Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Saint_Brigid

Страници: [1] 2
1
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Помощ, насока
« -: 1 Февруари 2020 12:00:01, Събота »
Този А. не е чист човек... Слаб характер, манипулативен, токсичен... Изобщо не му се връзвай на номерата и не му позволявай да ти вменява вина, посредством която да те контролира. Това неговото не е любов, а самосъжаление... В историята с болестта има доза истина, но твърде изкривена и/или преувеличена.
За другия - не му се доверявай, не разчитай на него. Ако ще се занимаваш с него, имай си едно наум през цялото време... Но сериозна връзка и голяма любов няма да намериш при него.
Благодаря !!!
И аз си мислех, че не е болен, но той е толкова убедителен, че просто в един момент и аз повярвах и ми беше притеснено и жално за него. Сигурно е нещо дребно за болестта.. не знам .. Но каквото и да е, той вече не е част от живота ми и не възнамерявам да бъде! Благодаря!

2
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Помощ, насока
« -: 31 Януари 2020 20:45:10, Петък »
В ясновидството Цеци е по-добра, така че аз също бих се опряла на нейния отговор.


А спрямо голямата любов... Малко е грубо, но доста момчета в днешно време правят така. Търсят те, защото знаят, че не би отказала. Та, ако и той те обичаше наистина, дори наполовина колкото ти него, то според мен щяхте да сте заедно, а не да те търси от време на време.
Той е мъж, за женене както казват бабите, че даже и по закъснял .. И аз бих мислила като теб ако 1 година не беше сам, ако ги сменяше жените не бих се замислила и за секунда, но той си е сам ...

3
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Помощ, насока
« -: 31 Януари 2020 20:27:30, Петък »
Цеци_Вихронрав много благодаря ! Моля те кажи ми само А. Болен ли е от нещо сериозно или ме лъже? Наистина ми е важно да знам .. надявам се не прекалявам!

4
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Помощ, насока
« -: 31 Януари 2020 18:44:05, Петък »
Благодаря, за повечето отговори може би сте права, че с в мен, с изключение на това, дали А. Е болен, защото упорито твърди че е болен уж от левкемия. Но това ми го казва когато вече сме разделени, а уж знаел от преди 1 месец.
Относно "голямата любов" същи мога да кажа, че и там няма как да знам сама ли му предавам образа или наистина е той завръщайки се отново и отново.

5
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Помощ, насока
« -: 31 Януари 2020 00:15:50, Петък »
Здравейте, пред емоционален срив съм ,
може би от начало ще ви прозвучи като поредната ревлива история.. Може и така да е, но наистина имам нужда от съвет. Последната година и половина беше кошмарна за мен. Всичко започна когато ср Разделих с приятеля ми към които имах много силни чувства.. изпаднах в емоционален срив.. месеци по-късно възстановихме комуникацията, но по приятелски.  Това малко ме извади от дупката, но последва нова "случка", гаджето на моя приятелка се опита да ме наръга с нож (благодаря на всички ангели, които са били с мен в онзи момент и са ме пазили, защото се разминах леко), при отбраната успя да нарани сами ръката ми, но на следващия ден майка ми влезе в болница и месец по-късно почина. Тогава се сринах тотално. Наложи се да потърся професионална помощ, но до тук не спря всичко.. през Юни месец починаха дядо ми и вуйчо ми, който също почина в болницата, почти в ръцете ми.. отново страшен удар за мен... крепяха ме хапчетата и човек, с които се запознах малко преди това. Пп това време бившия ми приятел беше вече в чужбина, затова реших да дам шанс на новия, а и нямаше да се справя с толкова много загуби, ако поне един човек не беше влязъл в живота ми. И така имахме връзка до преди 2 седмици. Бившия ми приятел се появи преди новогодишните празници, а аз никога не съм спирала да имам чувства към него и съответно нямаше и вариант, в който да не откликна на обаждания, срещи и като цяло комуникация. Това съответно подразни тогавашния ми приятел и той ме заряза. След като бях свободна мислех, че нещата с голямата ми любов ще се случат, но за момента нищо повече от тийнейджърски флиртове. В същото време този, които ме остави преди 2 седмици не спира да се опитва да направи контакт с мене. Ние живеехме заедно и все още има много вещи тук, които не иска да си прибере. От няколкл дни твърди, че е много болен и ще умира... Страшно съм объркана какво да правя. Единия го обичам много, а другия мен ме обича много и беше с мен в  най- тежките моменти и ме крепеше.  И ако наистина е боле  не е редно да е сам. В същото време напоследък много се промени.Моля ви от сърце да погледнете и да ми кажете, какво трябва да знам за всеки от тях? Какво ме очаква? Толкова съм объркана, започна отново безсънието ми и не искам да се връщам пак към онзи ад. Постоянно мисля какво да направя, как да го направя, кое е най добро за всички..? Моля Ви помогнете ми!Какво трябва да знам за по-бившия ми М.? Какво ме очаква с него? Какви са му намеренията?Трябва ли да се върна при А. Тежко болен ли е?  И какво ме очаква с А.? Аз съм с буквата Б.Благодаря ви предварително за отговора!

6
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Обсебване или Магия?
« -: 16 Май 2019 18:37:57, Четвъртък »
Нищо не искам да чуя от вас! За психиката ходя на психолог, тук се надявах на друг вид помощ.. Относно версиите, не че се се разминават, а това продължава 9 месеца. От март до сега само той ме търси.. Отказах се от всичко. Попитах го той как се чувства и каза, че не му е добре без мен, но както казах за тези нещо и куп други ходя на психолог. Благодаря за отделеното време.

7
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Обсебване или Магия?
« -: 15 Май 2019 18:22:52, Сряда »
'Що го ударихме на психика не знам.. Благодаря за отделеното време! Друго исках да разбера, но уви няма да е днес, не тук и не сега!

8
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Обсебване или Магия?
« -: 15 Май 2019 14:02:37, Сряда »
Просто е решението, мила - пусни го на свобода, за да освободиш и себе си от все по-задълбочаващото се у теб маниакално обсебване, в което си се вкопчила като пиявица и което с огромни усилия поддържаш... Спри да си съчиняваш сюжети и да си въобразяваш разни неща, които и ти самата знаеш, че не са реални... Спри да вярваш в "любовта" между вас, защото тези чувства, които ти изпитваш, са в пъти по-близо до омразата, отколкото до любовта. Нищо не ви "държи" един към друг! Няма направена магия, няма и любов...
Не знам дали продължаваш да дълбаеш, защото тайно се надяваш да се случи чудо и вие да бъдете заедно или просто защото до толкова си свикнала с чувството на отчаяние, че би ти коствало по-големи усилия да се освободиш от него, отколкото да го поддържаш и то вече се е срастнало с теб... Знам обаче, че е крайно вредно за теб да живееш в илюзия за магия, която не е направена и любов, която не изпитваш.

В последния си пост някъде да видяхте да споменавам МАГИЯ ? Отказала съм се от този човек .. От месеци ме търси само той..
Явно не бях правилно разбрана ... А тъпо ''насолена''.. Благодаря все пак за отделеното време за да отговорите на поста ми..


9
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Обсебване или Магия?
« -: 15 Май 2019 00:51:53, Сряда »
Здравейте отново,
За да не отварям нова тема ще си ползвам старата.. Сигурно ще ви стана досадна, но наистина тук се случва нещо и имам нужда от помощ. 6 месеца по-късно отношенията ми с господина, за който питах все така са на проиливи и отливи. Няколко пъти се разделяме и спирахме контакт и след  седмица - месец - два все някой се появяваше в живота на другия. Не можем и не можем да излезем от животите си. Не можем да я прекъснем тази енергийна връзка и това е. Държат ни "чувства" един към друг. Искам да попитам по запознатите на какво се дължи това непрестанно въртене в този омагьосан кръг? Никой от нас не може да си продължи живота без другия, а в същото време като сме заедно и си създаваме негативни емоции и страдаме! Какво да правя?

10
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Обсебване или Магия?
« -: 10 Декември 2018 15:59:17, Понеделник »
мисля да го помоля за услуга днес .... Но страшно много се притеснявам как ще реагира... защото ако откаже ще е нов удар за мен и съответно нов епизод на жестока депресия от моя страна ...
Ами помоли го и ако ти откаже поне ще си сигурна, че трябва да го забравиш.
А когато решиш да излезеш с друг в никакъв случай не говори на другия за бивши любими.
Помолих го, прие, свърши работа. За времето, в което бяхме заедно поддържахме нормален тон на разговор, нищо за отношенията ни, но поне не се гледахме като куче и котка. Мисля, че добре мина
А относно новите и старите- наясно съм, че не трябва да говоря, но не мога само той ми е в главата ...  за това се отказах от срещите докато не го преодолея. Опитах чрез други, видях, че не става и се отказах.
Знам, че ще прозвуча глупаво и ще бъда упрекната, но макар и да го наречем ''работна среда'' факта, че се отзова и че се видяхме в момента ме кара да се усмихвам и да съм Н-ти пъти по спокойна. Най-малкото постигнах си целта  [taunt]

11
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Обсебване или Магия?
« -: 10 Декември 2018 09:20:47, Понеделник »
Цитат
а Пак те питам... Ти искаш ли някой лабилен който не може да вземе живота си в ръце за партньор? Защото аз си мисля, че по-би ти подхождал мъж който знае какво иска и как да го постигне и който ще ти бъде равностоен партньор и ще можеш да разчиташ на него
ЦитатМай не е ок да си разкажа целия живот във форума, но аз съм с онова старомодното мислене как трябва двама души да остареят заедно.. зад гърба си имам куп провалени връзки от години ... вече не мога и не искам да се ''провалям''. Този човек беше обобщен вариант на всичко хубаво от предишните ми партньори (поне в моите очи). Не бързах да се доверя, не прибързвах с нищо, оставих го той да води връзката ни и той да предприема крачките, нито съм го натискала за нещо, нито съм искала нещо по различно от любов и внимание. Нито са ме интересували парите му, нито нищо - само внимание. Чух доста неща, направи също доста за мен. Нещото, което ме накара да се отпусна и да му имам доверие и да си призная чувствата беше, че нямаше гръмки изказвания, не е типичен сваляч с банални реплики колко са ми красиви очите... той просто тихичко правеше планове за общо бъдеще.. това + съчетението, че много го харесвах, прекарвах си супер добре с него ме доведе до тази ситуация, в която не искам никой друг .... само за него мисля... опитах да излизам с други, да го преодолея... не се получава. Аз излизам с друг и постоянно съм на телефона с мисълта ''Дано да пише'' и се увличам и не осъзнавам, че започвам да говоря за него на човек, с който съм излязла с цел да се опознаем, пък дано да излезе нещо и да го забравя тоя ''незабравимия''.
Не знам какво ми става, наистина не знам, не мога да се позная .. Не искам да страдам, не ми харесва, не ми ок, опитвам се да го променя, но не мога ... не знам защо така се е забил в съзнанието ми .... Имам нужда да го виждам и да съм с него. Както казах - мисля да го помоля за услуга днес .... Но страшно много се притеснявам как ще реагира... защото ако откаже ще е нов удар за мен и съответно нов епизод на жестока депресия от моя страна ...

12
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Обсебване или Магия?
« -: 9 Декември 2018 21:55:39, Неделя »
Извинявай за многото въпроси ... но след като не получавам отговор от него ги търся по алтернативен начин...

13
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Обсебване или Магия?
« -: 9 Декември 2018 21:52:55, Неделя »
а от това той какво мисли и чувства, защото той отказва да говори с мен и да ми обясни защо стигнахме до тук.
Ама как да ти обясни? Искаш да ти признае, че е женкар и използвач ли? Е няма да си признае...
Ами да ...примерно... въпреки, че ... за женкар...не съм много сигурна. Преди мен дълго време е бил сам... а с мен сексуално не е имал контакт. Бяхме се разбрали, че ще го караме спокойно и ще се опознаваме бавно ...

14
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Обсебване или Магия?
« -: 9 Декември 2018 20:16:22, Неделя »
Става ми все по интересно .. и по някакъв странен начин спокойно ... а дали може да науча нещо повече... честно казано измъчвам се от ситуацията не толкова от това какво АЗ чувствам, а от това той какво мисли и чувства, защото той отказва да говори с мен и да ми обясни защо стигнахме до тук. По-точно казва, че няма обяснение и за това аз дълбая ли, дълбая ли .. и страдам ли страдам ли .. и се самообвинявам и се самонаранявам ...


П.С. Обещах на себе си, че след утре ще приключа всякакъв контакт с него, но сега се замислям дали изобщо да го моля за тази услуга, за която мислех да го моля...естествено цялата идея ми е да се видим и да разговаряме, но ... не знам какво да правя.

15
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Обсебване или Магия?
« -: 9 Декември 2018 19:28:10, Неделя »
Цеци_Вихронрав
позволявам си пак да питам нещо ... (понеже днес по рано четях през телефона и нямах особено време да осмисля задълбочено нещата, а сега вече имам) и ми направи МНОГО СИЛНО впечатление думата ''алчен'', та искам да попитам това лично мнение ли е от написаното от мен или го ''видя''.

Страници: [1] 2