Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - feniks75

Страници: [1] 2 3 ... 22
1
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 16 Май 2022 10:24:15, Понеделник »


От доста дни пред офисът на работата ми чурулика черен кос.Да на село съм и тук всякакви животински твари (бягат,пълзят ,летят).Този кос обаче гордо ходеше след мен .Спирах и го гледах ,а той си правеше кръгчета около мен без да се уплаши.Дни наред се повтаряше това.Като малък много обичах леопарда и мислех,че той ми е тотемното животно.Само,че тези случки промениха нагласата ми.Това ме накара да се разровя за черният кос.Понеже в нашите сайтове не пише почти нищо на помощ ми дойде яндексът на братушките.Там на дълго и широко го описват като птица мистик.Различни народи с различни поверия.От добро начало до лош край.
Всичко това ме накара да почна да чета за езикът на птиците.Колкото повече четях толкова повече ми се случваха странни неща на който не бях обръщал внимание до сега.
Намирах пух от птици -усещах уют.
Намирах пера намирах приятелство.
Виждах двойка гълъби -любов.
Виждах ястреб и получавах кавги.
Виждах врани -разбирах тайни.
Не ми убягваше вече пеенето,граченето,писукането,полетът,кавгите помежду им.Странно нещо е  заложила природата творец в тези създания.Още една красота в нейното проявление.

2
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 1 Май 2022 10:14:23, Неделя »
По принцип съм практик. Обичам да реализирам философията в действие

3
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 29 Април 2022 19:24:22, Петък »
Позабравих го този дневник.Нека споделяме ,кои до къде е стигнал и какво му се е случило при различни практики.
Макар ,че прохождам в магията  споделям неща ,които са нови за мен.Наблюдаването и разбирането  на усещането ни  ,емоциите ни,мислите ни и  преживяванията ни,ни  прави толкова уникални тук в това пространствено измерение.Брей това аз ли го казах.
Доста време практикувах зареждане с енергия ,като визуализирах своето кухо човешко тяло/макет/,което се пълни с плътна консистенция/енергия/.Изведнъж в макетът започна да изгражда костна система,а след това нервна система.Състоянието на транс продължаваше и се появиха мискули ,органи /стомах,бял,черен дроб,сърце/кожата ги обви и почуствах как сърцето му трепти.Можех с мисъл да го завъртя по часовниковата стрелка.Невероят усещане за мен ,но нека всички /най-вече админите -стига са спали/да споделят дали съм бил в светът на илюзията. [wizard]

4
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Бар "Таласъми, вампири и други твари"
« -: 14 Февруари 2022 13:59:07, Понеделник »
Честит празник на всички винари и на хората ,които обичат вино, а на тези които са влюбени св.Валентин

5
Дадено,ще се включа. [shok]

6
Жалко ,аз не съм изучил още таро-то.Ако започна няма да ми стигне година.Руните са с подобна архетипна структурна система.Сянка намирай я тая муза и да я мятаме. :::)

7
Ментална магия -5 част средно ниво. [ok] Моля.

8
Ооох,трябва да спра това пиене. >:D [shok] ::O

9
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Бар "Таласъми, вампири и други твари"
« -: 28 Декември 2021 14:58:32, Вторник »
Помислих и се съгласявам с вас. [umnik] Най вече ще спестя 50-60лв, а имам куче на 2 месеца.

10
Благодаря ви и се радвам да бъда с вас.

11
Здравейте бих искал да получа достъп до практикумите.Влязох в този сайт преди година от интерес към магията и окултната философия.Дойдох с едни виждания ,които претърпяха коренна промяна.Някои дори се преобърнаха с главата наопъки.Други си бяха чиста лъжа.Нищо не става с вълшебна пръчица,а с много труд и знание.Завладя ме руническата магия.Признавам тя е много сложна ,но пък аз не се отказвам лесно.Магията е знание,наука.Някои я получават даром други като мен трябва да работят упорито за да получат нещо.
Благодаря ви.

12
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 19 Ноември 2021 18:08:52, Петък »
                                                           Активиране на рунически амулет с божеството Фрей
                                                                                              /втора част/
След дълго размишление и медитация върху бог Фрей стигнах до изводът ,че той е символ на природният процес плодородие.Какво е плодородие.За мен плодородието  е ново начало ,което достига до своя апогей.Яви ми се покълването на зърно ечемик за производството на ечемичен малц.Учил съм ензимните процеси при накисването на ечемикът и как той започва да кълни.Как природата е закодирала всички тези процеси в едно зрънце за да може то да се възпроизвежда и разпространява.Тези процеси не се интересуват от вас.Те просто съществуват, и когато не можеш да ги управляваш можеш да се синхронизираш с тях.
За създаване на амулет се водя от по горният пост.Рязане,полиране,шлайфане и гравиране.
Активирането става като визуализираме зрънце /семенце/ обвито в светъл балон.С дълбоко вдишване караме  семенцето да покълва ,а балонът започва да се разширява.Задържаш вниманието си върху растежът на семенцето .Все едно го гледаш на забавен каданс.С всяко вдишване балонът се разширява и семенцето създава коренна система ,стебло ,клони и листа.То вече е дърво и започва да расте.В началото визуализирането беше двуизмерно и често избледняваше,и се губеше,но с времето стана по отчетливо.Накрая със силно вдишване събираш/концентрираш/целия балон в една мини светеща и пулсираща топка .В началото тя често се губеше и избледняваше ,но с течение на времето и много търпение дори можех да усетя и теглото й.Удряш амулета от руни с тази топка и те се сливат.Амулетът започва да свети.Следващата крачка е да визуализирате две,три сто ,много покълващи зрънца.Цяла гора.Така силата се увеличава. [wizard] .При мен това  действа.
Благодаря ,че отделихте време и внимание да го прочетете.

13
Това ми заприличва на вестник " лична драма".Психиката е функция на силната воля.Ако продължаваш да се самосъжаляваш,защото така ми звучиш ще рухнеш. ::O

14
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Бар "Таласъми, вампири и други твари"
« -: 11 Ноември 2021 21:03:31, Четвъртък »
Ми,те нали дължат подчинение на волята ни.Така,че наздраве.

15
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Бар "Таласъми, вампири и други твари"
« -: 11 Ноември 2021 20:24:10, Четвъртък »
Няма да откажа 18 годишен  български коняк.Е, ако решиш да почерпиш де.


Страници: [1] 2 3 ... 22