Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Astaroth

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Музика - кой, какво и защо
« -: 30 Март 2021 19:14:42, Вторник »

2
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Истината за живота - Димитър Янкулов
« -: 29 Март 2021 10:50:57, Понеделник »
Каквото и да искаме да променим в живота, винаги процеса започва от нас самите.

Може да го погледнем и така:

Ако влагаме усилия, но "нещото" не се променя, значи не сме променили себе си. Вместо това се опитваме да променим "нещото", докато си оставаме същите.
Понякога е достатъчно просто да започнем да гледаме различно на нещата. Да променим отношението, с което откликваме. Да сменим подхода, с който тръгваме.
Но винаги променяме нещо в нашето състояние на първо място.

В крайна сметка има само три варианта:

1. Нещото ще се промени, спрямо нашата промяна.
2. Ние ще се променим спрямо нещото.
3. Или нещото ще излезе от живота ни и ще дойде друго, което е на новата ни "честота".

А самата промяна представлява чисто и просто... Пускане... Пускане на нещо старо и допускане на нещо ново. И запомнете, че ако нещо е било досега в живота ви и в последствие чак сте пожелали промяна,
значи промяната във вас вече е започнала и няма връщане назад. НО има опасност да зациклите в средата на процеса. Това не е приятно изживяване. Да сте ту в старото, ту в новото, но в нито едното изцяло.
Просто трябва да завършите промяната, дори и да боли. Всъщност най-трудния момент при всяка промяна е пускането. Лесната част е човек да си представи ново бъдеще. Трудната част е да скъса с миналото,
което пречи да се случи желаното бъдеще в настоящето. Обърнете внимание на нещата към които сте привързани, но не ви служат, а дори може и да ви нараняват. Скъсайте с тях.

3
Умът няма предели, събарят ни телесни недъзи и психически зависимости. Аз нямам роднини, дом и семейство. Тръгна съм си сам от тях. Няма за кого да живея. Не споделям ничия любов. Сега лежа - предаде ме вестибуларният апарат. Но така лежейки,  взех болката от едно момиче. Утре пак ще я взема. Значи съм потребен! Усмихнат съм днес.


Човек лесно би се заблудил... Смисъла е в процеса, нали Последен? Иначе май нямаше да си усмихнат днес.


4
Мислех,че енергийните вампири са лоши същества.Имах шефка активен енергиен вампир.Гледах да я избягвам , но тя го усети и искаше всяка сутрин оперативка.Така опъваше нервите на всички без причина.Казваше раздала съм им "пижами" на всичките.Минаваше час докато успея да върна настроение.

Има разлика между това вампиризма да бъде използван в качеството си на техника от сферата на бойната магия и това човек да се поддържа по този начин. Ето какво бях писал за едни други същества, с уговорката, че определението си остава в сила, за вампири които са такива по природа или стават такива впоследствие и не се спират. Обикновено такива хора, повечето са неосъзнати за способностите си и какво точно правят, какво реално причиняват на човека отсреща, заслепени от крайния резултат, се превръщат в неспособни изобщо някога да спрат. След преминаването на определена граница просто е невъзможно...

5
Надявам се смърта да не е краят.

За жалост знам, че е край или поне е краят в онзи смисъл, в който ни засяга. Знам, но се надявам да не е...

7
Определението тролчета пасна като по поръчка значи. Те нали и по филмите седят на малки групички докато им капят сополите и цедят лиги. Действай го, стига да не се опръскаш и ти самата  [loony]

8
Защото съгласи се такова общо обвинение, че съм черна вещица не е сериозно.
Простотия от всякъде...

Мисълта ми беше, че моментно ще си решиш проблема, а тролчетата впоследствие ще започнат да хвърлят кал по тебе. И то големи буци. Ще си била омагьосала и хората около теб, представи си, да ходели да тормозят същите тия тролчета, примерно. Абе, вещицата иска сите да ви вари в казана става положението... Параноята е голям демон, особено съчетан с чувство на безсилие. 

9
Аз повишавам тон само на хора които обичам. Овиквам ги по всички правила и те влизат в пътя.С такива гадове подмолни дето ми говорят зад гърба не повишавам тон. Там просто с усмивка обяснявам на всички каква е ситуацията от моята камбанария. Съответно онея ще почнат да се пенят и крещят, а аз ще продължа да се усмихвам и да питам "До тук нещо излъгах ли?".
Цар съм на провокациите! И предимството ми е, че винаги казвам истината, че мога и да я докажа.Съответно нали се сещаш, че днес като отида на работа и пред всички кажа, че вчера най-на края съм разбрала каква направила на колегата и после питам най-невинно "На тоя неграмотния ли да му правя магия? Като ми гледате мъжа, дали бих погледнала него, че и магия да му правя?" и всички ще легнат от смях, а семейство идиоти ще побеснеят.
За жалост, тролчета има навсякъде... Аз пък обичам да ги изучавам, преди да жиля, ако жиля. А най-забавен е момента, когато събеседника сменя рязко вълните и почне да говори неща противоречиви на нещо друго, което преди няколко секунди е казал и се оплита  [taunt] Нямат угодия обаче, ако сам не се светне каквото и да му правиш, то магарето запънало.

10
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 20 Март 2021 20:02:53, Събота »
Мозъкът е като радар.Някой честоти отчита други не.Той приема и изпраща.Ако обаче го пуснеш да твори ще се възхитиш.Световете са много красиви.Ако искаш да ги видиш де.
[ok]

11
Събота вечер е да му лъзнем по едно питие,а на когото му се услажда по две.

Наздраве, Феникс!

12
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 17 Март 2021 22:10:28, Сряда »
Кажете ми ,защо се събуждам в  3ч редовно след полунощ. [shok] И се въртя ката обран еврейн. [taunt]


И аз имах такъв проблем. Накрая се оказа, че една вещица ме беше омагьосала  [wizard]

13
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Интуиция
« -: 17 Март 2021 07:19:12, Сряда »
Най-хубавите неща са ми се случвали благодарение на интуицията, най-лошите - въпреки нея.

14
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Творение без творец
« -: 13 Март 2021 17:04:18, Събота »
Ако е така ,то и знанието ще е като обучението.

Идва един момент в който просто се случва - стига ти самият да си готов да ти се случи, знанието само идва при теб без да има нужда от обучение и излишните обяснения на гуру, наставник, учител и тн. Нещо повече - ако се опиташ да търсиш такива само се отклоняваш... Както е казал Последен - "Всяко обучение дава информация и методика за употреба", тоест е нещо систематизирано за което се знае, че ще сработи при всеки, а магията е нещо строго индивидуално, като се изключат основните принципи. Може да намериш допирни точки на това, което вече знаеш с нещо друго извън теб, но колкото и да си чупиш краката да го гониш, нищо друго няма да постигнеш освен да се натовариш със съмнения и обърканост. Няма по-точен компас от вътрешния водач и наличието на шофьорска книжка не те прави шофьор, а също не определя и крайната дестинация.

15
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Омразата
« -: 25 Януари 2021 18:03:59, Понеделник »
Импулсът продължава докато работиш с обекта. Може да е поддържащ заряд за стабилизиране на система. Може да покрива зона, като се работи сам или в екип. Изисква отлично владеене на собствената система. Възможно е да се използват паралелни или последователни конфигурации за работа в екип.

Ммм, добре де, но ако обекта разчита само на нас, се появява въпроса и до колко време ще издържи сам човек да носи товара. Понеже от един момент натам някои неща се явяват удобни извинения за напълно осъзнат вампиризъм.  Това при стабилизирането на система. Иначе за покритие на зона - мисля си, че нещата стоят малко по-различно... И ако говорим за едно и също нещо, там имаме мултиплициране и усилване на изходния заряд и обратното му завръщане към нас. При всеки случай обаче, да - отлично владеене на собствената система, защото ставаш генератор, предавател и приемник в един и същ момент.

Страници: [1] 2 3 ... 10