Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - feniks75

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 22
31
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 12 Септември 2021 15:10:52, Неделя »
Днес мина една седмица с руната Маназ.Руната Маназ означава "човек" .Човек в центърът на социумът.Човек не е сам на земята  и той живее между други хора и други светове /минерален ,растителен и животински/.Именно тази руна символизира тяхното взаимодействие.Важното за човек е неговата мъдрост и себепознание.Човек трябва да намери своят път,защо е дошъл и какво трябва да научи и да свърши.
В личен аспект този период съм гроздоберна кампания и ми е много натоварено.Много от нещата правя машинално.Не гледам риалита ,но тази седмица не мога да се откъсна от "Игри на волята".Човешкото тяло наистина е уникално.Физическа сила свързана с волево действие ни прави наистина уникални.От години минавам през кварталният магазин да ударим по бира след работа и там забелязах,че оградата на съседният имот е под форма на руната Маназ.
Благодаря ти Маназ. [victory]

32
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 4 Септември 2021 08:09:34, Събота »
Днес завършвам едноседмичното ми обучение с руната Еваз.След свързването на мъжкото начало Тайваз и женското начало Беркана се появява руната Еваз.Символ на растеж и приятни промени.Способността да се намира мъдрост,като се общува на други нива.Процес на познание.
При работата ми със стихиите разбрах,че това са енергии в" не чист" вид.Понеже стихийното пространство се образува от съответните носители ние хората то често е замърсено.Например за вземем стихията въздух .С въздух ние олицетворяваме всички наши мисли.Милиони от потоци наши  мисли.Мисли от хора съзидатели до хора унищожители.За да я получим в "чист" вид ние трябва да я филтруваме.Тази "нечистотия" са нашите страхове,притеснения,морални и обществени догми.За мен са вид блокажи. [taunt]
Благодаря ти Еваз.

33
БЪЛГАРСКА ТРАДИЦИОННА МАГИЯ / Re: Български легенди
« -: 2 Септември 2021 21:06:38, Четвъртък »
Споделяй те де.Знанието не трябва да е скрито. [shok] Много интересно. [shok]

34
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 31 Август 2021 18:24:21, Вторник »
Днес си взех шамански барабан с големи очаквания дори за транс.Уви ,не ,ама нищо.Просто думкане, а в клиповете ,които гледах като затворя очи усещах бягащ леопард ,шумът на змиите,полетът на птиците,планини,равнини и потоци.И тук ще трябва работа. [yahoo]

35
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 28 Август 2021 17:29:56, Събота »
Руната Беркана е символ на женското начало.Олицетворява семейното огнище,любимият дом.Също и майчината сила,бременност и раждане.Дословно означава брезова клонка.
В личен аспект тя се прояви ,като пуснах нова тв и там вървеше публицистично предаване за забременяването,раждането ,изкуственото оплождане и репродуктивните проблеми на  жените при детеродна възраст  и за тези по късен етап.
Пътувах до роднини и като се върнах усетих истинската топлина на домът ми.
Дори и в любимата ми предаване "как се прави" даваха производство на дамски превръзки.
Сериалът "Викинги " започва с руните  Тайваз и Беркана.
Май ми идва в повече тази руна,но все пак ти благодаря Беркана. [shok]


36
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 19 Август 2021 18:01:30, Четвъртък »
Днес приключих седмицата с руната Тейваз.Тя е символ на мъжкото начало.Олицетворява мъжеството постоянството,чувството за дълг и отговорност.Руната Тейваз е безусловното постигане на целта.Растеж,победа и решаване на проблемите.
Тя при мен тя се прояви като натоварване,напрежение и куп проблеми.Решенията на проблемите/ремонтите/ставаше трудно и с много усложнения.Все едно се въртях в объркан кръг.Наложи ми се да изостря тонът и да налагам мнение.
Сънят ми обаче ме върна в юношеските ми години с моята първа приятелка.Бяхме на 16 и всичко беше красиво ,а аз трябваше да се сблъкам с мъжествеността и отговорността,за която не бях подготвен
Благодаря ти Тейваз :::)


37
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Предай нататък...
« -: 17 Август 2021 06:34:55, Вторник »
Понеже не мога да свикна с човешката "мръсотия" харесвам да живея на село.Когато изляза в природата първо почиствам и после сядам.Отпадъците от урбанистичният ни живот вече създават цели острови в океана  със свои  екосистеми в тях.Идеята е добра все от някъде трябва да се започне. [ok]

38
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 11 Август 2021 16:31:05, Сряда »
Измина една седмица с руната Суоло.Душа и слънце.Пишат ,че тя олицетворява вътрешната светлина ,която се разкрива пред вас от всеобщата тъмнина.За мен е както когато влезеш в кино салон и филмът е започнал.Пълен мрак,но с течение на времето разпознавате силуети,а после цялата картина на салона.Вече можете да намерите място и да гледате филмът от близо.Ако обаче се уплашите от мракът и дадете кръгом обратно ще изпуснете не само началото ,но и целият филм.Суоло поражда активността на всяко живо същество да възприеме скритото.Веднага ми направи впечатление руната Суоло в песента на Найтуиш "два орела" ,че шаманът е изписан с девет руни Суоло по лицето и дрехите.
Споделям нещо което прочетох-Всяка руна е хранилище на трансцеденталния потенциал първоначално присъщ на природата и на нас самите,който определя качествата и характеристиките на силите,които действат  на физическият свят и извън него.
Руната Суоло е символ на слънцето.Господствощ елемент,лидерство.Слънцето е мощно то може да затопли ,но може и да изгори.
В личен план ми се случи нещо интересно.
С един от работниците се разбирахме много добре.В много трудни за мен моменти ми е помагал.Аз също съм му помагал почти реципрочно,че и повече.Само,че изгуби ориентир ,че аз съм му началник.Започна да пие на работа ,за което имах упрек от собственикът.Покривах го ,но той започна да прави каквото си иска.Направих му забележка и той си пусна отпуска баш преди гроздоберната кампания .За да покаже колко ми е нужен ,че без него не мога.В единия случай трябваше да го помоля да остане,в другият случай можех да не му разпиша отпуската.Аз обаче избрах лидерският път и да свърша всичко сам.Знам,че ще ми е трудно ,но мисля ,че постъпвам правилно.След това ми действие той се пречупи и ми се извини,а отпуската щеше да вземе след кампанията.Лидерството за мен не е да мачкаш хората , а да си пред тях първи да дърпаш каруцата /трудностите/.
Благодаря ти Суоло [umnik]

39
МАГИЯ / Re: Тулпи
« -: 9 Август 2021 20:21:03, Понеделник »
Абе и аз минах покрай тази заблуда. [shok]

40
МАГИЯ / Re: Тулпи
« -: 9 Август 2021 18:14:50, Понеделник »
Нещо като сервитер може би. [shok]

41
МАГИЯ / Re: Тулпи
« -: 9 Август 2021 17:52:32, Понеделник »
Разяснете малко повече за това. [shok]

42
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 6 Август 2021 04:28:50, Петък »
Потенето и вдигането на температупа е реакция на организмът .Защитна реакция.Притесних се за вирус и си измерих 2 пъти температурата с 2 различни термометри и тя беше 36,1градуса.С дланта усещах излъчване на топлина когато беше на около 2-3см от тялото ми ,а докосна  ли го беше хладно. [shok]

43
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 5 Август 2021 21:05:21, Четвъртък »
Когато започнах инвокация на огън/за активиране на руна/ в началото получавах болки в сърдечната област.Това не ме отказа и продължих/макар,че баща  ми почина от сърце/.На тавана моето лично пространство  беше горещо.Когато  правих инвокация много се потих ама нали е топло.Жена ми с децата пътуваха до майка й .Дано не се върне с фабричните настойки.Свалих си на етажът всички "партакеши"/свещ ,сандалови пръчици,кристали и др. патерици/.Започнах инвокацията на огън.За мой комфорт усилих климатикът на 22 градуса.Странно ,но потенето не спираше .Започваше осезаемо от челото до под очите през брадичката и през цялото тяло. [shok] Мисля,че успях да заредя/активирам/ една руна ,но ще изчакам до края на месецът да видя как ще реагира тя. [shok]

44
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 4 Август 2021 17:47:16, Сряда »
Мина една седмица с руната Алгуз.Тя означава защита от"боговете" и природата.Символизиращо човек събиращ се в едно/дух,душа и тяло/.
В личен план ми се случиха няколко "съвпадения".След бурен вятър програмите на Булсатът спряха и аз прехвърлих тв на интернет да послушам музика .Песен след песен и изведнъж Hammer fall зад рокаджийте се появяваха каменни   стени с руната Алгуз.Бях вцепенен и преди съм гледал клипът ,но руната не ми е правила впечатление. [yahoo] .След като дойде тв пуснах си карибски пирати и там ужас -направиха върху гърдите на един пират разрез същата руна Алгуз с шпага.След това цяла   седмица получих пълно безразличие към руните.Схващане на мускулите.Нежелание да чета и да се развивам.Разбрах,че това е моята вътрешна защита на подсъзнанието.Его се защитаваше ,защото усещаше ,че състоянието ми трансформира в нещо по различно от приетото.То се мъчеше да предостави други картини ,изживявания и усещания различни от моят път.Тук вече е мястото на волята,защото без нея ще изгубим ориентир. [wizard]
Благодаря ти Алгуз.

45
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Творение без творец
« -: 31 Юли 2021 22:58:35, Събота »
В природата няма нещо ката непотребно.То е тук да извърши баланс.

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 22