Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Цеци_Вихронрав

Страници: [1] 2 3 ... 102
1
РУНИ / Re: Рунически формули и "обвързани" руни
« -: 16 Април 2021 21:11:10, Петък »
Колко е лесно е  да следваш отъпканият път,а твой той ли е .

Ами какво да правя, за да са мои всички пътища?

Да откривам наново огъня и как се ползва? Да откривам топлата вода?

Щом те кефи си ги изучавай както искаш руните.

Аз си изпатих от такива експерименти още в началото. Без да прочета каква е силата на дадена руна активирах и съответно попаднах на такава която взе да руши нещо което не бях готова да загубя. От тогава чета от няколко източника какво и как и тогава рискувам.

2
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 11 Април 2021 10:49:56, Неделя »
Магията е усещане и за всеки е различна.На мен не ми помага никой и не мисля,че готовите шаблони са универсални.
Не са универсални. Има руни които на всички влияят зле, а на мен добре. Сигурно защото съм опака.
Най-бързият начин да ги усетиш, сканираш и т.н. е да ги активираш по за ден всяка по отделно. Това преди да почнеш да ги изработваш.Примерно днес активираш феху и цял ден следиш как ти влияе Също така гледаш дали няма да се появява в деня ти под формата на клонче,  петно, резка и знам ли как още. След това си пишеш как си се почувствал, как ти се е отразила на здраве, взаимоотношения, работа и т.н. На следващият ден друга. И като ги активираш не забравяш да дадеш срок за колко часа я активираш.

За мен руните са все още непозната магия която живее свой живот и когато ги ползвам го правя само след консултация. Просто не ми се рискува.

3
РУНИ / Re: Рунически формули и "обвързани" руни
« -: 11 Април 2021 00:43:35, Неделя »
Естествено, че Майселф ми помогна. Тя ми направи спасителните комбинации, аз сам ги активирах.
Докато се учех да боравя с руни комбинирах на своя глава няколко без да съм ги пробвала по отделно и си направих такава беля, че не е истина.
Нямам идея защо и как действат руните, но те са магия която не разбирам. Т.е. те не са патерица - те са самостоятелна магия която действа.

4
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 11 Април 2021 00:38:33, Неделя »
Мисълта ми е, че много от далече започваш.
Кръстен ли си, не си ли и т.н. Аз като съм кръстена да не би да не мога да работя с руни? Мога, ама започнах да ги уча и не ми дойде от вътре. Затова сега като ми трябва тяхната помощ пиша на Майселф и тя помага.

5
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 11 Април 2021 00:15:02, Неделя »
Имам един въпшрос.  Когато си купиш пералня, прахосмукачка или телефон изучаваш ли как са направени?

6
РУНИ / Re: Рунически формули и "обвързани" руни
« -: 11 Април 2021 00:10:13, Неделя »
Ех,Цеци беше ми написала за магията ,че ако не знаеш какво правиш все едно е да влезеш в лаборатория и да смесваш каквото ти падне.Същото е  и с руните ,но може би ти е приятно да вземеш страна.Не е редно.Можеш да натиснеш копче ,което да активира земетресение , а на теб да са го обяснили като лек полъх на вятър.

В магията ако не знаеш какво правиш можеш да натвориш беля след беля. В случая с руните... Аз няма как да изуча всичко в магията и се насочвам само към едно или две неща. С другите е същото. Руните ако тръгнеш да ги комбинираш както ти падне също са много опасни. Затова и се изучават една по една. И едва когато ги усвоиш можеш да правиш комбинации.

В случая обаче ти казах, че няма значение дали ги разбираш или не, активираш ли ги те действат. Т,е. ако като мен не разбираш много от руни, но имаш нужда от помощ може да помолиш някой който е запознат с тях да ти направи комбинацията и ти само да я активираш и тя ще подейства.

Когато ме подметнаха с операциите през 30 дена, нямах сили да мисля даже, но исках да живея и да се възстановя. Тогава писах на Майселф и тя ми пращаше комбинации от руни след всяка операция които аз само активирах и те действаха и ме възстановяваха бързо.


7
РУНИ / Re: Рунически формули и "обвързани" руни
« -: 10 Април 2021 21:33:34, Събота »
Човек ,които не знае да чете написаните думите са празен символ.Неразбран  и едва ли ще проработи за него.

Няма значение дали ги разбираш или не, щом ги активираш руните действат.

8
РУНИ / Re: Рунически формули и "обвързани" руни
« -: 8 Април 2021 00:24:51, Четвъртък »
Майселф е владетелката на руните, но уви напоследък рядко се вяства насам.Но ще е интересно да споделиш опит.

9
Дразнят се като им кажа: "Колкото повече ме одумвате (мразите, клюкарите според случая), толкова по-красива (или каквото си избера) ставам."  ;D ;D ;D  Опитай...

То не е лъжа. Колкото повече ми ядат краката, толкова по-буйна ми става косата. Вече имам не коса, а косище.

10
Е, НЕ! Всички изперкаха вече.

11
Ей,все лошо мислиш,че ще свърша.

Казах, че може да започнеш да го правиш несъзнателно. Усещаш ли разликата?
Аз също съм го правила и не съм осъзнавала, че го правя докато Последен не ми го каза и от тогава не спирам да се наблюдавам и контролирам, защото не искам да вредя.

А ти като толкова искаш търси литература по въпроса, но аз лично няма да рискувам да те науча докато не се убедя, че няма да навредиш на никого с наученото.

Не напразно споделих проблема си с колегите и развръзката тук в бара. Можех да не чакам 3 месеца и с магия да реша нещата за три дена, но предпочетох да ги реша без магия (като изключим вампиризма накрая), за да не им нанеса големи вреди.

12
Има една книга, Енергийни Вампири на Албърт Дж. Бърдстайн, да попитам, тя валидна ли е ?


Не съм я чела и нямам представа.

13
Ей,криете ги тези работи.Споделете някоя техника бре .
Ей,криете ги тези работи.Споделете някоя техника бре .
Не ти трябва да ставаш вампир. Има опасност да почнеш да го правиш несъзнателно когато ти липсва енергия или си ядосан и да вредиш на другите.

На мен ми се е случвало преди време несъзнателно да го направя при разговор с друг от форума и добре, че той се усети и ми каза да спра. От тогава когато съм превъзбудена или ядосана не забравям да се контролирам, че иначе ставам токсична.

14
Феникс, аз со кротце, со благо. Можеше да ги направя смешни в почивката като ги питам за чий ми е да го омагьосвам идиотина примерно?! И да направя сравнение между него и мъж ми, нали? Защото мъжът ми до скоро беше в Чехия и всички го видяха, висок, чаровен и много умен, а оня льохман е нисък и прост до премала. Има завършен 8-ми клас и пише неграмотно. Аджеба за чий ми е да го омагьосвам?
Ама те сами се навряха на вихронравата вещица между шамарите и си го отнесоха.
Аз само се защитих от несъстоятелните обвинения на квалитата. Е... после бях за малко вампир, ама само за днес. Утре ако се кротнат няма.
Пък и някой трябва да възстанови баланса все пак.

15
Зла съм.... И като съм зла всичката магия ми помага!  [pumpkin]
Онея двамата (семейство идиоти) успели да надъхат квалитата (ОТК), че съм черна вещица. И малката кифла решава да ми гони цаката. Разваля се машината ми, викам техници и понеже казаха, че ще се бавят забих в склада да зачиствам разни части от отрепи (прелята извън формата пластмаса). Връщам се след половин час, машината таман пусната, а малката кифла ми крещи като изумена, че не можело да ходя да пуша докато не ми работи машината. Посегнах да и кажа, че съм работила, но то криво и не ми даде думата а продължава да крещи и да ме заплашва как при втори такъв случай ще ме уволни. Че като ми светна вихронравието, че като се развихрих. Награбих я да ходим веднага при директора да ме уволнява и тя няма на къде тръгна подире ми. И....

Отиваме при шефа, аз я оставям да ме плюе на провал, а шефа ме пита защо не съм и казала, че бях в склада и той също е бил там, даже сме говорили. Казах му, че тя така крещи, че просто не съм успяла да взема думата. Че от седмица се държи така ежедневно и аз нямам идея защо го прави. И оная се охълца. Ама сме при шефа и няма как да не му обясни на какво се дължи тази и агресия към мен. И хъката мъката си каза, че и казали, че съм черна вещица и за това. А шефа хем го напушва на смях, хем бесен викна и семейство идиоти и ги награби и тях. На дроб-сърма ги направи и тримата и заяви, че ако още веднъж хване който и да е от завода да плете интриги то интриганта ще изхвърчи скоропостижно от работа.

До края на работния ден, квалитата си върна старото нормално държание към мен, а онея двамата ме убиваха с поглед. Аз пък вместо да си пусна защита минах на режим енергиен вампир и сега аз се прибрах презаредена, а те си отидоха изцидени.
ЗЛА СЪМ!!!

Моля следващият...Страници: [1] 2 3 ... 102