Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - feniks75

Страници: [1] 2 3 ... 22
1
Дадено,ще се включа. [shok]

2
Жалко ,аз не съм изучил още таро-то.Ако започна няма да ми стигне година.Руните са с подобна архетипна структурна система.Сянка намирай я тая муза и да я мятаме. :::)

3
Ментална магия -5 част средно ниво. [ok] Моля.

4
Ооох,трябва да спра това пиене. >:D [shok] ::O

5
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Бар "Таласъми, вампири и други твари"
« -: 28 Декември 2021 14:58:32, Вторник »
Помислих и се съгласявам с вас. [umnik] Най вече ще спестя 50-60лв, а имам куче на 2 месеца.

6
Благодаря ви и се радвам да бъда с вас.

7
Здравейте бих искал да получа достъп до практикумите.Влязох в този сайт преди година от интерес към магията и окултната философия.Дойдох с едни виждания ,които претърпяха коренна промяна.Някои дори се преобърнаха с главата наопъки.Други си бяха чиста лъжа.Нищо не става с вълшебна пръчица,а с много труд и знание.Завладя ме руническата магия.Признавам тя е много сложна ,но пък аз не се отказвам лесно.Магията е знание,наука.Някои я получават даром други като мен трябва да работят упорито за да получат нещо.
Благодаря ви.

8
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 19 Ноември 2021 18:08:52, Петък »
                                                           Активиране на рунически амулет с божеството Фрей
                                                                                              /втора част/
След дълго размишление и медитация върху бог Фрей стигнах до изводът ,че той е символ на природният процес плодородие.Какво е плодородие.За мен плодородието  е ново начало ,което достига до своя апогей.Яви ми се покълването на зърно ечемик за производството на ечемичен малц.Учил съм ензимните процеси при накисването на ечемикът и как той започва да кълни.Как природата е закодирала всички тези процеси в едно зрънце за да може то да се възпроизвежда и разпространява.Тези процеси не се интересуват от вас.Те просто съществуват, и когато не можеш да ги управляваш можеш да се синхронизираш с тях.
За създаване на амулет се водя от по горният пост.Рязане,полиране,шлайфане и гравиране.
Активирането става като визуализираме зрънце /семенце/ обвито в светъл балон.С дълбоко вдишване караме  семенцето да покълва ,а балонът започва да се разширява.Задържаш вниманието си върху растежът на семенцето .Все едно го гледаш на забавен каданс.С всяко вдишване балонът се разширява и семенцето създава коренна система ,стебло ,клони и листа.То вече е дърво и започва да расте.В началото визуализирането беше двуизмерно и често избледняваше,и се губеше,но с времето стана по отчетливо.Накрая със силно вдишване събираш/концентрираш/целия балон в една мини светеща и пулсираща топка .В началото тя често се губеше и избледняваше ,но с течение на времето и много търпение дори можех да усетя и теглото й.Удряш амулета от руни с тази топка и те се сливат.Амулетът започва да свети.Следващата крачка е да визуализирате две,три сто ,много покълващи зрънца.Цяла гора.Така силата се увеличава. [wizard] .При мен това  действа.
Благодаря ,че отделихте време и внимание да го прочетете.

9
Това ми заприличва на вестник " лична драма".Психиката е функция на силната воля.Ако продължаваш да се самосъжаляваш,защото така ми звучиш ще рухнеш. ::O

10
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Бар "Таласъми, вампири и други твари"
« -: 11 Ноември 2021 21:03:31, Четвъртък »
Ми,те нали дължат подчинение на волята ни.Така,че наздраве.

11
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Бар "Таласъми, вампири и други твари"
« -: 11 Ноември 2021 20:24:10, Четвъртък »
Няма да откажа 18 годишен  български коняк.Е, ако решиш да почерпиш де.


12
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 11 Ноември 2021 19:02:59, Четвъртък »
                                                        Активиране на рунически амулет  с божество Фрей
                                                                                    /първа част/
За древните скандинавски народи природните процеси,бедствия и явления са се свързвали с божества.Невъзможноста да си обясниш дадено явление ги е карало да  вярват с безкрайната сила/енергия/,а имено във вид божество отговорно за това явление.
Нека разгледаме бог Фрей  той е бил жизнерадостен, бог  на светлината ,плодородието и летният бриз.
 За да да ползваш/да получиш/ тази енергия ти е необходим канал,с които трябва да се хармонизираш с тези процеси.Символът като олицетворение на действието.Руните са вид инструмен само трябва да си изберем източник на енергия.Тъй като говорим вече за процеси нивата на енергия стават многопластови.Трябва да надскочим първо ниво на физическото усещане/докосване,мирис,слух и визия/,а именно да наблегнем на  състоянието на вашите мисли.
 Когато става дума  за божества  трябва да си отговорим на някои неща,които могат да ни хвърлят в пълна заблуда.
1.Статуи,култ,олтари,ритуали са безмислени и безсилни.Просто показват слабата ни страна и примиренческият ни характер.
2.Заклинания и молитви мисля,че не е нужно,но ако това ви харесва измислете си свои.
3.Явявания,срещи и комуникация с тези божества просто ще увредят психиката ви.
4.Благодарност,жертва или дарение.На никоя природна стихия не й нужна  е вашата бира,месо,хляб или плодове.Благодарноста е като волево действие,ако се почуствате по добре направете го.Аз лично обичам да поливам вино по време на празника "Трифон зарезан".Все пак благодарността дава енергия при самото влагане.Не мислете ,че като дарявате някои ви е длъжен.
За да  синхронизираве  мислите си с този вид природни явления/божества/ ние трябва да ги опознаем.Именно митологията може да ни помогне тук.Как изглеждат,как са облечени,какво обичат,как умират.Всичко в бог Фрей се изобразяват символично.
1.Мъж-носител на мъжкото начало.
2.Викинска шапка с рога-до християнството в повечето култури рогата са символ на продородието.
3.Меч "Слънчевото острие" носещо светлина,но и оръжие за защита и нападение.
4.Спътникът му глиганът Гулинбурсти символ на неопитомената жизнена енергия.
5.Корабът Скиндбладнир ,който можел да събере всички богове и да ги отнесе до всеки свят ,както и да се свие до размер на кесия.
6.Дори смърта му в Рагнарок /краят на боговете/ идва от огненият великан Сурт.
Благодаря ви ,че отделихте време да го прочетете.Ще следва и практика.

13
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 20 Октомври 2021 18:55:43, Сряда »

Моята практика амулет с руни
Първо -избирам желание с реалистична и конкретна цел със срок на действие.
Второ -определям конкретната руна отговорна за това действие.Според моята преценка.В нета има много противоречива информация.Водя се от моята интуиция.
Трето-определям видът на енергията и начинът за активиране на руните.Това са четирите стихии/земя,огън,въздух и вода/.
Четвърто-Сам си намирам дървото и режа го за производството на заготовка.Благодаря на дървото и местността.
Пето -следва шлайфане и полиране докато ми хареса на мен.Никак не съм сръчен стига на вас да ви хареса резултата.С пирограф  изпсвам руните или конкретната формула.
Шесто-активиране на руните с биологичен носител.От малкото ми опит разбрах,че изписването със слюнка има ефект,но слаб.Изписването с кръв има силен и моментален ефект.
Седмо-Ритуал за активиране.Знам,че ритуалът е патерица в магията.Ритуалът ми помага до там,че в началото да имам по силно волево действие.С течение на времето започнах да визуализирам целият ритуал в умът ми.
Осмо-същинското действие.Силно вдишвам и насочвам вниманието/енергията/ си от първа чакра до седма чакра.
Мисловно привличам руната от амулета върху кристалът/елемента земя/.Насочвам поток от енергия към руната и тя изкристализира.Цялата руна беше изградена от кристали.Тава се повтаряше и върху  огъня така тя пламваше ,върху ароматна пръчица започваше да пуши,върху водата руната ставаше водна.С течение на времето успях дори да ги разделя мисловно на посоки/изток,запад,север,юг.Не мисля,че стихията има конкретна посока от светът.Създавам мисловна върхушка-торнадо около цялата тази конструкция.В началото беше слаба и бързо се губеше,но после успях да я задържа и да я концентрирам в светеща топка над амулета.Мисловна я пусках  със сила върху амулета с изписаните руни.При сблъсъкът получавах леко трепване на умът.В момента практикувам да го правя дори в леглото  преди да заспя. [wizard]
Цеци ще каже ,че е много сложна ,но тя е моя и при мен действа.
Благодаря ви,че съм с вас.

14
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 17 Октомври 2021 19:08:35, Неделя »
Днес завърших срокът за изучаване на руната Дагас.Тя символизира пробив,трансформация.Тя е последната от 24-те руни   от старшият футарк.За близо половин година се стремях да анализирам обстоятелствата,фактите и събитията около мен.Често руните ми се показваха и напомняха за себе си.Други бяха доста трудни за мен.Често получавах събития в обратната им страна.Разбиха се много парадигми.Усещам и трансформация на умът ми.Сринаха се много илюзии благодарение на този сайт.Вече съм на нов път и той ме чака.Магията е необятна.
Умът конструира замисъл действие във вид на знак/руна/.Визуализирането на мисълта "облича"тази руна с енергия.Стихиите концентрират тази енергия ,като кондензират определен вид усещания,мисли творчество и материя.
Благодаря ти Дагас

15
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 10 Октомври 2021 09:52:48, Неделя »
Мина една седмица в изучаването на руната  Ингуз.Тя означава плодородие.Трябва да видите плодовете на трудът си.Трябва да видите какво сте посели и какво ще ожънете във вашата реалност.Това е и нуждата да се засее земята.В съзнанието да се зесеят мечтите за да няма плевели.Вие решете какво ще засеете на вашата "земя".Това е кръстопът на съзнанието.Резултатите ,които получаваме трябва да се анализират-добри,лоши и дори отсъствието им.Казват,че тя е универсална добра руна само,че в този период нищо не ми се получи както трябва.
Благодаря ти Ингуз.

Страници: [1] 2 3 ... 22