Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Цеци_Вихронрав

Страници: [1] 2 3 ... 105
1
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Чрд Libra777
« -: 16 Октомври 2021 18:49:18, Събота »
Либра, ще ти откъсна всичките уши!
Дойде, видяхме се и не каза, че си рожденичка.
Бъди здрава, все така борбена и на следващото идване в София ела да ти надърпам ушите!

2
СВОБОДНА ЗОНА / Re: За любовта, връзките и още нещо...
« -: 4 Октомври 2021 02:12:20, Понеделник »
Тук изучаваме магия. Ама сериозна магия. А магията е управление на енергия. Предимно собствената енергия. Едва след като един маг започне да контролира собствената си енергия може да повлияе на чужда.
Магията е общо взето химия, физика, биология и психология. Няма духчета, няма фантастика. Доза фантазия е добре дошла, но не и фантастика.
Ти се опитваш да ни внушиш, че цяла Варна е пълна с магьосници дето ако не правят секс, правят пари.
Познавам варненските магьосници. Не са много. И те не се занимават с глупости. Използват магията, за да помагат или да се самоусъвършенстват. А пари правят с труд - не с магия.
Нямам идея кой и как ти е внушил тези глупости, но който и да е, стой далеч от него. Той не ти прави магия, а ти срива психиката.

3
СВОБОДНА ЗОНА / Re: За любовта, връзките и още нещо...
« -: 2 Октомври 2021 08:58:16, Събота »
Аз просто се отказвам да коментирам.

4
Uchiha Madara, извинявай, подведох се по ника.
Колкото до дневника... Всеки може да каже, че е изучил това или онова, но като не си води дневник и като не пише кое и как е постигнал останалите нито ще знаем, нито можем да се учим от него.
Тук всички се учим един от друг четейки кой какво е пробвал и какви резултати е постигнал.

5
СВОБОДНА ЗОНА / Re: За любовта, връзките и още нещо...
« -: 30 Септември 2021 23:28:38, Четвъртък »
blado72, предлагам ти да се консултираш с психолог или психиатър.
Това което разказваш са меко казано фантазии.


6
Uchiha Madara, не видях да си водиш дневник. Как да разберем, че си правила практиките и какво си постигнала като няма нищо написано от теб?

7
СВОБОДНА ЗОНА / Re: За любовта, връзките и още нещо...
« -: 28 Септември 2021 08:42:55, Вторник »
Ти с какви хора общуваш?

8
СВОБОДНА ЗОНА / Re: За любовта, връзките и още нещо...
« -: 27 Септември 2021 08:16:30, Понеделник »
Магията представлява работа с духа.

Магията е работа с енергия. Няма духове, вампири и таласъми.

А любовна магия НЯМА! Любовта сама по себе си е магия.

Има афродизиаци. Можеш и да подчиниш волята на човек с различни техники, но да накараш някой насила да те обикне не става.


9
БЪЛГАРСКА ТРАДИЦИОННА МАГИЯ / Re: Български легенди
« -: 2 Септември 2021 18:49:49, Четвъртък »
Предполагам е била направена магия на илюзията. Сянка е компетентния по тези магии

10
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Експериментът "Вселена 25"
« -: 26 Август 2021 03:55:41, Четвъртък »
Ненапразно източните религии говорят за баланс между добро и зло. Само едното без другото водят до регрес.

11
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Предай нататък...
« -: 15 Август 2021 07:25:51, Неделя »
Идеята ми допада. Ще те последвам!

12
В икони и църкви не вярвам, но щом ти вярваш, вярата ти ще те пази.

13
Напоследък рядко влизам във форума, но темата ме заинтригува и притесни.Мисля, че освен съветите на Сянка да се научите да медитирате и се придържате към реалността може да си направите и защита която да попречи на следващи сливания.Когато сте в близост с този човек си представете, че сте вътре в балон. Като сапунените мехури които правят децата. Но вашият мехур нека бъде огледален. Идеята е енергията която той насочва към Вас, за да направи сливане да се отрази в балона и да се върне към него.Това е лесно за изпълнение и при все, че не е най-силната защита все пак е някаква.Може да си купите и кристал на висулка. Най-обикновен планински кристал, не струват повече от 5 лева. Като го купите го измийте в студена вода и го наречете да Ви пази от сливане. Когато усетите, че въпросният колега се опитва да общува с Вас телепатично просто докоснете кристала и си представете как връзката се къса.И не спирайте да търсите друга работа която да Ви отдалечи от въпросният колега.

14
Всеки новодошъл във форума започва с практики в свободна зона.
Харесайте си практика там и почнете, а по-натам ще получите достъп и до скрити секции.

15
Винаги съм си мислила, че съм една доста прилична вещица, но се оказа, че грам не разбирам от магия.Днес излизаме с приятелка и щерка и на детските площадки край НДК и докато малката се забавлява с другите деца ние присядаме на една пейка. В следващият момент ставаме неволни слушатели на дебат относно поредната теория на конспирацията между няколко майки на съседна пейка.Една през друга дамите си обясняваха как са се навъдили нови магьосници Дъновисти които били не какви да е, а сензорни. Въпросните магьосници били толкова силни, че можели да управляват хората. Да им внушават как да гласуват, какво да правят, как да живеят и т.н. Обаче тея сензорни магьосници не били все пак толкова могъщи и си увеличили силата посредством 5G мрежите. Само заради тях са ги направили тези мрежи. И сега като са се включили в 5G мрежите вече са с неограничени възможности. И понеже вече могат всичко са решили да командват и слънцето. Защото то до сега хубаво си вървяло по млечния път, но скоро заради гадните сензорни магьосници щяло да хване по друг път.И точно в този миг аз и приятелката ми избухнахме в неконтролируем смях. Ама смях до сълзи. И в следващият момент аз успявам да поема дъх, но не успявам да затворя тая голяма уста и питам мамите „Извинете, слънцето през просото ли ще я удари или ще хване кривите пътеки?“.Съответно куп майки ме изпепеляват с поглед, а приятелката ми благоразумно подбира мен и детето и ни измъква от площадката.Сега пия кафе, още се хиля и си мисля къде съм тръгнала за магьосница да се имам като нито съм Дъновистка, нито съм сензорна?!?

Страници: [1] 2 3 ... 105