Магия

Отворена дискусия => ТЪРСЯ ПОМОЩ => Темата е започната от: Botsova в 25 Януари 2016 17:36:08, Понеделник

Титла: КОСМИ ОТ ЧЕРНА КОТКА
Публикувано от: Botsova в 25 Януари 2016 17:36:08, Понеделник
Здравейте, чудя се дали някой би могъл да ми помогне,като ми продаде косми от черна котка. Ще ги платя.
Титла: КОСМИ ОТ ЧЕРНА КОТКА
Публикувано от: Botsova в 25 Януари 2016 17:36:50, Понеделник
Здравейте,
някой би ли могъл да ми намери косми от черна котка - ще му ги платя!
Титла: КОСМИ ОТ ЧЕРНА КОТКА
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 25 Януари 2016 18:13:19, Понеделник
Botsova, и какво ще ги правиш тези косми?
Титла: КОСМИ ОТ ЧЕРНА КОТКА
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 25 Януари 2016 18:15:29, Понеделник
Някаква непозната магия ли ще правиш с тях?
Титла: КОСМИ ОТ ЧЕРНА КОТКА
Публикувано от: listentothewild в 25 Януари 2016 18:31:48, Понеделник
На мен ми е интересно защо пък точно черни? Нещо за любов ще е - те черните котки са прекрасни създания. 
С котешки черни не мога да услужа, ама виж кучешки - за няколко дни ще ти дам песчето си и всички косми що остави по диваните са твои.  biggrin
Титла: КОСМИ ОТ ЧЕРНА КОТКА
Публикувано от: Botsova в 25 Януари 2016 18:45:58, Понеделник
Listentorhewild,благодаря, и аз имам кученце biggrin хаха,иначе да. За съжаление,ето за какво става въпрос - едно момиче (бившата му приятелка) тормози мен и приятеля ми и нк преследва където и да отидем. Ужасно негативна е и не виждам друг начин просто да ни остави на мира. Не е свързано с някаква вреда,освен просто да не го преследва повече.
Титла: КОСМИ ОТ ЧЕРНА КОТКА
Публикувано от: Botsova в 25 Януари 2016 18:49:05, Понеделник
Той се е разделил с нея преди повече от година по собствено желание,но тя продължава да се натрапва на обкръжението му и не го оставя на мира. Понеже и той и аз сме възпитани хора и не желаем да влизаме в конфронтации, търся съдействие по някакъв енергиен път тя сама да се откаже.
Титла: КОСМИ ОТ ЧЕРНА КОТКА
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 25 Януари 2016 19:00:59, Понеделник
Botsova, можеш да въздфействаш енергийно по много начини без това да включва косми от черна котка. Не за друго, но ритуал магия не прави. Магията я прави мага управлявайки енергията (най-вече своята).
Титла: КОСМИ ОТ ЧЕРНА КОТКА
Публикувано от: Botsova в 25 Януари 2016 19:07:49, Понеделник
На мен този ритуал ми го препоръча една жена от Пловдив,която е със сигурност добронамерена и ме увери,че не е магия :/ Разбира се,може да бъркам,като й се доверявам,нл от известно време вече се познаваме и тя ми гарантира,че не прави магии :? Знам ли... Просто момичето е супер упорито,но по начин,който измъчва него и мен,и то най-вече него,защото плете интриги и го изларва кофти човек,задето не иска да е вече с нея и се оплаква на всичките му приятели,че не я иска. Отношението й граничи с мания
Титла: КОСМИ ОТ ЧЕРНА КОТКА
Публикувано от: listentothewild в 25 Януари 2016 19:08:08, Понеделник
Botsova, ако приятеля ти се е разделил с нея и ти не се страхуваш, че може би по някакъв начин ще си го върне - защо и обръщаш внимание? Според мен един разговор ще свърши работа. За космите от котка обаче се съмнявам.  wink
Титла: КОСМИ ОТ ЧЕРНА КОТКА
Публикувано от: Botsova в 25 Януари 2016 19:10:27, Понеделник
Той е говорил с нея неведнъж и няма желание да се връща при нея - но не може да й забрани да контактува с приятелите му. Тя разузнава постоянно къде е и неканена се появява уж "случайно" на излизанията му с други хора,защото търси съжаление от тях и разбиране . Иначе неведнъж й е показвано от негова страна,не от моя,че нещата са приключили.
Титла: КОСМИ ОТ ЧЕРНА КОТКА
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 25 Януари 2016 19:14:16, Понеделник
Botsova, това с космите наистина не е магия. И се опасявам, че ако поискаш на някой кретен да ти осигури такива ще тръгне да скубе някоя нещастна котка, за да изкара някой лев от козинката и. Аз обичам животните и не ми се ще някое да пострада заради глупости.
И не искам да кажа, че проблема ти е глупав. Проблема ти си е много сериозен и бих опитала да ти помогна със съвет. Да измислим тактика как да се справите с натрапчивата дама примерно. Но повярвай ми косми от черна котка няма да ти помогнат в никакъв случай.
Титла: КОСМИ ОТ ЧЕРНА КОТКА
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 25 Януари 2016 19:15:14, Понеделник
Botsova, а тя появява ли се и в твое присъствие?
Титла: КОСМИ ОТ ЧЕРНА КОТКА
Публикувано от: listentothewild в 25 Януари 2016 19:15:23, Понеделник
Просто мацката е упорита, ама... ако няма отговор от ваша страна, в един момент ще спре.  smile
Титла: КОСМИ ОТ ЧЕРНА КОТКА
Публикувано от: Botsova в 25 Януари 2016 19:16:31, Понеделник
Да,не се замислих за това,безотговорно беше от моя страна - имах предвид по-скоро някой с домашен любимец просто да събере от еъзглавница/ръкавица плетена няколко косъма,аз така взех на кучето ми biggrin :D . Ами предлагаш ли друг вариант? Ние вече половин година сме заедно и тя продължава с драмата и тормоза.
Титла: КОСМИ ОТ ЧЕРНА КОТКА
Публикувано от: Botsova в 25 Януари 2016 19:19:51, Понеделник
Ами отговор няма ,но когато някой е обсебен от друг и не може да приеме идеята,че са скъсали, тя не се примирява с мълчание. Създава провокации и неловки ситуации, в които да ни принуди да й обърнем внимание
Титла: КОСМИ ОТ ЧЕРНА КОТКА
Публикувано от: Botsova в 25 Януари 2016 19:21:02, Понеделник
Цеци, не си е позволявала никога да ме обиди,защото така знае,че ще мине границата - но всичко останало,наречено пасивна агресия,си е налице.
Титла: КОСМИ ОТ ЧЕРНА КОТКА
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 25 Януари 2016 19:21:31, Понеделник
Според мен магия или ритуал не са вариант на действие. Тази мацка се явява провокатор, трябва да измислим как да отвърнете на провокацията и и да я накарате да спре или поне да се изпържи в собствен сос. wink
Титла: КОСМИ ОТ ЧЕРНА КОТКА
Публикувано от: Botsova в 25 Януари 2016 19:24:17, Понеделник
Ами освен да мине границата просто и да направи вече нещо наистина крайно - тогава съвсем основателно няма да й говорим и двамата,ако се видим,обаче тя поддържа някаква куртоазия и става още по-труднл
Титла: КОСМИ ОТ ЧЕРНА КОТКА
Публикувано от: listentothewild в 25 Януари 2016 19:28:32, Понеделник
Мисля си, че ако ти поговориш с нея, това няма да е добре. Ще си и обърнала внимание, ще знае, че те ядосва и ще продължи по-усилено да се меси във връзката ви. 
Но пък, ако показвате любовта си пред нея и... присъствието и хич не ви бърка (с нея или без пак ще си се обичате), разбираш ме?! .. Е, това би могло да я накара да спре. 
За "пърженето в собствен сос" идва ред на съветите на Цеци_Вихронрав.  :D
Титла: КОСМИ ОТ ЧЕРНА КОТКА
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 25 Януари 2016 19:29:41, Понеделник
Това, че като се натресе на компанията ви общува и с вас двамата от една страна е добре. Като се появи се дръжте с нея мило. Нека останалите видят, че нямате нищо против нея. В същото време бъдете по-мили един с друг с приятелят ти. Все едно ей сега сте се влюбили и още не сте се наситили един на друг. Няма начин такава демонстрация на нежни чувства да не я изкара извън нерви и да не ви нападне словесно по един или друг начин. А стигне ли се до там... Е тогава можеш с чиста съвест и пред всички - зрелищно - да и обясниш колко е нагла и досадна.
Титла: КОСМИ ОТ ЧЕРНА КОТКА
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 25 Януари 2016 19:30:59, Понеделник
listentothewild, както винаги мислим еднакво и пишем по едно време. wink Права е майка ти, че си моя. biggrin
Титла: КОСМИ ОТ ЧЕРНА КОТКА
Публикувано от: listentothewild в 25 Януари 2016 20:31:21, Понеделник
Цеци_Вихронрав, така си е. Аз от кого мислиш се научих да се справям в такива ситуации?  biggrin
Титла: КОСМИ ОТ ЧЕРНА КОТКА
Публикувано от: Botsova в 25 Януари 2016 20:51:48, Понеделник
Хаха,много ви благодаря за отзивите и разбирането,хора. На ваше място и аз бих подходила меко казано скептично към подобна молба biggrin Прави сте напълно за това какво трябва да е поведението и на двама ни и най-вече да сме балансирани психически. Дай Боже наистина от само себе си да премине тази ситуация и да свикне тя и най-вече да си е щастлива с някой,който може да я направи таква. Вярвам,че тогава всички ще сме доволни. Иронията е,че тя даже ми допада лато човек ,просто явно не го е изживяла още... Дано сте прави. Желая ви много късмет и спокойствие и на двамата :))
Титла: КОСМИ ОТ ЧЕРНА КОТКА
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 25 Януари 2016 20:56:04, Понеделник
Botsova, желая ти успех! Ти си добър човек и ще се справиш. А ако ти харесва при нас ще се радваме на компанията ти. Ние не ползваме магия за любов или раздяла, за нас магията е начин да се развиваме и усъвършенстваме като хора. Ако ти допада тази идея се разходи из секциите и сигурно ще намериш много теми които да ти допаднат.
Титла: КОСМИ ОТ ЧЕРНА КОТКА
Публикувано от: Jokera0428 в 28 Април 2016 22:31:24, Четвъртък
Ейй, ама какви хора сте? Защо я разубедихте жената? Тъкмо бях оскубал домашния любимец. Черна с две бели лапички и бяло колкото десет стотинки на лявото ухо. Отскубнах 25 косъма, вързани са с червен конец на пълнолуние и струват 4 лева. Тъкмо щях да питам по коя куриерска фирма да ги изпратя и вие...нямало магии...психологии...развалихте ми бизнеса.
Титла: КОСМИ ОТ ЧЕРНА КОТКА
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 28 Април 2016 22:42:34, Четвъртък
Jokera0428, къде се губиш, че човек? biggrin И защо оскуба горкото коте? За теб котешки гребен няма ли? Моите котки с това пролетно проскубване по цели вълма косми разхвърлят из къщи... wink