Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Believe

Страници: [1]
1
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: търся помощ заради ужасни случки
« -: 14 Февруари 2020 14:42:40, Петък »
От сърце ви благодаря за съчувствието и съжелявам , че ви натоварвам четейки за мойте тревоги. Аз само искам да вярвам, че няма такива неща като проклятия в живота ми и че всичко след аборта ще се оправи за цялото ми семейство. Просто ми се иска да вярвам друго не мога да направя.Още веднъж благодаря от сърце

2
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: търся помощ заради ужасни случки
« -: 14 Февруари 2020 13:50:34, Петък »
Благодаря ви за искренните думи. Просто много ме боли и не знам дали ще си простя,че сме взели решение да убием едно живо същество въпреки че е болно. Просто ми е ужасно мъчно. Иска ми се да вярвам,че за напред ме очаква само добро.

3
ТЪРСЯ ПОМОЩ / търся помощ заради ужасни случки
« -: 14 Февруари 2020 11:49:17, Петък »
Здравейте, за съжаление в живота ми са се случвали ужасни неща и като казвам ужасни имам наистина в предвид много тежки неволи. Въпреки , че съм едва на 34 години съм без родители понеже починаха и всичко се стовари върху мен. Сестра ми влезе в психиатрична клиника.....Няма да изпадат в обеснение защото ужаса е наистина голям, без да преувеличавам. Сега имаше период на около една година без сериозни драми и най - накрая беше време на обърна внимание на моето семейство  и  аз забременях за първи път. Всичко още в началото беше с много трудности и тъкмо се поуспокоих и се откри сериозно генетично заболяване на бебето и сега трябда да направя аборт. Не мога да ви опиша как се чувствам. Питам се не е достатъчна мъката която съм изживяла, че още ми се струпва. Какво толкова съм грешна, как може такива ужаси да ми се случват, а има хора възрастни дори които и едно от мойте драми не е изживял. Къде бъркам? Не съм лош човек, честно ви казвам, много съм състрадателна и никому лошо не правя. С какво толкова съм заслужила тези ужасии, една след една и нямат край?

Страници: [1]