Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Цеци_Вихронрав

Страници: [1] 2 3 ... 90
1
ЗА САЙТА И ФОРУМА / Re: Тарся най добрия Маг
« -: 18 Януари 2019 04:26:11, Петък »
Препратих ти писмото отново, дано го получиш.
Виж  аз  не  съм  запознат как  се  разваля  и  чисти Вероятно   е  опасно  и  за  самия  кой то  го извършва,,,,Имено  и  за  това  аз  се  нагърбвам  да  си  го  свърша   сам!!!
Нищо опасно няма в това което съм ти писала, просто трябва да се свърши с вяра и от сърце.

2
ЗА САЙТА И ФОРУМА / Re: Тарся най добрия Маг
« -: 16 Януари 2019 04:44:33, Сряда »
Пратил си ми имейла му, но аз го намерих. Пит, тоя човек пише несвързано, споменава, че е лежал в лудница и т.н. Аз не бих се доверила на такъв още повече, че говори и за плащане в не малки суми.
Отговорих на писмото ти какво да направиш, тук също ти предложих разни варианти.  Не мога да разбера защо не ми вярваш, че действат? Според теб какъв ритуал ще подейства?
Всичко което ти изредих и тук и в писмото действа. То ще изчисти имота, но теб те дразни, че роднините ти ти завиждат и още ги е яд, че тоя имот е твой, а не техен и че успяваш да го поддържаш и ремонтираш. Срещу хорската завист лек няма, но пък и завистта не е магия. Завистта вреди само на този който я изпитва - докарва му язва.

3
ЗА САЙТА И ФОРУМА / Re: Тарся най добрия Маг
« -: 15 Януари 2019 01:09:43, Вторник »
Би ли ми пратил линк...

4
ЗА САЙТА И ФОРУМА / Re: Тарся най добрия Маг
« -: 11 Януари 2019 05:48:12, Петък »
Пит, много от шарлатаните които печелят от хората владеят хипноза което не ги прави добри магьосници, но пък могат да ти вземат акъла от страх. А такива дето се саморекламират са жалки печалбари които се възползват от хорското нещастие.
Има един основен закон в магията и той гласи "Не вреди!!!". Истински силният маг е приел този закон в душата си, защото самата магия го кара да го приеме. И един истински маг не би ти взел пари, за да я развали, а би го направил само защото може да помогне.
Баба  ми гледаше на боб, баеше, лекуваше и разваляше, но никога не вземаше пари. Не искаше пари дори за илачите които правеше при все, че някой от продуктите които слагаше си закупуваше от аптеката (чиста дъвка, спирт и т.н.). Баба ми казваше, че е грях да поискаш пари за направено добро. Казваше и, че ако отсрещния почувства нужда да даде нещо и сам ще го направи. И наистина хората като видят полза от направеното и се отплащаха по един или друг начин. Някой ще и купи локум, друг ще и донесе яйца, а някой оставяха някоя дребна сума, но от сърце, а не защото тя е поискала. Когато остаря един комшия идваше редовно да и нацепи дърва и категорично отказваше да му заплатим за услугата понеже навремето баба ми го спасила от екзема на ръката заради която лекарите искали да я ампутират. Той казваше, че още има дясната си ръка заради баба ми и че затова винаги ще и цепи дърва и ще и помага.
И да се похваля... Със същият мехлем в момента церя колега с екзема на пръста на който скъпите илачи не помогнали и доктора искал да го оперира и евентуално да го отреже. От седмица ползва моя илач и гангренясалото се изчисти, раната започва да заздравява, а доктора му го питал кой и с какво го лекувал понеже такава гангрена не минавала току-така. Това ме кара да се чувствам добра в занаята и спечелих приятел в лицето на колегата, а от приятелството по-ценно няма.
Та мисълта ми е, че като търсиш силен магьосник опре ли дума за пари бягай, силните магове пари не вземат - те помагат без да търсят отплата.

5
СВОБОДНА ЗОНА / Re: бар "Таласъмска среща"
« -: 10 Януари 2019 15:32:52, Четвъртък »
Съгласи ме.  [yahoo]

6
ЗА САЙТА И ФОРУМА / Re: Тарся най добрия Маг
« -: 10 Януари 2019 15:31:35, Четвъртък »
За страх се прави стресната вода, но друг трябва да ти я направи когато не очакваш.
Има и друг вариант да отидеш да ти леят куршум.
А за завистта на близките си... Вържи на няколко места на оградата червени конци.

7
ЗА САЙТА И ФОРУМА / Re: Тарся най добрия Маг
« -: 10 Януари 2019 06:02:19, Четвъртък »
Колкото до това:

Младежа  кой то ми даваше   съвети    с  метла с  светена вода  може само  да слуша...,Последния    чуствам  че  знае но си малчи   естествено  няма нищо без  пари  [umnik]

Никой в нашият форум не взема пари за гадаене, разваляне или каквото и да било свързано с магията. Помагаме на всеки на добра воля, а ако не можем да помогнем си казваме.

8
ЗА САЙТА И ФОРУМА / Re: Тарся най добрия Маг
« -: 10 Януари 2019 05:59:02, Четвъртък »
Първо ритуал магия не прави. Магията е управление на енергия и ритуалите се ползват да може магът да влезе в нужното трансово състояние, за да работи.
Стотинки... Аз системно хвърлям жълти стотинки когато остана без пари в някоя градинка с наричането "Колкото стотинки посадя, толкова левчета да набера.". Това е безобидно наричане за берекет.
А магията не може да се самосъхранява и да ти внушава, че нямаш пък да имаш. Ще ти копирам мой пост от друга тема преди години, за да опитам да го обясня разбираемо.
"Защо родово проклятие няма, а всъщност действа...
Първо магията е енергийно въздействие върху някой или нещо. Е няма човек който да има толкова енергия в излишък, че да въздейства върху цял род в продължение на поколения - физически е невъзможно. Можеш да въздействаш върху някого или група хора за кратко, но до там и след това ще трябва сериозно да поработиш върху възстановяването на собствената си енергия.
От друга страна действа безотказно понеже ние хората сме суеверни и склонни да си самовнушаваме какво ли не. Любимата ми героиня на Тери Пратчет- Есме Вихронрав казва нещо от сорта: "Защо да го кълна, ако няма да ме чие?!"... Съответно като прокълнеш (пожелаеш нещо лошо) някого той ако е с по-лабилна психика и суеверен всяка неприятност ще я свързва с клетвата ти. От там насетне ще се сдуха тотално понеже нали е "прокълнат" и ще стане "магнит" за всякакви неприятности. И цялата работа не защото действително му е въздействано да страда, а той сам се е програмирал в следствие на вярата му в проклятието. Един вид... Като вярваш, че си под въздействие на проклятие то ти не се бориш понеже си убеден, че не обстоятелствата, а проклятието е виновно за проблемите ти. В същото време ходиш със вид на жертва и всеки започва да се държи с теб като жертва и...
И ето ти глупаво суеверие което действа, не защото е възможно, а поради самовнушение..."
Та каквато и да е била тази врачка или баячка в рода ти тя не е сред живите и няма как да въздейства върху теб или имота. Единствено убийството на котката може да причинява смърт в продължение на поколения докато не се поиска прошка. Това нямам идея защо става, но котките са мистични животни и предполагам връзката им с природата е много силна и сигурно от там идва нещо.
Като искаш направи восъколеене и на имота щом ти помага, но мисля, че е излишно.
И всъщност ти така и не обясни какво точно става с този имот, че мислиш, че още е омагьосан. Разбрах само, че ремонтите ти продължават дълго и още не са довършени. Това, че не си случил на майстори не е магия. По празниците бях със приятели които хвърлиха 16 000 да изолират и измажат две стаи и майстора ги прави тея двете стаи 8 месеца. Понеже съм от семейство на строители се втрещих, първо им е взел безумно много пари и второ за 8 месеца хората къща вдигат, а тоя пишмян майстор само две стаи е изолирал и измазал. Според мен тоя майстор е за съд...
Та какво точно се случва с теб и имота ти, че мислиш, че проклятието още действа?

9
СВОБОДНА ЗОНА / Re: бар "Таласъмска среща"
« -: 9 Януари 2019 23:18:02, Сряда »
Споко, ще свикнеш.  :) Като се нагълташ с достатъчно теория и някак от самосебе си ще почнеш да правиш нещата.
И никога не се притеснявай да питаш и ако даден начин не ти пасва да пробваш друг, а после и да споделиш.
Соломон постоянно ме залива с въпроси, но и аз уча много от него. Има неща на които той намира по-бърз и лесен начин да се случат.

10
СВОБОДНА ЗОНА / Re: бар "Таласъмска среща"
« -: 9 Януари 2019 22:03:21, Сряда »
Явно ще видя голям зор, докато накарам съзнанието си първо да приеме самото понятие "магия" като естествено,
При условие, че магията е управление на енергия и най-вече собствената си, а от там насетне компот от физика, химия, биология и психология ние така наречените потомствени магове хич не сме за завиждане.
Баба ми все ми викаше "Не го мисли по научно му - почувствай го!!!". Е, да ама аз като искам да зная защо мога да бая примерно?! Зная как да бая, виждам резултата, но не мога да си обясня как аджеба става. Добре, че намерих този форум и тук взех да схващам това дето го мога защо го мога.

11
СВОБОДНА ЗОНА / Re: бар "Таласъмска среща"
« -: 9 Януари 2019 20:27:13, Сряда »
От месец-два, защо?

12
ЗА САЙТА И ФОРУМА / Re: Тарся най добрия Маг
« -: 9 Януари 2019 07:59:59, Сряда »
Pit, хубаво е, че обичаш котки и винаги си имал, но никога до сега не си искал прошка от тази която е била жертвана. И прошката трябва да се поиска от теб който си потомък на знахарката, а не от маг.
Не се пиша за силна магьосница при все, че и баба ми и прабаба ми бяха такива и съм се учила от тях. Но се обзалагам, че зная повече от другите за котешката магия. Котките и без обучение са по-силни магове от хората и когато някой убие котка му се връща до девето коляно.
Комшия на село като дете бесил котки на един бор във кметството и след години на същият двор последователно се обесили и майка му и баща му. Жена му след време едва не се обеси и тя на същия бор, но я видели комшии и я спасили. Аз бях дете тогава и си спомням как баба ми го накара да измоли прошка от душите на котките, за да излезе жена му от депресията и да не посегне пак да се беси. Той измоли прошка и даде обет пред същият този бор, че повече няма да посегне над котка. От тогава обаче комшията има страх от котки. Купува гранули, храни ги, не ги гони от двора си, но и не ги докосва защото знае какво им е причинявал като дете и се страхува да не го прокълнат пак.
Аз пък от тогава разпитвам и събирам информация за котешката магия. Според баба ми ако котка те прокълне ще страдаш и ти и родът ти до девето коляно и докато котката не ти прости и господ няма да го направи.
Аз обичам животните и смятам, че те са по-добри от нас хората и изпадам в ужас когато чуя за насилие над животно. Затова се радвам, че поне котките могат с магията си да отмъстят на насилниците си.
Преди десетина години с комшийката под нас отглеждахме в двора няколко котки. Държахме прозорците на мазите отворени, за да могат гадинките да влизат свободно и хем да са на топло зимата, хем да ловят мишки. Един комшия от съседна къща решил, че котките му пречат защото ходели и в неговият двор и ги отровил. Умряха в ръцете ни животинките една по една. Опитах да ги спася, но ветеринаря каза, че за отрова цяр няма. Нямаш идея колко плаках и клех да му се връща тъпкано докато гадинките се мъчиха. И моите клетви я са хванали-я не, но котешките хванаха. Само след година майка му идва да ми се жалва, че къщата им пълна с мишки и да иска една от домашните ми котки да им излови мишките. Отказах и, и и казах, че син и сам си е навлякъл котешко проклятие и аз няма да им помогна. Не, че не мога - не искам...
От тогава плъх ухапа детенцето му и месеци наред лежа по болници заразено с нещо си от плъха. Той самия при работа с препарати се натровил и той лежа дълго в болница. Наскоро научих, че сестра му която живее в чужбина се натровила с гъби и едва я спасили. И това няма да спре докато той или някой от рода му не измоли прошка от душите на отровените котки. Аз обаче няма да им го кажа, защото това бяха котките които аз гледах и храних, но и да бяха други котки... Не ми понася такава жестокост към животните и дори сега докато пиша се задавям в сълзите си. Хора които убиват животни без причина трябва да си платят с лихвите. Ако след време видя някой от потомците на комшията, че обича котки може и да помогна, но до тогава ще стоя и ще наблюдавам как страдат той и семейството му и си плащат греха.
Та мисълта ми е, че не ти трябва силен маг, а прошка от душата на обесената котка. Щом обичаш котки ще можеш от сърце  да заплачеш заради мъките на погубената котка и да се помолиш. Това е достатъчно.
Не те карам да ми вярваш, просто го направи и като искаш продължавай да търсиш най-добрия маг. Аз знам обаче, че направиш ли го нещата ще ти потръгнат.

13
ЗА САЙТА И ФОРУМА / Re: Тарся най добрия Маг
« -: 9 Януари 2019 02:53:01, Сряда »
Когато човек убие котка, котката кълне...
Баячката е знаела, че котките кълнат и затова е обесила гадинката в двора. Единственият начин да оправиш това е котки да започнат да идват в двора ти (един вид да измолиш тяхната прошка).
Ако искаш да поправиш стореното на мястото където е била обесена животинката застани и дай дума пред себе си и вселената, че ще почиташ котките и няма да им вредиш, след това нахрани няколко улични котки и от тук насетне като видиш котка и кимни леко в знак на почит.
Ако харесваш котки може да си осиновиш някоя, но само ако наистина ги харесваш животинките. Ако не можеш с любов да приемеш котка в дома си и да се грижиш за нея просто не им вреди, тогава е достатъчно да не гониш котки дошли в двора ти, а да им оставяш храна отвън да си хапнат.
Давам ти дума, че направиш ли това животът ти ще се промени. Няма да стане изведнъж, но го направи и наблюдавай как в следващите месеци лека полека ти потръгва и нещата се нареждат в твоя полза.
Ще се радвам ако след време пак ни посетиш и споделиш как си се справил.
Успех!

14
ЗА САЙТА И ФОРУМА / Re: Тарся най добрия Маг
« -: 8 Януари 2019 14:01:48, Вторник »
Pit, да видим сега правилно ли съм разбрала...
През 57-ма година в някакъв имот е обесена котка по особено жесток начин и сега над имота тегне проклятие. После в същият имот са хвърляни кости, монети и т.н.
Имаш ли идея кой е направил всичко това и защо?

15
СВОБОДНА ЗОНА / Re: бар "Таласъмска среща"
« -: 7 Януари 2019 00:44:25, Понеделник »
Проблема е там, че има и момчета на годините на синът ми... Да ме свалят деца за мен е извратено... Та аз съм на гоьините на майките им...

Страници: [1] 2 3 ... 90