Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - moximoxi

Страници: [1]
1
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Имам ли направена магия- н-та част
« -: 21 Октомври 2013 19:42:35, Понеделник »
Theshadow, още веднъж благодаря за изчерпателния отговор. wink Наистина, беше ми полезен. По принцип, и аз ги знам тези неща, но е друго, когато и друг ги потвърди. smile

2
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Имам ли направена магия- н-та част
« -: 20 Октомври 2013 21:47:56, Неделя »
Благодаря на всички, които ми отговориха. Все пак, радвам се, че опасенията ми за магии се оказаха безпочвени. Относно депресията - да, истината е, че не обръщам достатъчно внимание на това състояние. А колкото до съпруга ми: разговаряла съм безброй пъти с него за проблемите ни, но неговото мнение е, че такива няма, и че е напълно нормално хората да не се разбират (!?!?!?!?).... така че, май по-скоро ми мирише на развод.
 Благодаря още веднъж!

3
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Имам ли направена магия- н-та част
« -: 20 Октомври 2013 19:11:59, Неделя »
Здравейте,
 Тъй като и аз не намирам логично обяснение на множеството неприятности, които ми се случват от доста време насам, започвам да си мисля, че имам някакво чуждо негативно влияние. Дано да съм си въобразила. На всеки, на когото съм споделяла до сега за проблемите си, твърди, че това е лош период, който по един или друг начин ще премине. Само че проблемите се точат в продължение на години. Основно, неприятностите ми са в семейството, и по-специално - в отношенията ми с партньора, които в момента са страшно изострени. Напрежението между нас е огромно, и както вече споменах, продължава от години, като неговата агресия започва да се прехвърля и върху децата ни. Вероятно, ще си кажете, че нещата си имат предистория, която аз не съм забелязала, но, повярвайте ми, не е така. Проблемите ни се появиха буквално изневиделица, и без видима причина, и то в момента, в който бяхме най-щастливи. Стигнахме до там, че не можем да постигнем съгласие по най-елементарни въпроси. А освен в семеен план, и в здравословен нещата също не вървят - аз и децата ми боледуваме непрекъснато вече близо 2 години от какви ли не вирусни инфекции, дъщеря ми страда от някаква хронична кашлица, която след абсолютно всички направени от множество доктори изследвания, все още остава без диагноза. Отделно, с каквото и да се захвана (лично или служебно), нещата винаги се объркват по възможно най-странния начин, а крайният резултат или е отрицателен, или положителен след множество перипетии. Самата аз се чувствам страшно изнервена, губя трезва преценка, непрекъснато треперя, чувствам се замаяна и отпаднала и без никаква енергия. Стигам до там, че реакциите ми започват да се забавят.
 Ще се радвам, ако някой сподели мнението си. Видях по-напред, че една съфорумка е дала и рождени дати. Моята е 03.01.1984, на децата ми 05.04.2009, а на партньора ми 21.12.1981.
 Благодаря предварително на всички, които ще ми отговорят.

Страници: [1]