Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - feniks75

Страници: 1 ... 20 21 [22]
316
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Творение без творец
« -: 18 Октомври 2020 11:30:14, Неделя »
Така стигаме до поговорката за яйцето и кокошката и кой от какво произхжда.На нас хората не ние дадено да разберем и да вникнем в същността и замисълът на творецът.Той ни е дал аспект от своята същност ,а имено магията.

317
СВОБОДНА ЗОНА / Творение без творец
« -: 18 Октомври 2020 11:01:35, Неделя »
Винаги съм се забавлявал с  атеисти,материалисти и други люде,които отричат творецът.Как може да има творение без творец.Казват еволюция , случайност-ама това е само един от аспектите  на творецът.Него не го  свързвам с белобрадият старец рисуван  по християнските черкви(така са го разбирали ,така  са го рисували).За мен той е движение ,той и добро.

318
МАГИЯ / Re: Ролята на магията при решаване на проблеми
« -: 18 Октомври 2020 10:37:45, Неделя »
За мен също магията е моята собствена енергия,която аз контрурирам,аз зареждам и аз пренареждам.Забелязах как ,когато се разболявам  магията е с много инерционен момент, а когато си в кондиция става на момента.В живота с магията трябва да твориш добро  всеки ден.За мен магията е празен лист хартия ,на която можеш да рисуваш живота си.Рисувай красиво за да ти хареса на теб.

319
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Омразата
« -: 18 Октомври 2020 10:07:31, Неделя »
Много време ми отне да разбера истинската му същност.От животинската омраза през средновековното подчинение ,през християнското милосърдие до едно духовно блаженство.

320
МАГИЯ / Re: Съдба или свободна воля
« -: 17 Октомври 2020 09:53:47, Събота »
Творецът ни е създал със свободна воля.Стихиите и цялата ерархия от ангели нямат свободна воля. За това можеби са малко" прецакани".Свободната воля ни дава възможност да определим  векторната си посока на живот,които някои наричат съдба.За мен свободната воля и кармата са малко  несъвместими.Не може Творецът да ти дава свобода и в същото време да те слага в матрицата.Матрицата си я налагаме ние,когато избираме матерялният векторна живот.Когато обаче душата със свободна воля през преражданията си  е натрупала зло ,то тя ще го получи равностойното.До тук с нашата свободна воля.Най-тежкото творение  е  да променяме свободната воля на други  хора.Тогава са активират причинно-следственият механизъм-няма ненаказано зло. 

321
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Омразата
« -: 17 Октомври 2020 08:42:05, Събота »
За мен ,колкото повече затъваш в материята ,толкова са по силни ниските човешки и животински  страсти.Преди показваш открито омраза ,но разбрах,че тя ме деструктира.Смирението е толкова велико усещане,което много хора не разбират и го бъркат с подчинение.Омразата е дълга скала от ненавис до пълно смирение.Често се замислям и анализирам човекът породил усещането на омраза в мен.Лошите му  постъпки към мен виждам пропадане дълбоко в материята.Изоставил е духовният живот и сага е на кръстопът.Не му се сърдя ,когато ти си пети клас ,а той преповтаря първи.

322
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Наркотиците
« -: 16 Октомври 2020 14:02:47, Петък »
От момче  пиех каква гордост , и както е описано в книгата– Цар алкохол- аз се опитвах да го преборя ,а накрая той ме победи.Работя във винпром ,но вече успях с определени практики да го намаля чувствително.Бих искал да споделя друг по силен наркотик гледането на порно.За мен това е пряк портал на демони хранещи се с нашите  емоции.Тако силно пропадаш в материята,че цялото ти тяло силно се дисхарвонизира.

323
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Aлчност и страх
« -: 16 Октомври 2020 13:17:51, Петък »
Имах шефка ,която беше много алчна и  живееше като скот.Трупаше пари ,а живееше в страх.Страх не да изгуби паренцата или скъпите дрехи ,които не купуваше.Страх да не изгуби възможността да може да обижда и унижава хората.Видях как алчноста  поражда страх,както и обратното.После разбрах, че тя е просто един енергиен вампир,а всички ние служителите  бяхме донори.

Страници: 1 ... 20 21 [22]