Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - feniks75

Страници: [1] 2 3 ... 22
1
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 19 Август 2022 10:22:51, Петък »
Чрез сънят с неосъзнатото си водим странни разговори.Не мисля,че има готови  модели и шаблони в съновникът.Всеки човек е индивидуален в своите  усещанията ,емоциите и чувствата.Ето го и моят сън.
Играем карти (това ми беше много чисто).Аз вадя карта асо пика и я вдигам,а след мен последен мъж вади пак карта асо пика и я вдига.
Трите асоциации
Игра-надпревара,спор и съревнование.
Вдигната карта-избор решение и бъдеще.
Асо-връх,ас летец и победа.
Пика-черен цвят,сила и листо.
Това се повтаря и с другият човек.
Силните ми асоциации са
Ще водя съревнование в бъдеще за победа с черен цвят, което ще е равностойно с друг.
Общо взето така-Друг равностоен човек ще ме стопира да осъществя моят план.
Не знам дали съм на прав път ,но се радвам,че се развивам.

2
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 19 Август 2022 07:26:19, Петък »
Забелязвам,че сънищата ми стават много по отчетливи.Това ме накара да започна да медитирам и да ги анализирам.Написвах ги на лист и под всяка изписвах по три  асоциации .После избирах интуитивно най ярката асоциация и се получи невероятно изречение. [wizard]

3
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 17 Август 2022 10:16:12, Сряда »
Днес рано сутринта ненадеино падна птичи пух върху мен. [shok] Сивкаво кафяв може би от гугутка.Ще разкажа на края на денят какво съм преживял. [umnik]

4
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Мотивация
« -: 9 Август 2022 14:48:30, Вторник »
 Дейността,мотивацията се ръководи от вътрешни причини и, осъзнавайки обективното състояние на нещата.  [taunt] По правило се обръщаме към няколко неща: житейски постижения и позиция в обществото. [taunt] Всичко започва със самосъзнанието. [taunt] Границите съществуват само там, където ние сами им определим място.
За постижения и резултати, по-значими от задоволяването на жизнените потребности, си струва да разширите границите на съзнанието и да разрушите бариерата, създадена от самото себе си (съзнанието) между себе си и заобикалящата реалност. Веднага щом това се случи, всички ресурси на света ще бъдат достъпни за вас и всичко, което остава, е да протегнете ръка и да ги вземете в достатъчни количества за себе си. Възможността за създаване в информационното и физическото пространство зависи преди всичко от вътрешните ограничения.
Меньшикова Ксения

5
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Проблеми с манипулатор
« -: 25 Юли 2022 20:08:05, Понеделник »
Ами ,нека излезе.Ти си господар на своят живот.Имах сходен проблем ,когато нашата мама ни напусна ,а после се сети ,че има деца след 22 години брак.Ти решаваш макар, че проблемът ти изглежда нерешим в момента.Вярвай ми след време ще се смееш над тази ситуация.Вярваи ми няма кристална топка ,която да те спаси от болката.Стани и кажи аз решавам бъдещето си.Действаи.

6
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Проблеми с манипулатор
« -: 25 Юли 2022 18:06:53, Понеделник »
Този ,който иска пари е мошеник /често се споменава във форумът/.Животът е твой и ти ще го живееш.Макар,че не разбрах какъв е точно  проблемът. [umnik]

7
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 16 Май 2022 10:24:15, Понеделник »


От доста дни пред офисът на работата ми чурулика черен кос.Да на село съм и тук всякакви животински твари (бягат,пълзят ,летят).Този кос обаче гордо ходеше след мен .Спирах и го гледах ,а той си правеше кръгчета около мен без да се уплаши.Дни наред се повтаряше това.Като малък много обичах леопарда и мислех,че той ми е тотемното животно.Само,че тези случки промениха нагласата ми.Това ме накара да се разровя за черният кос.Понеже в нашите сайтове не пише почти нищо на помощ ми дойде яндексът на братушките.Там на дълго и широко го описват като птица мистик.Различни народи с различни поверия.От добро начало до лош край.
Всичко това ме накара да почна да чета за езикът на птиците.Колкото повече четях толкова повече ми се случваха странни неща на който не бях обръщал внимание до сега.
Намирах пух от птици -усещах уют.
Намирах пера намирах приятелство.
Виждах двойка гълъби -любов.
Виждах ястреб и получавах кавги.
Виждах врани -разбирах тайни.
Не ми убягваше вече пеенето,граченето,писукането,полетът,кавгите помежду им.Странно нещо е  заложила природата творец в тези създания.Още една красота в нейното проявление.

8
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 1 Май 2022 10:14:23, Неделя »
По принцип съм практик. Обичам да реализирам философията в действие

9
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 29 Април 2022 19:24:22, Петък »
Позабравих го този дневник.Нека споделяме ,кои до къде е стигнал и какво му се е случило при различни практики.
Макар ,че прохождам в магията  споделям неща ,които са нови за мен.Наблюдаването и разбирането  на усещането ни  ,емоциите ни,мислите ни и  преживяванията ни,ни  прави толкова уникални тук в това пространствено измерение.Брей това аз ли го казах.
Доста време практикувах зареждане с енергия ,като визуализирах своето кухо човешко тяло/макет/,което се пълни с плътна консистенция/енергия/.Изведнъж в макетът започна да изгражда костна система,а след това нервна система.Състоянието на транс продължаваше и се появиха мискули ,органи /стомах,бял,черен дроб,сърце/кожата ги обви и почуствах как сърцето му трепти.Можех с мисъл да го завъртя по часовниковата стрелка.Невероят усещане за мен ,но нека всички /най-вече админите -стига са спали/да споделят дали съм бил в светът на илюзията. [wizard]

10
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Бар "Таласъми, вампири и други твари"
« -: 14 Февруари 2022 13:59:07, Понеделник »
Честит празник на всички винари и на хората ,които обичат вино, а на тези които са влюбени св.Валентин

11
Дадено,ще се включа. [shok]

12
Жалко ,аз не съм изучил още таро-то.Ако започна няма да ми стигне година.Руните са с подобна архетипна структурна система.Сянка намирай я тая муза и да я мятаме. :::)

13
Ментална магия -5 част средно ниво. [ok] Моля.

14
Ооох,трябва да спра това пиене. >:D [shok] ::O

15
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Бар "Таласъми, вампири и други твари"
« -: 28 Декември 2021 14:58:32, Вторник »
Помислих и се съгласявам с вас. [umnik] Най вече ще спестя 50-60лв, а имам куче на 2 месеца.

Страници: [1] 2 3 ... 22