Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Цеци_Вихронрав

Страници: [1] 2 3 ... 92
1
емоциите са допустими до момента в който вземеш решението. Вземеш ли го веднъж и започне ли действието , просто си действай без значение какво се случва и какво изпитваш.
С това ме съгласи.

2
винаги да бъдем освободени от емоциите които накланят везната на едната или другата страна.
Емоциите са израз на чувсвата ни. Нима искаш да станеш безчувствен?

3
имаш проблем , чертаеш пентаграма , палиш четири черни свещи , подскачаш два пъти на ляв крак и хоп - проблема трябва да е решен.
Ама не става така
Ами не става... Ритуал магия не прави!

4
- т.е. имам Съзнание и се спускаме ПОД него , в областта на Под-Съзнанието. - т.е. имаме Свят и се спускаме ПОД  него ... в Под-земния Свят
Проблема в цялата работа е, че ние нямаме съзнание и ПОДсъзнание, а осъзнато мислене и неосъзнато мислене. Някой някога е сгрешил в превода и всички са го приели понеже то по-лесно да повтаряш до безкрай нечия грешка отколкото да помислиш...
Колкото до шаманизма и психологията... Ами логично е да имат допирни точки - шаманите са били лечители не само на тялото, но и на душата все пак.
Аз пък с това подсъзнание и неосъзнато взех да различавам психолозите дето са учили и са добри от другите дето са си купили дипломите. :)

5
СВОБОДНА ЗОНА / Re: бар "Таласъмска среща"
« -: 22 Май 2019 15:08:34, Сряда »
Аз вече съм те броила, остана ти да се пишеш в съответната тема.  [yahoo]

6
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Астрална проекция
« -: 22 Май 2019 14:28:54, Сряда »
Това за интелигентните хора и травмите ми припомни отдавна забравена история от ученическите ми години.
Имахме си един луд в града дето всички го знаеха (уви не се сещам за името му сега). Та този луд беше безобиден и често забавен, но всички му помагаха. Спомням си веднъж го виждаме с баща ми, а той помъкнал два куфара и на въпроса на татко къде отива спря, опря пръст на устните си и каза: " Шшшът, да не чуят другите. Отивам на баня." много се смях тогава. Но ние деца още и често се забавлявахме да го дразним, да подвикваме подире му и да го обиждаме докато го изнервим и ни покаже среден пръст. Един ден татко ни видял и ни събра цялата тайфа в гаража и ни разказа...
Въпросният луд бил от уважавано семейство на лекари. Учил българска филология, после записал история, след нея учил още някакво висшо ( не помня вече какво) и на около 30 решил да се ожени. Малко преди сватбата (буквално дни) приятелката му заболяла и починала скорострелно без да могат да и помогнат. Той от мъка полудял...
Бяхме 10-12 годишни тогава, но цялата тайфа ревнахме при разказа на татко и... И започнахме да се отнасяме с уважение към въпросния градски луд. Даже имам един случай когато той ме видя в парка да се мъча със едно стихотворение на Вапцаров (трябваше да го наизустя за рецитал някакъв) и седна до мен зачете се в учебника ми и после стана и зарецитира... Всички наоколко се събраха да го слушат как рецитира Вапцаров, а по-възрастните които са познавали родителите му плакаха и разправяха как те навремето извикали какви ли не светила, но не могли да го излекуват от психичната травма.

7
СВОБОДНА ЗОНА / Re: бар "Таласъмска среща"
« -: 22 Май 2019 14:01:21, Сряда »
Благодаря, Сянка!
Значи скоро ще имаме нова практика по ДП.
Колко малко и теябва на една Вихронрав да е щастлива...  [witch]

8
СВОБОДНА ЗОНА / Re: бар "Таласъмска среща"
« -: 22 Май 2019 07:42:41, Сряда »
На мен ми се отваря отговор...
Сянкаааа, виж къде е проблема моля!

9
СВОБОДНА ЗОНА / Re: бар "Таласъмска среща"
« -: 22 Май 2019 07:40:21, Сряда »
Соломон, какъв ти е проблема? Обикновено орактиката е вечер и трае не повече от 30-40 мин. Записваш се!!!

10
СВОБОДНА ЗОНА / Re: бар "Таласъмска среща"
« -: 21 Май 2019 21:33:32, Вторник »
Ако още някой не е видял, Майселф ще направи отново курс по Двойна Пирамида. Очаквам да се съберем повечко народ...

11
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Астрална проекция
« -: 21 Май 2019 11:41:26, Вторник »
Аз посочих две - не три. И говорихме за една моя срещу една твоя. :)

12
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Астрална проекция
« -: 21 Май 2019 11:20:52, Вторник »
Първо не съм Вихрогон - Вихронрав съм - защото съм ЗЛА!!!
Второ:

Чакай малко !!! Сянка , нали твърдиш , че си го правил и даже за теб е детска игра ? Вихрогон и всички други ИЗБРАНИ , а аз (говоря от името на обикновенния потребител) трябва да бъда одобрен , преценен ???? И кой е тоя дето притежава квалификацията да ме одобри и прецени ?

Форумът е на Сянка и той според собствената си ценностна система решава кой може да бъде допуснат до закрити секции. И това е така, защото там има много атакуващи практики с които можеш да навредиш сериозно на друг човек. Съответно Сянка се старае в закрити секции да имат достъп само хора със здрав морал които няма да започнат да ползват наученото там в увреда на други хора освен ако не е ама крайно наложително, демек при самозащита в критични обстоятелства когато здравето или живота им са застрашени.
Та специално за този форум и за авторските практики на админите тук точно те админите решават кой ще се възползва от знанията и опита им и кой не. И пак повтарям избират хора които според тях имат нужния морал, за да боравят с тези техники.

Имам предвид "неграмотен" от обща култура в областта на Езотериката за да не знаеш защо  , кога , и по каква причина са направени картите Таро. Какво олицетворяват , как се работи с тях. Малко е да кажа , че съм изненадан. Потресен съм , че тук се използват коментират , изследват примерно Таро за гадаене  (защото картите стават и за това) а цари пълно невежество отностно цялостния комплекс на ТАРО. А на всичкото отгоре този цялостен комплекс и тази традиция , от която Таро (за гледане) е малката част , се нарича псевдо-окултно Учение. Всъщност съществува и друг вариант ........... горните неща да са известни , но умишлено да не се афишират ....... това бих го разбрал донякъде

Прав си, горните неща са известни и описани в закрити секции. :) Дразнещо нали?

Да ти призная , нямам и желание точно по този начин да се подвизавам тука , защото изначалната ми идея беше не да споделям моите практики , а да науча чуждите. Обаче Вихрогон ме насмете в предното мнение , че "само съм философтвал" и за това се изхвърлих по този начин , не бях го обмислял преди това.

Много егоистично не мислиш ли?
И понеже Сянка изрично отказа да споделяш практиките си във форума ти предлагам да ми покажеш нещо повече от философия на лични.
За една твоя действаща практика, аз давам една моя.
Имаме ли сделка?
Първо ти предлагам на лични да ме научиш как да се самохипнотизирам и да изляза от тялото си. в петък ще я пробвам. Насреща аз ще те науча как да програмираш ситуация или как да баеш - по твой избор.

13
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Астрална проекция
« -: 20 Май 2019 21:30:25, Понеделник »
Отваряй темата и аз съм първата която ще изпробва практиките ти.

14
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Астрална проекция
« -: 20 Май 2019 21:03:44, Понеделник »
Ромел, аз пък като те чета такъв лепящ етикети на всеки, гледайки ни от високо и провокирайки ни се чудя ти от липса на внимание ли страдаш или какво?
Сигурно се кефиш как тролиш и всички тук ти обръщаме така нужното ти внимание... Ами правим го понеже и ние по някога имаме нужда от забавление, а ти си крайно забавен с незнанието и противоречията си.
И колкото и да ходиш от форум на форум с това държание няма да спечелиш нищо освен отсвирване. На теб просто ти личи, че не искаш да учиш, а само да философстваш и да се изживяваш на велик.

15
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Астрална проекция
« -: 20 Май 2019 14:51:26, Понеделник »
Надуха ми тука ушите: В закритата секция - това , в Закритата секция - онова хи хи хи и хи :)
Ми стойте си закрити , всичко е въпрос на работа и практики - пробваш - не става , пак пробваш , 1 година загуба на време , нещо стане , кефиш се ... елементарно е.
Първо закрити секции са такива от една страна както каза Соломон за защита от плагиатство (вече изхващахме едни такива плагиати) и от друга страна защото практиките в закрити секции са опасни. Не искаме някое дете примерно да се зачете и съответно като всяко дете да пренебрегне техниките за безопасност и да си докара психическа или физическа травма.
Колкото до това как пробваш и не става и губиш цяла година докато стане... Направо ми вдигна самочувствието на макс със това. :) Ние тук нямаме претенции да сме адепти, розенкройцери или други титуловани особи, но всичките ни практики действат от раз. И те това е разликата от шарлатанията до истинските практики. Тук всяка дадена практика действа така както е описана.
И занаята при нас не се налага да се краде - споделя се... Всички се учим взаимно един-друг и това ни дава удовлетворение. Понеже всеки прави нещо по свой вкус от практиките, когато обсъждаме някаква нова възможност споделяйки познанията си често стигаме до нещо ново което опитваме и решаваме дали си струва и ако да го вписваме като нова практика.
Ти търсиш авторитети от които да учиш и на които да се прекланяш. Ние тук не изпитваме необходимост да величаем когото и да било. Учим усилено, учим се един друг, често грешим и се поправяме, но целта ни е не да ставаме велики, а да постигаме успехи.

Страници: [1] 2 3 ... 92