗОНА / Усещане
« -: 13 Август 2012 16:36:01, Понеделник »
Благодарен съм ти за съвета Марк ще опитам и ще видя какво ще се получи .... само искам да те питам: за този вид медитация има ли някакъв специален ден и определена Фаза на Луната?

 П.С : Моля ви всички, не ми бъркайте пола не съм жена .... Sirens е просто име ( знам , че в превод значи Сирена ) , но просто ми харесва как звучи.... Благодаря ви ! smile

33
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Искам да ви чуя мнението...
« -: 10 Август 2012 22:42:09, Петък »
Не се обиждай нищо лично , но това ми се струва малко странно.... В началото си мислех че става дума за албинос , но след това като премина на зъби се зачудих това откъс от Дневниците на вампира ли е ..... Както и да е понеже няма дим без огън , провери стандартните белези за Вампири, защото ми се струва, че от това се опасяваш. Проявявали влечение към кръв изпитва ли желание да вкуси от нея ....? Обикновената храна засища ли го? Как му се отразява среброто ?

 Ето какво казва науката по въпроса : Страхът от слънцето, който съпътства вампирите от легендите и киното, се дължи на алергия към него. Много хора имат такъв вид алергия заради която само да си покажат носа на слънце и се покриват с мехури. В случая е логично твоето гадже да не понася слънце при условие , че кожата му е толкова тънка и бяла. А за бързото зарастване на раните мисля, че организмът му просто има способността да " реагира бързо" и така да се предпазва от леки травми.... Това мисля аз поне.... Не се вкопчвай в идеята за вампира .... Пък ако не поговори с него за опасенията си. Чуй какво ще ти каже той и тогава пак пиши ... Ако се окаже вампир няма страшно ще си живеете като Елена и Стефан biggrin Шегувам се поговори с него и не се притеснявай wink Успех !

34
СВОБОДНА ЗОНА / Усещане
« -: 10 Август 2012 17:46:51, Петък »
Да сигурен съм че иска да ме ухапе , но не знам защо усещането ми е за черна змия дебнеща ме от ъглите не ме притеснява , но просто е неприятно да усещаш подобно присъствие .... angry

35
СВОБОДНА ЗОНА / Усещане
« -: 8 Август 2012 23:09:14, Сряда »
От доста време имам много странно усещане все. Не мога да опиша причината, но когато ходя из къщи на загасена лампа или по здрачаване имам чувството, че покрай мен има змия , която чака само удобен момент да ме ухапе. зад всякак врата усещам присъствието ѝ . Не мога да си го обясня .... Дайте някой съвет ! sad sad sad

36
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Черна сянка
« -: 5 Юни 2012 11:57:43, Вторник »
На мен също ми се бе случило нещо подобно преди години, спях си и около 02.00 вечерта се събудих от панически страх и не смеех да се обърна към вратата, усещах как нещо зло се е надвесило над мен и иска да ме нарани. Тогава бях махнал и Книгата на сенките от стаята, овладях се и си призовах ангела- пазител, усетих как ме изпълва неговата сила и сякаш усетих крила на гърба си съществото изчезна и след като върнах книгата си на мястото й нямам такъв проблем. Та ако искаш може да призовеш Ангела - пазител поне при мен подейства ..... Поздрави smile

37
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Омагьосън кръг
« -: 30 Април 2012 23:49:29, Понеделник »
Опитвам се , но винаги е краткотрайно искам нещо, с което най после всичко да си дойде на мястото без повече да ни дърпа назад. Имахме доста тежко проклятие , което е направено през турско робство, за да се вдигне това проклятие е трябвало 3 жени от семейството да починат това се случи. Около коледните празници всичко си беше наред, после отново тръгнахме с баща ми и брат ми като хамстери в лабораторен тунел. Правил съм защити развалих магия от ходжа. Просто вече не знам какво да направя та нещата да се подредят .

38
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Омагьосън кръг
« -: 30 Април 2012 22:10:44, Понеделник »
Моля ви за помощ sad Семейството ми се върти в омагьосан кръг. Не ни върви изобщо. От както майка ми почина преди четири години животът ни се обърна с главата надолу. Не знам на какво се дължи това. sad :( sad

39
Ето един начин за разваляне на предметна магия. Ритуала е част от традиционното българско вещерство:

 Ако човек е открил предмет, от който разбира, че му е направена магия, трябва да го разкъса, прободе, изгори или унищожи и разнесе по пътищата, като каже:

 Кой ми е пратил направата, да му се сбие на главата! У чуждо село да иде направата и по чужди друмища; мене да си дойде здравето,
 да ми се върне венчавката


 п.с. Не е изпробвано , но ритуалът е взет от практикуваща магьосница

40
Света Анна е сочена от традицията за майка на Дева Мария и баба на Исус Христос. Тя е потомка на известен род - Аароновия. Култът към светицата се разпространява широко през 6 век, когато в Константинопол е построена първата черква, носеща нейното име. Тя е смятана за покровител на Квебек и Бретан, както и на родилките и миньорите, на брака, на майчинството, на семейството, на бременните, девиците и вдовиците. Народът нарича празника Янино или Анино зачатие, Аньовден, Анино въведение, Света Ана Каталина. Освен с майчинството денят се свързва и с обръщането на слънцето на изток, към пролет, денят започва да расте (колкото просено зърно или колкото скок на тригодишен елен). Ражда се нещо ново, нова светлина, ново време, Нова година, нов късмет. Нощта срещу празника се смята за най-дългата в годината (по стар стил празникът се е празнувал на 22 декември, денят на зимното слънцестоене). В Македония разказват, че на този ден 7 светии понасят слънцето на ръце и го "завъртат към пролет", а на св. Вартоломей (11 юни) - "го завъртат към зимата". На други места вярват, че обратното завъртане към зима става на Еньовден, 24 юни, когато св. Иван намята кожуха и се стяга за зима.

 Според неканоничното Протоевангелие на Яков Анна и нейният съпруг Йоаким са посетени от ангел, който им съобщава, че ще имат дете. Анна обещава да посвети детето си на служба на Бог и на тригодишна възраст Мария е отведена във Втория храм. Историята е подобна на тази на Самуил, чиято майка също дълго време е бездетна и се нарича Ханна.

 Източноправославната църква приема Света Анна още от 6 век, като тя и Йоаким са наричани Свети и праведни богоотци. Разказът на Протоевангелието на Яков е приет от Римокатолическата църква едва през 13 век, като Анна е официално канонизирана през 1854.

 Българската православна църква отбелязва зачатието на Света Анна на 9 декември, а нейната смърт — на 25 юли.

 Ритуали

 Жените варят и раздават жито и царевица, за да растат посевите през деня.
 Някои стопани въвеждат в къщата прасе, защото то рие напред, а това е знак, че и всичко, с което се захване човек, ще върви.
 Насаждат се кокошки за пръв път, за да се излюпят всички яйца.
 Вярва се, че всички магии, изказани в тази нощ, са успешни. Най-подходящото място за тях са гробищата.
 Магьосници, преобразени като мушици, обикалят къщите и причиняват беди. Ако някой убие мушица над свещта, вярва се, че е била магьосница.
 Магьосници отнемат от нивите чуждото плодородие, от овцете и кравите — млякото. За да се предпазят, жените мажат виметата на живитните със смес от въглен, чесън и мазнина. Градините и нивите се пръскат с пепел и просо против магии.
 Девойки се събират вкъщи да бранят посевите от магии. Вечерта слагат под печката жито и сол, а на другата сутрин захранват със солта домашните животни и вярват, че ще ги предпазат.
 Вярва се, че в тази нощ магьосниците свалят и "издояват" луната, превърната в шарена крава.
 Пред всяка врата на къщата се пали купчина говежди тор - пушекът гони злите демони надалеч.

 Забрани

 Млади жени и бременни не трябва да работят на този ден, за да раждат по-лесно.
 Майките не бива да работят, за да не се разболеят децата.
 Не се боядисват дрехи. Според поверието на този ден започват родилните мъки на Богородица и затова тя си е боядисала дрехите в черно.
 Забранява се работа с вълна, за да се раждат живи агънца, за да не окуцяват домашните животни, за да не нападат вълци стадата и овчарите.
 На места денят се смята за лош и опасен. Света Анна е празник на самодивите, затова мъжете не излизат извън село, за да не срещнат прекрасните, но зли създания.
 
 Гадания и предсказания


 Следи се какъв ще е полазът, какъв късмет носи първият гост в къщата.
 Ако полазникът е мъж, през годината ще се раждат повече мъжки животни.
 Ако е добър човек, годината ще е здрава и плодородна.
 Моми гадаят как ще се оженят. Вечерта преди празника засяват символично зърна в гърне, пълно с вода. Във водата слагат клонки от вишна или ябълка. Ако до Нова година семената покълнат или клонките се разлистят, това е знак за скорошна сватба.
 Ако кокошка прескочи къщния праг, годината ще е несполучлива, защото кокошката рие с краката назад

 информацията е взета от Уикипедия

41
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Направена магия?
« -: 19 Януари 2012 22:35:17, Четвъртък »
Едва ли са те омагьосали, това че са те върнали от Германия може да е просто съвпадение. Недей да се самонавиваш , защото накрая сама/сам ще се забадачиш и ще почне едно ходене по мъките и разни му там пишман врачки. Послушай съвета на баща си и стой настрана от тези жени. Колкото по-далеч толкова по-добре така поне мисля аз.... smile

 П.С. Ако толкова се притесняваш пробвай това ..... Предварително пригответе обикновен буркан и едно прясно яйце (купено от пазара). Задължително трябва да сте спокойни. И така, след като сте приготвили нужните неща и ако няма доверено лице, което да Ви помага в процедурата, поставете буркана, като предварително сте го напълнили (не до горе, а малко повече от половината) с вода от чешмата. Внимателно трябва да се счупи яйцето отгоре, да не се разсича с нож и да не се чупи предварително на масата. Постоите така около една минута и свалете буркана от главата си и гледайте на светлина. И в двата случая не гледайте жълтъка, той си пада на дъното. Но ако от белтъка се надигат нишки, приличащи на пипала на медуза, значи има нещо нередно окло вас. Всичко зависи от самата картина, може да е само една нишка-това означава,че имате уруки. Ако обаче, нишките са по-дебели и завършват с мехурче, бъдете сигурни, че има насочена и действаща магия към Вас ! ( Ако има нещо отиди до църквата и помоли да ти прочетат Киприянови молитви, но това е наистина в краен случай... пак ти казвам не го мисли толкова... smile )

42
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Среща с циганка
« -: 3 Януари 2012 23:50:40, Вторник »
Аз мисля , че е малко вероятно да ти е направила магия, просто е искала да ти вземе парите , като ти замаже очите с малко евтини фокуси и приказки, от сорта на : Лошо имаш на главата душа, магия са ти направи , магия за смърт ..... и така на татък ... нищо няма да ти струва .... И мен ме бе срещнала една такава и ми вика , че имам магия от майка и дъщеря , които искали да ме видят на инвалидна количка. Изкара ми от джоба си някакъв боклук уж билка било да ми развали магията. Нищо няма да ти струва ..... аз и викам ами добре тогава дай мия и тя съответно веднага каза цената 12 лева, при което почна да ме увещава да я взема. Е нея взех и от 4 години от както съм я срещнал все още съм на краката си и не ползвам количка. С една дума не се връзвай на тия глупости....

 п.с. Те са много добри психолози и затова отгатват какво те тревожи всичко е измама при тях, и то не само при тях ами и при много от така наречените ''феномени '' smile

43
МИСТЕРИИ / Портал между световете
« -: 11 Ноември 2011 21:09:11, Петък »
Аз лично днеска имам непреодолимо желание за окултна информация. Ходих на църква, запалих свещ , а след като излязох пред църквата прелетяха два бели гълаба. Боли ме главата. Днес в огледалото ми се стори , че си видях аурата. За мен е доста странен ден. smile

44
МИСТЕРИИ / Портал между световете
« -: 11 Ноември 2011 12:20:24, Петък »
Какво мислите по въпроса ? Порталът между световете ще се разтвори следващата седмица, в деня на св. Мина, а „служителите на светлината“ у нас ще поддържат отворена връзката, за да получим чистата божествена енергия – любовта
 Денят на Чудото 11.11.11 ни подготвя за Съдбата 12.12.12

 Денят на Чудото 11.11.11 ни подготвя за Съдбата 12.12.12

 Контактьори твърдят, че на датата с шестте единици ще се случи Чудото. Порталът между световете ще се отвори и ще има бум на паранормални явления, пише в. „Стандарт“.

 Медиуми, контактьори и феномени у нас и по цял свят се подготвят отдавна. За тях, датата без съмнение е знаменателна в еволюцията на човешкия род и планетата Земя. Българските „служители на светлината“ ще се изкачат на Седемте рилски езера, за да поддържат с духовните си сили портала отворен.

 Датата 11.11.11 е определена неслучайно. Според метафизиката в цифрите има висш смисъл, това е обединение на същностите в едно цяло, което значи изцеление – духовно и физическо за хората. Ако Съзнанието е узряло за плодовете на Вселената, то ще получи този Дар, твърди експертът по медитативни и духовни практики Мартина Генкова. Контактьорът Лий Каръл, заедно със съществото Крион, казва че шестте единици, събрани с тяхното огледално 6 дават точно 12. Това е число, около което се събира битието на човека отколе. 12 са месеците, зодиакалните знаци, деленията на часовника. В този ден времето ще изчезне и можем с позитивната енергия на човечеството да променим всичко – минало, бъдеще, карма.

 Мартина Генкова е убедена, че 11.11.11 е подготовката за съдбовната 2012. Границата между световете и измеренията ще се стопи. Отваряне на „третото око“, телепатията, контактът с висши същности от паралелни измерения, ще стане нормално за голяма част от хората тогава.

 Сред феномените усилено се говори, че тройната портална дата ще отключи вероятно и новите възможности на ДНК. Това е нейната светлинна структура, която до момента умишлено е била скрита.

 Езотерици коментират, че това събитие ще сбъдне едно от най-феноменалните предсказания на Слава Севрюкова. Приживе дори Ванга твърдяла, че „леля Слава е едно богово стъпало“ над нея във вселенската йерархия. Севрюкова е предрекла безпогрешно много събития. За далечното бъдеще тя имала видение, че един ден човекът ще остави ракетите и ще стига до далечни светове единствено със силата на своето съзнание.

45
ТЪРСЯ ПОМОЩ / ангел хранител
« -: 31 Октомври 2011 21:37:06, Понеделник »
Аз също искам да попитам за същото, как можем да разберем своя личен ангел - пазител. Каква е тази таблица. Пробвах в Гугъл, но там излиза само ангел - пазител според зодията, а това не ми върши работа, просто ми звучи доста общо като информация

Страници: 1 2 [3] 4