Магия

ОБСЪЖДАНЕ => СВОБОДНА ЗОНА => Темата е започната от: listentothewild в 1 Януари 2021 14:45:47, Петък

Титла: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: listentothewild в 1 Януари 2021 14:45:47, Петък
Преди няколко дни си говорих с Цецито по повод любовта и връзките. Тя ми сподели думите на свой приятел и ме замисли. А те бяха... "Връзките и битовизмите убиват любовта"
Не можах да не се съглася в известна степен колкото и да ми се иска света да е розов. Вие как мислите?Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: Solar в 1 Януари 2021 17:19:29, Петък
Не съм съгласна. Не връзката и битовизмите убиват любовта, а нежеланието за компромиси и неспособността за комуникация. Човекът е неизменна част от бита, а битът от него. Всеки наш субект на романтичен интерес, а и не само, ще трябва да съществува в този бит, освен ако някой не е склонен да поддържа връзка от разстояние цял живот. Връзката, стига да не се превърне в мания, за мен придава структура на взаимоотношенията между двама души. Застопорява ги и прави път за допълнително надграждане. По същата логика етикирането на взаимоотношенията между приятели като приятелството, би трябвало да ги унищожава, а пък поне при мен не е така. Това в моите очи фиксира позицията ни спрямо другите хора, което само по себе си филтрира действията ни, които ги засягат.
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: Cernunnos в 1 Януари 2021 17:55:18, Петък
Солар, то така трябва да е... но уви. Всеки ден като гледаш физиономията на един и същи човек, първо се насищаш и се губи тръпката. Второ, с времето от принца на белия кон доста често се оказва чичинса с белия потник, дето гледа мача и му пречиш пред телевизора. Или пък от мъжка гледна точка, хваща се човек с бруталната мацка, влюбват се, заживяват заедно... в един момент толкова сте си свикнали, че тя започва да ходи като изпаднал германец из къщата. Не си бръсне мустака и те замерва със сополени топчета!
Та в този ред на мисли, ако има истинкска любов и взаимоуважение всичко е шест... но това не значи, че има страст и привличане. Битовизмите убиват страстта.
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: Libra777 в 1 Януари 2021 19:00:04, Петък
Ако е Любов като онази, в която аз и Лисън вярваме, макар и да не сме виждали още, защото сме си руси писателки шматки, ще се получи свикване с присъствието на другия, но не и омръзване от него... Разликата между писването и свикването е голяма. Първото убива любовта. Второто я променя като същност, но в никакъв случай не я кара да изчезне. Тя има много аспекти и е невъзможно във взаимното съжителство на двама души да съществува само един от тях през цялото време. Както всичко друго, и любовта търпи развитие, променя се...
Nothing wrong with that
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: listentothewild в 1 Януари 2021 23:36:10, Петък
Аз пък си мислих... Има една неизживяна любов, която... Може и след години да се видите и пак да ви се подкосят краката. И в тази любов най-често е нямало връзка или е била кратка.
А в колко връзки, в които живееш с партньора си, делите си леглото, къщата, тоалетната хартия и... Пърхат ли пеперуди в стомаха като го видиш?


Да го кажем като Цецито с пример... Кой е изхвърлил или не боклука, миенето на чинии, хвърлени чорапи, кой ще изкара кучето, всякакви нерви и дразги... Изключвам компромисите и старанието, което и двамата трябва да положат... Остава ли чистото чувство "любов"?
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: posleden в 2 Януари 2021 00:05:23, Събота
Да, остава.
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 2 Януари 2021 00:44:01, Събота
Добре, че Цецито си отваря и пощата по някога, че да види какво разисквате....


Сега ще опитам да обясня своята гледна точка.
Като сте млади искате любов. Ама такава любов дето гаджето хем да е най-желаният от всички ама и да си е само ваше, хем да е секси, атрактивен, предизвикателен, провокираш и постоянно да ви пърхат едни пеперуди в корема като го погледнете.


Ами... Кифли ( съжалявам ама на Лисън и компания много им ходи това обръщение), ако бяхте чели малко повече биология в осми клас ( по мое време тогава го учихме) щяхте да знаете, че те такъв филм няма!


Всичките тръпки, пеперуди и прочие се дължат на хормони, феромони и други химии дето Соломон може да ви ги обясни с подробности. И му се казва Влюбване, а не Любов. И трае кратко... Защото организма свиква с химиите излъчвани от другия.
Затова на лични и по телефона овиквам аз едни кифли, че партньор не се избира по пеперудите в корема, а със здрав разум! И не, че някой ме чува от въпросните кифли, ама ще пробвам пак! Кроасаните да не се чувстват освободени от урока, че да не се развихронравя!


Та така...


Ако търсите влюбване и пеперуди се отдайте на флиртове и ще ви е влюбено и пеперудено. Ако търсите връзка за цял живот, като усетите пеперудите се спрете и преценете добре отсрещния. Защото в една връзка се правят компромиси и от двете страни, но дали можете да направите компромис със всичко? Бихте ли понесли ако партньорът ви е безумно ревнив? Ами ако злоупотребява с алкохол? А ако е агресивен и налита на бой? Или е лигльо (лигла) дето като се разсърди не говори с дни? И най-важното! Вие ще правите компромиси, Ами партньора ви дали ще прави?


Отделно се замислете имате ли общи интереси с този човек? На едно интелектуално ниво ли сте? И не говоря за образование, а за интелект. Аз нямам висше, но повечето ми приятели си имат по няколко и при все това смятат, че съм им на нивото. Та... На едно интелектуално ниво ли сте?


Друго... Имате ли ако не еднакви то поне сходни хобита които да споделяте?
И ще продължа след малко от компютъра, че се измъчих с този телефон.Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 2 Януари 2021 01:32:42, Събота
Така... До къде я докарах? Хобита и интереси...
Ако гаджето обича да ходи за риба, да почива на палатка и да обикаля горите, а вие предпочитате хотела, ресторанта и мола, ами няма как да изградите читава връзка. Няма как да имате съвсем еднакви интереси, но все пак трябва да са сходни. А за коренно различните ще правите компромиси.
И понеже нали ме няма по обясненията ще ви дам както винаги себе си за пример.
Бившият ми мъж...
Връзка базирана изцяло на хормони, феромони и предизвикателства. Ама до тук... Никакви общи интереси, никакви допирни точки освен общата любов към животните и детето. Съответно 8 години взаимно лазене по нервите и развод.И да не решите, че е бил някой идиот (по принцип всички мъже са, но...) бившият ми мъж?  Неее! Свестен мъж е, отговорен, принципен, но... Ами нямаме никакви допирни точки.
После също като една кифла се лутах от мъж на мъж в търсене на любовта дето вечно пърхат пеперуди докато не осъзнах, че те такава любов няма! Те. има я, но за кратко. После като стане от флирт на връзка и чувствата (влюбеността и пеперудите) умират.
Накрая реших да избирам не със сърцето, а със ума.
И си го избрах... Програмистин... Коренно различен от мъжете които съм избирала преди това. Не е устат, не ме дразни и провокира, но пък имаме сходни хобита и интереси. И двамата не гледаме сапунки, четем много и все сходна литература, имаме еднакви (или почти) морални виждания и т.н. Имаме и различия. Той обича да гледа спорт и ралита, аз обичам да гледам филми насочени към психологията. Затова когато има мач или рали, аз си сядам на компютъра и си гледам филмите на слушалки. Хем сме заедно и хем не си пречим.
И в началото и двамата не бяхме влюбени. Харесвахме се, но не бяхме пеперудено влюбени. Хубаво щеше да е, но... Ами живота е гаден! Ама пък се влюбихме постепенно. После с годините пак постепенно любовта се изпари на някъде. Даже аха и да я докараме до раздяла. Ама установихме, че любовта се е превърнала в приятелство, доверие, еднакви цели и някаква привързаност дето хем ти иде да го убиеш говедото, ама всъщност го завиваш да не настине, защото го обичаш в крайна сметка. И не пеперудено, а истински го обичаш!

И след две години в които аз в Чехия, а той в България с отношения дето ни да се съберем, ни да се разделим накрая програмистина дойде и... Ами имаме вече 12 години заедно в които сме се напаснали. Всеки ден ходим по разходки из паркове и музеи. Аз естествено се правя на изтормозена из ФБ, но също като него обичам да хайманя. И двамата искаме да се устроим тук и да си приберем котките. Помежду ни няма ревност и спокойно общуваме с приятели от другия пол без да се крием или чувстваме виновни. И... Ами ако това не е Любов, не виждам какво е!
Та скъпи кифли и кроасани, решете какво искате! Безкрайно чувство на влюбеност или връзка!
Чувството на влюбеност ще е безкрайно само ако като ви отмине с един си намирате друг. В любовта ще имате и възходи и спадове (влюбеността ще се появява и ще бяга системно), но ще имате връзка!

И да не забравя... В една връзка, за да се появява чувството на влюбеност системно ще трябва вие да го събуждате със романтични жестове и други такива дето можете да си ги изровите от книжките със "булеврдна" (както я нарича Сянка) психология!
Урока свърши!
И да не си мислите, че не искам да убия програмистина? Искам! Днес само три пъти! Ама ме заведе да нахраним патиците на езерото, учи с мен чешки и ми обеща колобежка (тротинетка) за осми март и вместо да го убивам му наготвих.Той и той иска да ме убива системно, ама като му наготвя или му угодя нещо друго и му минава.
Та така... Връзките убиват чувствата! Ама убиват само влюбеността! И ако връзката се е държала на едно голо привличане умира!
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: Solar в 2 Януари 2021 09:05:39, Събота
Връзките убиват чувствата! Ама убиват само влюбеността!
Такова разграничение правиш, защото в българския език има няколко думи със синонимни значения. Езикът/езиците, който/които човек знае, формират възприятията му за света до огромна степен. В английския език има само една-единствена дума за любов/обич/влюбване - (to) love /lʌv/
Давам още един пример, който ми даде лекторът по когнитивна психология в университета. Синият цвят. Английският и руският език разделят цветовия спектър по различни начини. Докато при английския думата 'blue' може да се използва (и се използва) за назоваване на синия цвят в различни нюанси, руският прави строго разграничение между по-светлосиньо /голубóй/ и по-тъмносиньо /синий/. В един експеримент, който се провежда, представят три сини квадрати в различни нюанси на група от рускоговарещи и англоговорещи. Два от тях са двата сини цвята в руския, а третият е много светлосиньо, което е лесно разграничимо от останалите. Съответно руснаците веднага засичат разлика в цветовия спектър между трите вида сини, обаче англоговорещите не. Те виждат само две сини - много светлото, а другите две възприемат за един и същ нюанс. Та, така с всичките разграничения между любов/обич и какво ли още не. Както и Либра е казала - любовта може да се видоизмени, но няма как една връзка да я разруши напълно. Това ще рече, че тя вече не съществува, изчезва, а пък поне аз не съм изпитала такива феномени във връзките, които съм изградила с хората в живота ми. В случай че изчезне, за мен няма смисъл човек да си губи времето, както и това на отсрещния.


Прикачвам снимка със сините.
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 2 Януари 2021 10:18:24, Събота
Както и Либра е казала - любовта може да се видоизмени, но няма как една връзка да я разруши напълно.

По принцип си права, но само ако става въпрос за зрели индивиди. Те обаче не се влюбват само под давление на хормоните, а вкарват и мисъл в цялата работа. Т.е. отчитат и останалите качества на отсрещния, а не само чара му.

От моята камбанария любовта се гради както приятелството - тогава е силна. Другото... Другото е флирт и авантюри.


Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: Solar в 2 Януари 2021 14:13:06, Събота
Те обаче не се влюбват само под давление на хормоните, а вкарват и мисъл в цялата работа. Т.е. отчитат и останалите качества на отсрещния, а не само чара му.
За мен всяко "влюбване" под давление само на хормони не е влюбване. Това е само временно състояние, което с времето се размива и изчезва.
Относно феромоните, преди малко се разрових, защото не бях наясно как стоят нещата, но всичките статии, които прочетох, твърдят, че учените не са стигнали до солидно заключение, че те съществуват при хората. Пише, че дори и да приемем, че съществуват, то те по никакъв начин не въздействат на избора ни за партньор.
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: posleden в 3 Януари 2021 02:59:32, Неделя
За мен всяко "влюбване" под давление само на хормони не е влюбване. Това е само временно състояние, което с времето се размива и изчезва. Относно феромоните, преди малко се разрових, защото не бях наясно как стоят нещата, но всичките статии, които прочетох, твърдят, че учените не са стигнали до солидно заключение, че те съществуват при хората. Пише, че дори и да приемем, че съществуват, то те по никакъв начин не въздействат на избора ни за партньор.

Ще си позволя, да не се съглася с по-горе написаното. Не искам да споря, но не подценявайте еволюцията на човешкият мозък и способността му да обработва химически сигнали. Нищо че са му по-малко рецепторите...
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: posleden в 3 Януари 2021 03:05:10, Неделя
...за обоняние. :)
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: posleden в 3 Януари 2021 03:08:56, Неделя
Да, остава.

При тези,които са способни да обичат.
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: Solar в 3 Януари 2021 09:03:22, Неделя
Да, Последен, и аз прочетох за обонянието, което е свързано автоматично със секреция и миризма на тялото. Първо искам да доуточня - това не е спор, а дискусия. Аз споделям какво съм намерила като информация.
Напоследък учените имат някакъв успех с доказването, че излагането на телесна миризма може да предизвика някаква реакция в други индивиди - репродуктивна готовност, както при гризачите. Открили са промени в менструацията на жени, когато те са били изложени на потта от други жени. През 2011 Florida State University прави групова демонстрация как миризмата на жени във овулация завишава нивата на тестостерон в мъжете. Казват, че въпреки всички проучвания, нямат доказателства за последователна поведенческа реакция към каквито и да е химикали, произведени от човека. Някои учени приемат, че феромоните съществуват, други не. Не е универсално и затова казвам, че няма солидно заключение. Това не е причината, поради която засегнах темата обаче, а защото Цеци написа, че те влияят върху привличането между двама души. А пък за това в статиите никой не спори, пишат, че по никакъв начин не влияят.

С голямо удоволствие ще прочета повече по темата, но аз само това намирам. Пратете, ако имате повече информация.
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: feniks75 в 3 Януари 2021 10:05:41, Неделя
Странно ,аз  усещам жени в овулация.Странното при мен е че  аз не усещам вид реакция в тялото си/изключвам хигиените навици/.Явно тези феромони не ми действат на подсъзнателно ниво.Просто го приемам като нещо нормално.
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: posleden в 3 Януари 2021 14:00:59, Неделя
 :)
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: Libra777 в 3 Януари 2021 17:23:55, Неделя
Солар, някакви линкове може ли? И на мен ми стана интересно
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: Solar в 3 Януари 2021 17:54:12, Неделя
Солар, някакви линкове може ли? И на мен ми стана интересно
Дано да съм успяла да ги прикача. [victory]  Добавих и повече от проучванията.
https://www.sciencemag.org/news/2017/03/do-human-pheromones-actually-exist (https://www.sciencemag.org/news/2017/03/do-human-pheromones-actually-exist)
https://www.scientificamerican.com/article/are-human-pheromones-real/ (https://www.scientificamerican.com/article/are-human-pheromones-real/)
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: Libra777 в 3 Януари 2021 18:46:55, Неделя
Благодаря тии  [victory]
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 6 Януари 2021 22:01:56, Сряда
Не съм съгласна. Не връзката и битовизмите убиват любовта, а нежеланието за компромиси и неспособността за комуникация. Човекът е неизменна част от бита, а битът от него. Всеки наш субект на романтичен интерес, а и не само, ще трябва да съществува в този бит, освен ако някой не е склонен да поддържа връзка от разстояние цял живот. Връзката, стига да не се превърне в мания, за мен придава структура на взаимоотношенията между двама души.


Солар, когато бях на твоите години мислех също като теб и вярвах във вечната любов! После пораснах, натрупах опит и... И осъзнах, че те такъв филм няма. И с риск да ме намразят мъжете, няма такава любов поради фактора мъж!!!
Нашите мили силни ( дали?) половинки много бързо ни разлюбват когато тръпката мине, флирта приключи и битовизма влезе в отношенията ни.
Защото съгласи се, че разговори от типа "Какво ще ядем?", "Плати ли тока?" и "Изпра ли ми чорапите?" някак не звучат секси... А мъжете като им изчезне флирта и еротиката се оглеждат за нещо ново...
И съм далеч от мисълта, че няма здрави семейства. Има... Има мъже които дават всичко за семействата си. За тях жената и децата са на първо място. И същите тези мъже когато са далеч от семейството и сигурни, че няма да бъдат видяни не пропускат да си наваксат с нещо чуждо което е тръпка, флирт и разнообразие от иначе подреденият им и идеален живот.
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: listentothewild в 7 Януари 2021 14:22:38, Четвъртък
Факт... Годините учат...
Като изчезне момента на влюбването.. любовта или ще се разклати или ще улегне. И под "любов" имам предвид съвкупност от чувства - уважение, подкрепа и т.н.
Но..
Ама как няма да има но?!


Цеци преди години започна да ме учи на 2 (със сигурност и повече) неща, които сега през призмата на времето и опита осъзнавам, че не ми харесват много, много, но не мога да излъжа, че не са истина.
1. Внимавай какво си пожелаваш - мога да реша да ти го дам.
2. Живота е гаден! Колкото по-бързо свикнеш, толкова по-добре.


И не... Не звуча обезсърчена. Още съм запазила детското и вярвам в приказки и чудеса... Ама чак пък идеални неща... Ми няма! И ща, не ща... Съгласявам се, че "изпра ли ми чорапите" не ми действа като афродизиак. Ден, два, месец... И т.н.
"Ама не всички са такива" - е сигурно... Ама игла в купа сено колко да е лесно да я намериш?!  ;D
Яхнала съм метлата и ще смитам боклука. Не се чудете.  ;D [witch]
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: posleden в 7 Януари 2021 23:38:52, Четвъртък
Има любов - намерете я!
 
Не и слагайте рамка,
не плетете седло.


Има верни мъже
 и жени институции.


Любовта между нас
озарява душите ни.
 
Там е скрит и ключът,
 да пребъде във дните ни.
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: posleden в 7 Януари 2021 23:51:29, Четвъртък
Не съм поет, простете за опита.
Не мога дълго да пиша, уморявам се.
 Всеки ред от прежде написаното е проверен през едни 60 години.
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: Libra777 в 8 Януари 2021 14:46:01, Петък
Любовта е много обширно понятие; чувство с ужасно много аспекти. Съгласявам се, че влюбването (пеперудките и прочие) може да бъде убито от битовизмите, но любовта - в никакъв случай... Аз съм на 19 и няма как да го знам от личен опит, само че баба ми и дядо ми например са на доста повече и са категорично потвърждение на думите ми.
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: feniks75 в 8 Януари 2021 17:27:06, Петък
Моралът,етиката ,любовта и други ценности сме ги придобили с еволюцията ни.Това е заложено в гените ни .Мъжът е ловец.Той е огън.Трябва да овладява територии.Колкото по първичен си ,толкова по нисшите страсти те обземат.Докато стигнеш до първичните инстинкти на животинското царство.В природата всеки вид е заложена полигамия или моногамия само ние хората имаме свободна воля и решаваме как да живеем. Ей ,сега като се сетя и аз съм се влюбвал преди 30 години.Май,че беше готино.
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: blado72 в 26 Септември 2021 08:56:25, Неделя
Хубаво е че има такъв сайт. Тука хората разбират от магия. В другите сайтове не мога да споделя какво се случва с мен. Около мен има много магьосници. Обикалят около тялото ми с душите си и казват че душата ми давала възбуда за секса. Теглят от духът ми и си правят секса. С тази любовна магия битувизмите изобщо не им пречат. Ще ми се и за да си имам приятелка. :P
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: Astaroth в 26 Септември 2021 09:40:33, Неделя
Около мен има много магьосници. Обикалят около тялото ми с душите си и казват че душата ми давала възбуда за секса. Теглят от духът ми и си правят секса. С тази любовна магия битувизмите изобщо не им пречат. Ще ми се и за да си имам приятелка. 

Май, май... проблема е свързван с нямането на приятелка, а не с някаква магия  [umnik] Ама знам ли, чичо Фройд може най-добре да каже.... 
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: blado72 в 27 Септември 2021 08:10:53, Понеделник
Как да няма магия? Щом теглят от душата ми дух и слагат върху техните души от този дух значи има магия. Магията представлява работа с духа. Любовна магия я наричам аз.
А че си търся приятелка не го отричам. [ok]
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 27 Септември 2021 08:16:30, Понеделник
Магията представлява работа с духа.

Магията е работа с енергия. Няма духове, вампири и таласъми.

А любовна магия НЯМА! Любовта сама по себе си е магия.

Има афродизиаци. Можеш и да подчиниш волята на човек с различни техники, но да накараш някой насила да те обикне не става.

Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: feniks75 в 27 Септември 2021 10:03:58, Понеделник
Щом теглят от душата ми дух и слагат върху техните души от този дух

Трябва да ги спреш на всяка цена  да дърпат "дух от душатата ти",че няма да остане за бъдещата ти приятелка.
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: blado72 в 28 Септември 2021 08:06:08, Вторник
Не мога да ги спра да дърпат енергия от душата ми. Много са - поне дузина. И казват че ми дават друга енергия когато вземат от моята, така че да се възтановя. Само че не се чуствам много добре. Караме се понякога.
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 28 Септември 2021 08:42:55, Вторник
Ти с какви хора общуваш?
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: Llure в 28 Септември 2021 12:50:35, Вторник
Цитат на: blado72 link=topic=2283.msg50029#msg50029
date=1632635785
Около мен има много магьосници. Обикалят около тялото ми с душите си и казват че душата ми давала възбуда за секса. Теглят от духът ми и си правят секса. С тази любовна магия битувизмите изобщо не им пречат. Ще ми се и за да си имам приятелка. :P
Това ми звучи много опасно. Днес ти теглят духа да си правят секса, дават ти нещо друго на негово място... Утре ще ти кажат, че са те обсебили и им трябва още едно чуждо тяло за тоя техния секс и ще те принудят да извършиш нещо... За което ти няма да си виновен, нали, щото те са ти подменили душата и са те накарали. Ако цениш себе си, потърси квалифицирана помощ.
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: blado72 в 29 Септември 2021 08:36:53, Сряда
Ти с какви хора общуваш?
Някой магьосници ме познават защото баща ми е ходил при тях и покрай него и мен са опознали. С други се запознах когато се въртяха около моето тяло с душите си. Трети ги познавам от малко дете защото ми са комшии от нашият блок в града. Тези който познавам се държат приятелски със мен, пазят ме от другите обесняват ми магий, помагат ми, но не могат да изгонят всички останали.
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: blado72 в 29 Септември 2021 08:45:16, Сряда
Това ми звучи много опасно. Днес ти теглят духа да си правят секса, дават ти нещо друго на негово място... Утре ще ти кажат, че са те обсебили и им трябва още едно чуждо тяло за тоя техния секс и ще те принудят да извършиш нещо... За което ти няма да си виновен, нали, щото те са ти подменили душата и са те накарали. Ако цениш себе си, потърси квалифицирана помощ.
С повечето от тях се разбирам. Те няма да ме принудят да извърша нещо нередно. Не мога да намеря квалифицирана помощ. Нещата са от години такива. Обикновенно вечер теглят енергия. През деня е спокойно. Мисля че трябва да се разбирам със тях и така всичко да отмине.
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: feniks75 в 29 Септември 2021 10:12:16, Сряда
blado72 ,друже абе ти си цял филм. 8) .Разкажи повече за тях. [shok]
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: Solomon в 29 Септември 2021 11:51:42, Сряда
blado72, наистина, разкажи подробно за какво става въпрос.
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: blado72 в 29 Септември 2021 19:40:46, Сряда
Какво да разкажа.......? Магьосници в махалата, а и в града са много хора. Делят се на добри и зли. Добрите имат бял цвят на душите, а злите черен. Злите магьосници измъчват хората а добрите им помагат. В миналото злите магьосници по често измъчваха хората и даже имаше убийства. С времето обаче нещата се успокоиха и вече злите по рядко измъчват хората, а добрите успяват да помогнат на все повече от тях. През деня повечето от магьосниците ходят да работят като обикновенни хора, но някои изкарват парите си с магии. Вечер обикновенно се любят. Изглежда битовизмите не им пречат на любовните игри защото теглят енергия за сексуална възбуда от различни хора. Енергията за сексуална възбуда представлява енергия изтеглена от душите на хора които правят секс. После тази енергия магьосниците я слагат отгоре си и правят също секс. Някой от белите магьосници се стараят да спазват законите на Бога за секса записани в библията, но до колко ги спазват не знам. Не мога да съдя защото и аз съм грешен. Според законите на Бога например, да си гей е грешно. Секса им свършва когато им свърши възбудата за секс. 8)
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: feniks75 в 29 Септември 2021 21:25:12, Сряда
В миналото злите магьосници по често измъчваха хората и даже имаше убийства. С времето обаче нещата се успокоиха и вече злите по рядко измъчват хората, а добрите успяват да помогнат на все повече от тях.
Ти на колко години си друже.
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: blado72 в 30 Септември 2021 05:45:50, Четвъртък
Аз съм на 49. Но тези неща с магии за смърт бяха преди около 2-3 години. После злите магьосници разбраха че няма смисъл от убийства защото така не постигаха целта си. Целта им беше да накарат хората да им вярват и да ги слушат. Повечето хора обаче не им вярваха. Човека е добро същество. Повечето хора са така. Бог е прав - хората са добри по природа. Само че често се заблуждават.
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 30 Септември 2021 23:28:38, Четвъртък
blado72, предлагам ти да се консултираш с психолог или психиатър.
Това което разказваш са меко казано фантазии.

Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: blado72 в 1 Октомври 2021 10:07:17, Петък
Мислите че само с вашите знания във форума се изчерпва всичкото познание за магиите, а магиите са толкова много че няма начин човек да знае всичко. Защо не дойдете във Варна. Аз живея в този град. Ще видите че има много магьосници. Можете ли да виждате душите на хората и да летите с душите си? Ако можете да виждате и да летите с душите си, тогава хванете се за душата на някой човек в автомобил, който пътува за град Варна и елате да видите какво става в града. Няма да ви убият. Вече не убиват хора. Влече ги секса. Търсят възбуда за да правят секс. Когато няма възбуда не могат да правят секс и стоят и кротуват. През деня обикновенно нямат възбуда и правят пари с магии или ходят на работа. Вечер секса започва около 22 чеса. 8)
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: blado72 в 1 Октомври 2021 10:30:59, Петък
Правят магьосници хора в града като им слагат на очите "духчета", който "духчета" ги правят способни да виждат душите на други хора и после ги учат да летят с душите си и да се движат в пространството. След това им обесняват магиите който искат да знаят учениците за да им вършат работа, а не нещо което следва да знае новият магьосник за да лекува или да прави нещо добро за обществото. 8) 
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: feniks75 в 1 Октомври 2021 10:37:02, Петък
Вечер секса започва около 22 чеса
Вече знам кога да ходя във Варна.Понеже съм много близо до Варна около 50км се нагърбвам с тежката задача да проверя и докладвам във форумът за тези сексове.
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: feniks75 в 1 Октомври 2021 10:45:33, Петък
blado72,мисля,че този форум е сериозен и компетентет относно магията и трябва да спреш с тези фантазии.Пиши фантастика,илюстрирай комикси,играй игри .Явно тук ти е силата.Мисля,че се посмяхме достатъчно и е време да спреш друже.
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: blado72 в 1 Октомври 2021 10:56:09, Петък
blado72,мисля,че този форум е сериозен и компетентет относно магията и трябва да спреш с тези фантазии.
Защо не проверите това което съм написал?
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 2 Октомври 2021 08:58:16, Събота
Аз просто се отказвам да коментирам.
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: blado72 в 2 Октомври 2021 10:56:57, Събота
Аз просто се отказвам да коментирам.
Аз тука търся приятелство. Не търся конфронтация. [umnik]  Като не вярвате ще спра да пиша за това.
Титла: Re: За любовта, връзките и още нещо...
Публикувано от: Цеци_Вихронрав в 4 Октомври 2021 02:12:20, Понеделник
Тук изучаваме магия. Ама сериозна магия. А магията е управление на енергия. Предимно собствената енергия. Едва след като един маг започне да контролира собствената си енергия може да повлияе на чужда.
Магията е общо взето химия, физика, биология и психология. Няма духчета, няма фантастика. Доза фантазия е добре дошла, но не и фантастика.
Ти се опитваш да ни внушиш, че цяла Варна е пълна с магьосници дето ако не правят секс, правят пари.
Познавам варненските магьосници. Не са много. И те не се занимават с глупости. Използват магията, за да помагат или да се самоусъвършенстват. А пари правят с труд - не с магия.
Нямам идея кой и как ти е внушил тези глупости, но който и да е, стой далеч от него. Той не ти прави магия, а ти срива психиката.