Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Thehardway

Страници: [1]
1
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Моля ви за помош
« -: 21 Януари 2020 23:10:08, Вторник »
Благодаря ти! Опитвам, наистина с всички сили се опитвам. За сега не се получава, за това се обърнах за помощ и тук. С психолога, при който ходих - не стигнахме до никъде.

2
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Моля ви за помош
« -: 21 Януари 2020 19:49:57, Вторник »
Не знам...много време продължи. Вече започнаха и здравословни проблеми. Просто се разпадам на парчета

3
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Моля ви за помош
« -: 21 Януари 2020 19:42:13, Вторник »
Благодаря ти за тези думи. Просто толкова болка има в мен, че не зная какво да правя...

4
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Моля ви за помош
« -: 21 Януари 2020 17:03:20, Вторник »
Това с насочването не ми се получава...не мога. Обичайното "стегни се" не работи. Повече от година съм така. Давам си сметка, че не е нормално. На психолог ходих...какво ли не правих.

5
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Моля ви за помош
« -: 21 Януари 2020 14:45:45, Вторник »
Говорила съм и с двамата. И двамата са на мнение, че никой не ме е карал на сила. Което е факт. Но също така е факт и това, че след като при мен, с негова помош, нещата се стекоха така, че останах без работа, а и ясно им дадох да разберат, че нямам повече пари, майка му му обясни как никак не сме подходящи един за друг. А преди това одобрително наблюдаваше какво аз правя за него. Но, никой не ме е карал на сила...

6
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Моля ви за помош
« -: 21 Януари 2020 12:36:00, Вторник »
Не. Когато човек прави това с чисто сърце - не предвижда доказателства. Само майка му е в течение, а е ясно, че тя срещу детето си няма да застане

7
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Моля ви за помош
« -: 21 Януари 2020 12:15:32, Вторник »
Не. Купих му много неща - кола, обзавеждане и ремонт на жилището му...и много, много други

8
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Моля ви за помош
« -: 21 Януари 2020 11:24:33, Вторник »
Благодаря ти...
Допълвам се - надявам се аз да си намеря работа, но той да не си намира жена, защото това ще ме срине съвсем

9
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Моля ви за помош
« -: 21 Януари 2020 11:12:47, Вторник »
Не мога да си взема нито стотинка. Няма как да докажа с документи или каквото и да е друго, че съм му давала пари. Много пари. Да, все още съм без работа. Търся ежедневно, но за жалост не успявам. Работя откакто съм навършила 19 г и това са първите ми месеци на безработна. Кошмарно е. Не виждам изход. Никакъв.

10
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Моля ви за помош
« -: 21 Януари 2020 10:23:20, Вторник »
Здравейте! Наистина съм отчаяна, за това си позволявам да се обърна за помощ към вас. Започвам с това, че съм истинска глупачка и в общи линии сама съм си виновна за ситуацията. Няма да разказвам много подробности, на всеки, който ме попита за детайли съм готова да отговоря на лично съобщение. Разведена съм, с две деца, за които бившият ми мъж продължава да се грижи наравно с мен, въпреки развода. Той има ново семейство, но сме в чудесни взаимоотношения. Заради мъж, след развода, разбира се, останах без дом, без работа и без стотинка от спестяванията си. Оглупях от любов на стари години. Толкова съм отчаяна наистина, че посегнах на живота си. Както става ясно - и този ми опит не се увенча с успех. Въпросният мъж се отдръпна естествено, след като вече нямаше какво да взима от мен. Търси ме от време на време, не се виждаме. Съвсем случайно разбрах, че очаква сериозни финансови постъпления от продажба на наследствен имот. Той естествено не живее с усещането, че ми е задължен за нещо. Има ли някакъв начин да се въздейства на отвратителния му характер, така че този човек да изпитва поне мъничко емпатия към моето положение? Да осъзнае, че е навредил? а възстановяване на загубите - финансовите такива - не се и осмелявам да мисля. Моля ви дайте ми съвет..

Страници: [1]