Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Veleroth

Страници: [1] 2 3 ... 5
1
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Бар "Сняг посред зима"
« -: 18 Февруари 2020 18:32:54, Вторник »
Това е много готина идея, ще я пробвам с комшиите до у нас, че с тяхната цигания до 2 сутринта не се спи  ;D

2
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: търся помощ заради ужасни случки
« -: 14 Февруари 2020 21:31:13, Петък »

Когато сме изправени срещу трудни ситуации най-хубавото нещо което можем да направим е да търсим причината поради която да се усмихнем, не мисля, че това което ти се е случило и случва е нещо нереално или се дължи на някаква "магия" ако мога така да се изкажа. Много хора имат подобен на вашия живот но от вас си зависи как ще се развият нещата. Един съвет вместо да кажеш "
  Питам се не е достатъчна мъката която съм изживяла, че още ми се струпва. Какво толкова съм грешна, как може такива ужаси да ми се случват, а има хора възрастни дори които и едно от мойте драми не е изживял.
" те съветвам да си казваш "каквото и да се случи ще го преживея" и да си търсиш причините поради които да се бориш

3
СВОБОДНА ЗОНА / Музикалната стая
« -: 13 Февруари 2020 18:37:29, Четвъртък »

Търсих из форума, но понеже е в затворената зона музиката за медитация си казах нека направя нещо като "Бар", където всички да могат да си споделят музиката за медитация и релаксация, как ви се струва? ако не ви харесва идеята, винаги мога да закрия темата.
Това са песните които напоследък слушам страшно много  :))
4
ЯСНОВИДСТВО / Re: Имам ли магия.Скайп
« -: 13 Февруари 2020 18:20:54, Четвъртък »Предлагам да му пратим една лилава магия, че да видим дали ще успее да я развали  [yahoo]

5
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Бар "Сняг посред зима"
« -: 13 Февруари 2020 18:16:53, Четвъртък »
А бе, Сине! Ти като ги питаш нещо - една говoри, другите кимат. Как ще да я избереш?!
Е па не може ли тогава всичките да ги взема ? [umnik]

Няма ли да са ти малко много ?? [umnik]

6
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Бар "Сняг посред зима"
« -: 9 Февруари 2020 12:45:01, Неделя »
Цеци, сега разрешаваш ли таковата? С малката метла ще го бия само, обещавам...  [unsure]

Насилието не е решение  ;D

7
МАГИЯ / Re: Транс
« -: 8 Февруари 2020 23:46:13, Събота »
Да

До колкото разбирам е нещо съвсем нормално и за което не трябва да се тревожа, защото се случва, когато няма нещо което да ме навреди, нали ?

8
МАГИЯ / Re: Транс
« -: 8 Февруари 2020 23:27:53, Събота »
Случвало ли ви са е да изпаднете в трансово състояние без да разберете и да го осъзнаете, когато излезете от него ?

9
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Бар "Сняг посред зима"
« -: 2 Февруари 2020 21:34:59, Неделя »
Къде искате да я направим ?

10
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Бързо изцеляване на рани
« -: 30 Януари 2020 09:53:52, Четвъртък »
И аз ще взема да си направя, че в скоро време почнах доста често да се изгаряне покрай мойта пироманщина.

11
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Психипески дисбаланс
« -: 25 Януари 2020 21:25:38, Събота »
Според мен, обърни се към теб самия за да можеш да разбереш корена на всичките тези дисбаланси и се опитвай с трезво мислене да намериш решение на проблема. Щом не можеш да задържиш баланса з дълго време, това означава, че проблема не е решен.

12
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Бар "Сняг посред зима"
« -: 21 Януари 2020 22:24:01, Вторник »

Тук така, викам аз да се почерпим все някога по едно питие, какво ще кажете за магическа среща ?
 [wizard] [drink-smiley] [wizard] 

13
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Моля ви за помош
« -: 21 Януари 2020 22:22:33, Вторник »
Здравейте! Наистина съм отчаяна, за това си позволявам да се обърна за помощ към вас. Започвам с това, че съм истинска глупачка и в общи линии сама съм си виновна за ситуацията. Няма да разказвам много подробности, на всеки, който ме попита за детайли съм готова да отговоря на лично съобщение. Разведена съм, с две деца, за които бившият ми мъж продължава да се грижи наравно с мен, въпреки развода. Той има ново семейство, но сме в чудесни взаимоотношения. Заради мъж, след развода, разбира се, останах без дом, без работа и без стотинка от спестяванията си. Оглупях от любов на стари години. Толкова съм отчаяна наистина, че посегнах на живота си. Както става ясно - и този ми опит не се увенча с успех. Въпросният мъж се отдръпна естествено, след като вече нямаше какво да взима от мен. Търси ме от време на време, не се виждаме. Съвсем случайно разбрах, че очаква сериозни финансови постъпления от продажба на наследствен имот. Той естествено не живее с усещането, че ми е задължен за нещо. Има ли някакъв начин да се въздейства на отвратителния му характер, така че този човек да изпитва поне мъничко емпатия към моето положение? Да осъзнае, че е навредил? а възстановяване на загубите - финансовите такива - не се и осмелявам да мисля. Моля ви дайте ми съвет..

Здравей, още от сега казвам, че нещата които ще кажа може и да не ти харесат, но все пак си поискала помощ така че ето и моя съвет.
Първо на първо и най-важно е да се стегнеш и да стъпиш здраво на земята с трезва глава колкото и да е сложно.
Второ, имаш две деца до теб, така че не си и помисляй да си отнемаш живота. Загуба на време и на енергия (говоря от личен опит).
Трето, понеже от скоро се занимавам с психология на по-сериозно ниво, мога да те съветвам с този мъж да не поддържаш какъвто и да е контакт, защото тези хора ще гледат да ти навредят щом виждат, че се оправяш. Свържи се с някой роднина негов ако можеш който да те подкрепи в дело срещу него (знам, че е сложно или почти невъзможно, но си заслужава да опиташ), ако не успееш, да, няма да е приятно, но парите си идват и отивам, щом си могла да му платиш и да си позволиш всичките тези неща, означава, че ще можеш да си ги позволиш отново в бъдеще, но сега ти е по-важно да си закрепиш живота както можеш, защото това е най-важното в момента. За работа не се тревожи, който търси, намира и вярвам, че много скоро ще намериш и че нещата ще се оправят, горе главата !

14
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Бар "Сняг посред зима"
« -: 19 Януари 2020 22:12:00, Неделя »

Йей, най-сетне място със сняг където и аз мога да се радвам на студеното време.
 [yahoo] [drink-smiley]

15
Академичната интелигентност е това да си много начетен човек, докато емоционалната интелигентност е да можеш да си контролираш емоциите.
Емоционалната интелигентност не е да си контролираш емоциите, а да ги разбираш. Да разбираш не само собствените си емоции, а и тези на околните, да можеш да "видиш" защо даден човек реагира по един или друг начин на определена ситуация. При наличие на емоционална интелигентност се ядосваш много по-малко по простата причина, че разбираш защо идиота пред теб се държи точно така и... Ами като зная например, че син ми не обича да става рано не се ядосах на кривотиите му тази сутрин  на тръгване за работа и просто ги подминах. Ако обаче ми се изкриви по друго време на деня ще си го отнесе тотално. :)Благодаря ти, не знаех как точно да го обясня.

Страници: [1] 2 3 ... 5