Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Цеци_Вихронрав

Страници: [1] 2 3 ... 92
1
Нормално е да усещаш енергията която протича през теб и тази която обменяш с околните. Просто когато си спокоен е по-интензивно усещането. Това ще рече, че постепенно се оттърваш от проблемите. :)

2
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Времето
« -: 13 Март 2019 14:07:37, Сряда »
Времето е много разтегливо понятие... Времето като прогноза или времето като величина?

4
*Цеци, ще те изям  [wizard] ....таковата...*

Ти направи една магия за бързи доходи или за нечакани пари да ми дойдат до утре. :)
Сега съм набарала едни медитативни музики със мантри, други без мантри и на всичко отгоре се слушат тихичко на слушалки докато спиш. Предният път ми подействаха добре и даже ми се отвори възможност да изкарам мъничко парички (колкото за джобни), та сега лягам и ги подмятам пак...

5
Не искам да се хваля, но... Всъщност не само се хваля, но и съм горда, че съм част от този форум.  [taunt]
Преди да го намеря четох книги, пробвах ритуали и нищо, ама нищо не действаше. В същото време баба ми и прабаба ми (лека им пръст) си бяха един вид селски вещици, гадаеха, баеха и лекуваха и нещата които знаех от тях си действаха. Бях стигнала до момента в който си мислех дали пък в интернет пространството няма само шарлатани?!? И попаднах на този форум... Тук Сянка и Майселф ми показаха не само действащи практики, но и ми обясниха по научен път защо действат. Тук разбрах, че магията е наука (Вещица произлиза от Вещ - знаещ) и пак тук успях да разбера защо наученото от бабите ми действа безотказно.
А ти не се притеснявай какво пишеш. Ние вярно по някога сме малко резки, да не кажа груби, но когато навлезеш в магията и след това срещнеш някой поддал се на глупостите на някой шарлатанин и сам ще изгрубееш в първият момент преди да осъзнаеш, че ти самият също в началото си се подвеждал по шарлатани. :)
Предметна магия няма!!! Възможно е маг да ползва вещи или ритуали като един вид патерица, за да влезе по-лесно в нужното му трансово състояние, но магът прави магията, а не вещите или ритуала. Затова и на теб никой ритуал няма да ти свърши работа, защото той няма да те доведе до състоянието в което да направиш магия. Не за друго, но ти нямаш основата.
То е като... Все едно никога да не си влизал в басейн, да не можеш да плуваш и само по описанията на някой как да движиш ръце и крака да се хвърлиш в най-дълбокото. Не само, че няма да заплуваш, но и рискуваш да се удавиш ако няма кой да те спаси.
Ние затова имаме и заключени секции, защото не можем да допуснем някой без основни познания по управление на енергията да прави практиките описани там. В заключените ни секции има практики които са опасни ако не знаеш какво правиш и ако нямаш предварителна подготовка.
Магията си е труден занаят и иска много учене. Аз съм на 48г., практикувам от около 10 годишна (бабите ми ме учеха) и продължавам да уча. А напоследък ръчкам Соломон да ми помага, защото той се оказа много бързовъзприемащ и напредва с невероятна скорост. Та докато го учех аз, сега ме учи той. Затова и Сянка (админът ни) често казва, че тук всеки се учи от всеки. Днес си ученик, а утре може да си учител. ;)

6
Виждам, че си писал и си изтрил отговора си, но все пак успях да го прочета. :)
Хубаво е, че спортуваш, медитираш и правиш йога. Това с пентаграми и други материални защити е пълна глупост и не върши реална работа.
Ето ти метод за защита който е надежден:
Преди да излезеш от къщи затвори очи и си представи как един голям балон те обгръща целият. Аз лично си го представям като сапунен мехур със всички преливащи цветове на дъгата. И си представи как ти се движиш, а мехурът е винаги около теб (движи се с теб). Когато си вече навън сред хора и се почувстваш дискомфортно просто си спомни, че мехурът е около теб и те пази от лошите им погледи, помисли и т.н. Дори когато усетиш началото на паник - атака пак си припомни за мехура който те пази и започни да вдишваш бавно и дълбоко - това ще пресече паник-атаката.
Тази защита е надеждна понеже използваш своята енергия (сила), за да изградиш балона около себе си, а заниманията със йога и спорт ще ти помогнат да поддържаш енергийният си баланс.
Като отшумат паник-атаките и натрапчивите мисли обещавам да те научим да програмираш ситуации. Това е едно от първите неща които се учат в магията и всички тук го умеем. :)

7
Нещо си объркал форума ми се струва...
Пречистването не е четене на безсмислени текстове над вода или друго. Пречистването е медитация чрез която да прочистиш ума, мислите и душата си.
А магията е управление на енергия и най-вече собствената си. Няма демони, няма ритуали и няма видове фентъзи, всичко е наука.
Работил си с психолози, терапевти и т.н., но в един момент пишеш, че:
Но се тъпках яко с антидепресанти, бях станал на чучело.
Това ми навява мисълта, че вместо да пиеш само предписаното си минал на самолечение. Това е много опасно и го казвам от личен опит. Преди години реших да се самолекувам без да прочета за страничните действия на избраният от мен и непредписан от специалист антидепресант и след няколко дена започнах да виждам несъществуващи неща.
Потърси отново специалист и когато се отървеш от сънища за демони и натрапчиви мисли помисли готов ли си да учиш бавно и упорито (защото в магията има много за учене) и ако си готов ела и започни с някоя от практиките в открита зона.

8
СВОБОДНА ЗОНА / Re: бар "Таласъмска среща"
« -: 5 Март 2019 22:12:00, Вторник »
Доста благородно от страна на шефа...но...дали-или ? Дали не е само заради шоуто ?

Шоуто не ме впечатли. Впечатли ме добротата на детето "Не му я вземай!"... Впечатли ме и силата на тази жена която на болката си отгоре е успяла да даде такава морална основа на едно дете което схваща по-бавно и по-различо...
Като гледам шоуто виждам, че все още има добри хора в България, които не са изтъкани от завист и злоба и това ми дава кураж, че още струваме като народ.

9
СВОБОДНА ЗОНА / Re: бар "Таласъмска среща"
« -: 5 Март 2019 21:11:34, Вторник »
Добре де, поне вместо да я излееш я дай на някой друг...
Аз понеже съм по икономиите, та затова...

10
СВОБОДНА ЗОНА / Re: бар "Таласъмска среща"
« -: 5 Март 2019 20:58:27, Вторник »
Цялата работа можеш да я свършиш и без да даваш грешни пари за напитката, достатъчно е да си я визуализираш. :) Аз така си пийвам хубав коняк. ;)

11
СВОБОДНА ЗОНА / Re: бар "Таласъмска среща"
« -: 5 Март 2019 02:06:06, Вторник »
Докато ровех из нета попаднах на някаква поредица "Шеф под прикритие". Тя не е от вчера, но нали не гледам телевизия... Та... Слагам ви линк на един от епизодите и бих искала да споделите кое ви докосна сърцето в този конкретен епизод, а аз отивам да спя много замислена...
http://www.videoclip.bg/watch/555193_shef-pod-prikritie-s-01-e02-0-9-0-2-2-01-6

12
КАМЪНИ И МИНЕРАЛИ / Re: Занаятът на прадядо
« -: 4 Март 2019 21:10:17, Понеделник »
През годините в които се занимавам активно с магия разбрах едно... Старите хора или по-точно предните поколения не са се нуждаели от време да влязат в транс, медитация и т.н., а са го правели на момента - в движение. Това е така понеже не са били обградени с тонове техника и информация като нас, били са по-близо до земята, с по-силна връзка с природата и нещата са им се получавали.
Баба ми правеше всичко в движение, някак между другото... Когато съм спокойна, на село или извън града и по възможност без телефон в ръцете и при мен програмиранията се случват лесно, а наричанията ми са безотказни.

13
КАМЪНИ И МИНЕРАЛИ / Re: Занаятът на прадядо
« -: 4 Март 2019 19:14:50, Понеделник »
Интересна история...
Аз таман пак съм на Пратчет и Тифани Болежкова или Тифани Сболки (зависи от преводача) и се сещам, че магът/магьосницата вирее на камък - демек в планините (от скалите им идва силата), а Тифани в равнината и... И се оказа, че нейната сила идва от кремъка който се среща предимно в равнините. А дядо ти с кремъчета е предизвиквал искри.
Като деца често играехме с такива кремъчета и си правихме искри, събирахме ги като съкровища и който имаше най-големите кремъци дето правят най-големи искри беше богаташин. :)
Соломон, даде ми страхотна идея, ще си потърся кремъчета и ще пробвам първо върху себе си, а после и върху близки. Предполагам молитвата е трябвала на дядо ти, за да влезе в транс ако и да не го е осъзнавал. Ще пробвам и отчета.

14
СВОБОДНА ЗОНА / Re: бар "Таласъмска среща"
« -: 2 Март 2019 23:45:08, Събота »
Когато вещица загуби пъстрата си вещерска котка която и е била подарък, но с която я е свързвала много любов, тя става една много тъжна вещица. Но когато загуби проклетичката си сива вещерска котка, която си е избрала сама, тогава става една много зла вещица...
Цял ден днес не съм ставала от леглото, за да бъда до последно с крива котка Мишка. Цял ден я гушках и я успокоявах до последният и дъх...
Споделям тук понеже само вие ще разберете болката ми. Нямаше ме когато Сашка издъхна, но Мишка не я оставих и за миг. Все още е в ръцете ми, цялата мокра от сълзите ми. Утре с мъж ми ще я погребем.
И не ми звънете и не ми пишете... Няма да ми понесе. Имах нужда просто да излея болката си - направих го!

15
Мисля, че вече отговорих...
Като тя/той може да наказва своите си за прегрешения, но пази Боже друг да им посегне и тоя другият го отнася тотално.

Та тоя другия по-добре да поиска вещия в мерата да бъде съдник. :)

Страници: [1] 2 3 ... 92