Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Здравей, chimera, надявам се да не е нахално, знам, че и аз съм отскоро във форума, търся отговори от 15 години, прочел съм безброй книги и всякакви ненужни простотии, магията винаги е била близо до мен, но никога не съм се занимавал сериозно, винаги съм чел неща с подобна тематика в търсене на отговори и взаимовръзки които науката не може да ми даде, отдавна тъпча на едно място и се надявам тук да намеря знания които да ускорят развитието ми... Благодаря ви предварително !.. обещавам да не спамя и задавам глупави въпроси.
2
Здравей. Дадох ти достъп до закритите секции.
3
Здравейте,отскоро съм във форума и като цяло в света на магията. Цял живот усещах ,че нещо ми липсва ,че има нещо,което трябва да правя,са да съм АЗ. Не знаех какво е,глочкаше ме до скоро. Преживях адски труден момент от живота ми,който обаче ми даде отговора- магията. Уча се,тъпърва,но знам,че е моето. Нямам много време да участвам- имам бебе. Но искам да направя всичко възможно ,за да се уча. Благодаря. Страхотни сте.
4
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Искам да разваля направена кръвна магия.
« Последна публикация от Lovespell92 - 25 Ноември 2022 21:53:14, Петък »
Схванах какво ми казвате. Благодаря.
5
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Искам да разваля направена кръвна магия.
« Последна публикация от Cernunnos - 25 Ноември 2022 14:38:47, Петък »
Няма такова нещо, душа... Просто за да действат такъв тип "магии" (а именно внушения) е нужно да ЗНАЕШ и ПОВЯРВАШ в тях... оттам и внушения, а не магии. Това дето са му дали да пие или изяде цикъл и той се е омагьосал.. Ще ти кажа какво са му дали. Някоя му е дала да го яде това там откъдето излиза цикъла, а тоя явно си хапва редовно. За да се развали "магията" е нужно някоя друга сладурка да му даде да хапва и на него да му хареса повече... ето така се случва с мъжете, лесно е! Дадох ти рецептата, ако си схванала, супер!  ^-^
6
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Искам да разваля направена кръвна магия.
« Последна публикация от Lovespell92 - 24 Ноември 2022 22:44:05, Четвъртък »
Една женица си признала на съпругата,че направила на мъжа й магия с цикъл. И не само това- правила я всеки месец .... И под признала ,имам предвид,че е обяснила на жената с двете деца,че мъжа й няма да се върне при нея никога.... Искам да помогна,но не ми е такова нивото.  Знам,че кръвните и гробищните магии се развалят най- трудно. Някой може ли да ми удари едно рамо. ( Не става въпрос за мен,защото знам,че така ще помислите. Аз имам едно детенце и съпруг.)
7
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Магия за връщане на изгубена любов?
« Последна публикация от Lovespell92 - 24 Ноември 2022 22:39:00, Четвъртък »
Пиши ми на лични  ;)
8
МИСТЕРИИ / Re: Как да успеем да видим аура?
« Последна публикация от chimera - 24 Ноември 2022 09:27:15, Четвъртък »
Ето го обяснението на другия админ, за което писах по-горе:

КЛИК
9
МИСТЕРИИ / Re: Как да успеем да видим аура?
« Последна публикация от chimera - 24 Ноември 2022 09:25:22, Четвъртък »
След толкова много взиране в екрани, като погледна хората, всичките са със сини аури.    Някой да ми разтълкува какво значи това 


Точно казано!
10
МИСТЕРИИ / Re: Как да успеем да видим аура?
« Последна публикация от chimera - 24 Ноември 2022 09:21:09, Четвъртък »
Ставаме на няколко метра от човека,трябва да има фон – стена и по възможност да е бял или светъл цвят, отпускаме се максимално, концентрираме се върху челото на обекта, мисловно си представяме, че сме едно цяло, разфокосираме си очите, без да мигаме и аурата се появява. С растенията е същото.
 
 oт друг форум

ОХ!  [flirt]

Това е от поредицата псевдо-доказателства. В случая искат да разбъзикат зрението и каквото се види, да се нарочи за "аура". Ама както писаха и по-горе, такова чудо "аура" няма.

Някъде из форума другият админ нагледно беше обяснил нещата защо е феномен от сферата на физиката, а не е нищо от това, което му се приписва от разни псевдота. Не е само кирлиянова фотография, още имаше, при определени условия е оптично явление. Ще потърся, ако намеря къде беше темата с обясненията. И ще ги постна тука.
Страници: [1] 2 3 ... 10