Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Цеци_Вихронрав

Страници: [1] 2 3 ... 92
1
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Честит рожден ден на Цеци!
« -: 30 Май 2020 00:22:22, Събота »
Благодаря ви за хубавите пожелания!Аз ги четох едвва днес понеже съм по 13 часа на работа и... Ще свикна...Обичам ви!

2
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Моля за Вашата помощ
« -: 23 Май 2020 13:43:12, Събота »
Здравей,
чувството на безсилие, нервността, избухването от най-малкото и натрапчивото усещане, че някой ни влияе с негативна енергия са ми до болка познати. Аз се грижих 8 години за болните си баба и дядо. Бях придружител по болници, разправях се с лекари, къпех, хранех, чистих и ревях всяка нощ от безсилие.
Съжалявам, че не мога да те успокоя, но... Когато ти дойде в повече си помисли, че на майка ти и е още по-зле. Че тя се чувства като тежест в ръцете ти и това и тежи. Мен тези мисли ме спасяваха и ми даваха сили.

3
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Провокация
« -: 19 Май 2020 15:38:45, Вторник »
Един човек или може да мисли или не може, а като не може поддава лесно на суеверие.
И кой е тоя льохман дето решил, че ще си му жена? Суеверен, немислещ и безмозъчен зет не ща! Защото ако се обзаведеш с нещо такова без да ползвам грам магия ще го докарам до пълен срив и ще е твърдо убеден, че една зла вещица му е направила черна та чак лилава магия. :)

4
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: За един приятел питам
« -: 11 Май 2020 17:58:49, Понеделник »
Либра, приятелят вече е минал видове специалисти и те не са установили на какво се дължи мигрената. Нормално е в такива случаи да се питат патили хора и да се поиска от специалистите да направят някое от предложените изследвания дето до този момент въпросните специалисти не са направили. И току-виж, че това изследване покаже проблема и специалистите назначат правилното лечение.

5
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневник на Ардрой
« -: 9 Май 2020 15:57:05, Събота »
Да си неподвижен не значи да не премигваш. Премигваме, за да не ни пресъхват очите.

6
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Малко тъп теоретичен въпрос
« -: 6 Май 2020 10:49:08, Сряда »
Дишай, Светлина! Нищо не предизвикваш със мислите си. Просто ясновидството при теб е развито и при желание можеш да се занимаваш с това хем да го доразвиеш, хем да можеш да го контролираш.

7
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Помощ с Таро
« -: 6 Май 2020 09:51:02, Сряда »
В скрити секции темата за Таро се състои от това всеки да даде своето тълкуване на всяка една карта от Таро. Като се има в предвид обаче, че една карта веднъж може да ззначи едно, а друг път друго едва ли тази информация ще ти е от полза.И май ще трябва да уточня горното...Повечето хора мислят, че картите гадаят. Всъщност картите са само патерица или иначе казано средството което помага на гадаещият да влезе във фаза на ясновидство. Повечето тук не се нуждаем от карти, за да гадаем или ако ни трябват, за да се настроим психически докато ги бъркаме и редим то може да ползваме какви да е карти включително и Черен Петър.

8
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Помощ с Таро
« -: 5 Май 2020 22:17:30, Вторник »
Паж чаши - безгрижие и изобилие. Демек очакваш да ти се даде веднага достъп и с едно прочитане да научиш всичко.

Е да, ама не.


Шестица мечове - отпътуване. Понеже няма да получиш веднага достъп има вероятност да решиш, че ние сме лоши и не искаме да споделим знанията си (което не е така) и да си тръгнеш сърдит.

Петица мечове - борба и победа. Реално ако вместо да препоръчваш хаос магията на приятели сам се захванеш с нея (има практики в свободна зона) в един момент ще напреднеш и ще получиш и достъпа до скрита зона където ще напреднеш още повече.

Луната - заблуда, илюзия, тайни. Дали ще избягаш заблуден, че ние тук сме едни много неразбрани и лоши магове или ще се потрудиш и ще разкриеш тайните на скрита секция зависи само и единствено от теб.

9
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: За един приятел питам
« -: 5 Май 2020 18:13:22, Вторник »
Няма как да е депресия никой депресиран човек няма желанието и силите да става всеки ден с идеята да мине през каквото се наложи за да се почувства добре физически.
Категорично невярно. Аз освен вещица съм и обикновен човек и ми се е случвало на 2-3 пъти да изпадна в такава дълбока депресия, че съм се чувствала не просто наполовина жива, а по-скоро само съществуваща не жива. И понеже съм борбена натура съм се насилвала да потърся психолог, да изчета куп литература относно видовете депресия и да изляза от депресивното състояние. Следователно приятелят ти е борбен човек който няма да се остави депресията да го повали, а ще се бори със зъби и нокти да се оправи, което е похвално.

Колкото до:

Просто искам да съм проводник до друг тип информация за него, която никой Лекар или психолог няма да му препоръча и искам да е безопасна това. Не търся нещо което да го оправи магически, искам да отвори ума си и за останалата част от света. Не сме изградени само от ум и тяло а цивилизования свят няма да му покаже вратата към останалото. Да аз мога с ритник да му отворя вратата към магията но невежеството ми ме прави по скоро опасен за него.
Предложи му да гледа филма "Тайната"

http://www.videoclip.bg/watch/589304_tainata-the-secret-bg-audio-2-00-6-1-2
Дава алтернативен подход към житейските трудности и би му помогнал. Само докато е в това депресивно състояние не го карай да се занимава с магия. От магията до лудостта има само една крачка и ако човек не е уравновесен и спокоен може да я направи несъзнателно.

10
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: За един приятел питам
« -: 5 Май 2020 17:21:45, Вторник »
колкото и да не ми харесва психолозите ще се грижат за ума му.
Защо за теб е проблем, че психолозите ще се грижат за психиката му? Искаш да го правиш ти ли?
А за медитацията... Не виждам защо трябва да учи основи на хаос магията при условие, че му трябва обикновена медитация за разтоварване на психиката.
Честно, от вчера се опитвам да те разбера и не ми се отдава. Уж те е грижа за приятеля ти, а отричаш, че е в депресия при условие, че той сам си казва, че се чувства апатичен и в полу съществуващо състояние. Това си е депресия в чист вид и всеки може да изпадне в един или друг етап от живота си. Не ти харесва, че се е обърнал към психолог за да си оправи депресията, а се опитваш да го цериш с магически практики, което си е бомба със закъснител и не само няма да му помогне, а със сигурност ще му навреди.юКойто и практикуващ маг да попиташ ще ти каже, че ако е в депресивно състояние или дори само да му е крив света за момента не се занимава с магически практики с цел лична безопасност.


11
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: За един приятел питам
« -: 5 Май 2020 16:09:08, Вторник »
И щом не е депресия какво е?

12
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: За един приятел питам
« -: 5 Май 2020 08:36:59, Вторник »
Това главоболие което е постоянно е мигрена и трябва да се установи на какво се дължи. А мигрена може да се получи от много неща, на нервна почва, от синузит, от болен зъб или венци... Даже от неправилна захапка.


Накарай приятелят си да посети зъболекар.

През последната година главоболията вече не са му основен фактор. по негови думи всяка сутрин след като се събуди започва да се чувства ужасно зле, отпаднал, апатичен и като в полу съществуващо състояние.
Това си е депресия в чист вид и щом не е успял да се справи с помощта на психолог е логично да се премине към медикаментозно лечение.

13
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Помощ с Таро
« -: 3 Май 2020 21:56:44, Неделя »
Относно значението на картите Таро аз лично ползвам обясненията на Артър Уейт. Ползвам и колодата на Уейт, но често ползвам и други авторски колоди понеже ги колекционирам. Подреждането... Там пак ползвам дадените от Уейт подреждания, но често просто вадя няколко карти да ми отговорят как ще се развие дадена ситуация.Относно менторството... Ментор е наставник и съветник, което предполага да имаш някакви знания и когато нещо не ти е ясно да се обърнеш към ментора или менторите си. Ние тук нямаме претенции да сме ментори, но с готовност споделяме знанията си стига да имаш въпроси.

14
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Помощ с Таро
« -: 3 Май 2020 19:13:53, Неделя »
Всеки тук би ти помогнал, но си задай въпросите.

15
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Гердан и руни
« -: 29 Април 2020 12:25:23, Сряда »
Избери си какво искаш да означава.  :D

Страници: [1] 2 3 ... 92