Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - Surela

Страници: [1]
1
Здравейте! Регистрирах се , с молба който може и желае да ми обясни какво точно се е случило, има ли нещо което да ме притеснява, или не. И евентуално какво мога да сторя профилактично, ако е нужно.Ще съм благодарна за мненията ви.Преди около 4 години безработицата ме доведе в едно предприятие, в което съжалявам че постъпих по много причини, все още съм там. Жена на средна възраст, семейна: Още първата година в мен се влюбва мъж, който знае че съм семейна, но това се случва. Подстрекавал го наш общ ръководител, който пък се е надявал да му стана любовница.  Този, който се влюбва в мен, аз работя с него, но нечесто, той с нищо не ми е показвал/казвал/намеквал за това. Искал аз първа да му обърна внимание. Но как, като аз не търся това. С жена му работите не вървели, и си мислел, че може да се получи с мен, или поне така казва. Аз се държа любезно, от етикет, но дотам. След като не му обръщам нужното лично внимание, той подстрекаван от ръководителя ни/който пред него казва че ми е предал за влюбването му/, почват да ми правят някакви ритуали с предаване на негативна енергия, та да се "ориентирам" към някой от тях двамата. Но уви. През това време ми се задълбочиха здравословни проблеми, но не е сигурно дали е от това, според него те целяли само да объркат леко човека, и трябвало да го потърся. Но аз не зная, и никой не ми е казал.  На третата година аз научавам за тези ритуали, кой е поръчителят и кой изпълнителят. И двамата се изредиха на работното ми място със словоизлияние един срещу друг. Вторият каза, че се принудил да ми направи любовна магия за да му обърна внимание, придавал ми мисли че съм Дева Мария, и т.н. и ме пита имала ли съм такива мисли, и си призна че ги предавал, за да му обърна внимание. Обучавал се при ходжа. Започна да разваля тази магия, като ми предложи ПРЕЧИСТВАНЕ/изчистване/ – аз да се изчистя от негативни влияния и прегрешения мои, той в това време се отказва от правенето на  тези ритуали.Взаимно да си помогнем. Аз бях като гръмната и нямах много време да реагирам. Съгласих се, под натиска на стрес, и че ще ми помогне по мой здрав. проблем.Силен телепат е, каза че аз съм слаб, нещо което до този момент не съм знаела. Погледна в едно огледало в стаята ми,и каза сега ще виждам всичко през твоите очи – пита и разпитва не зная колко часа, аз бях под състояние на нещо като хипноза, абсолютно всичко от живота ми – от А до Я видя в детайли - хора, имена и събития, /с извинение и какво правя в тоалетната./ Пот се лееше от мене. Страхотия. Като се почне от детството ми досега. Сега ще направя казва така, че да сме свързани доживот, ще се обичаме и няма да можем да сме заедно. Аз така съм била "избрала"?? Ти вика мен ме обичаш. Пък аз съм състрадателна, и това което ми разказа за себе си, че е преживял, ме трогна като несправедливост, но чак обич.
Това е миналото лято, аз бях толкова стресирана, че не знаех къде се намирам.Въпросът ми е нормално ли е такова пречистване, той каза че ще продължи няколко месеца, през които ще имам трудни периоди, щял да ме наблюдава да не пострадам по време на пречистването?, и ако открие нещо – зъл човек например който търсеше на общата ни месторабота, ще мине да ми каже и да благодари. Почти една година след това, ни вест, ни кост. Той самият не излъчваше увереност как ще свърши това – или вика и двамата ще изплуваме, или и двамата ще потънем.Според вас какво се е случило, може ли някакви ритуали или друго въздействие да е останало, аз ясно заявих, че не желая да се занимавам с това/той ме пита искам ли да ме обучи в тия ритуали, аз отказах категорично, имам си лични проблеми, само това ми липсваше/
Моля ви за мнения. Не искам да имам нито телапатична връзка, която твърдеше че е направил и обеща да развали, нито телепатични разговори, нито да съм под влияние на чужда енергия или ритуали. Също твърди, че починалият ми баща му се явил насън, и заради това дошъл при мен. Накрая преди да си тръгне плясна с ръце, и аз видях за кратко лика на баща ми, лека му пръст, просълзен и сякаш доволен от случилото се.Може ли при това прочистване да ми е предал ритуали против моята воля. Каза, че ще ми помогне по здравословен проблем, но едното не изключва другото. Наговори ми страшни неща, някои като заплахи, разваляйки ритуалите и тествайки „злото в мен“ - така ми каза да видел моята реакция, намерих подхвърлен лист от календар. Приемам съвети. Как да се уверя, че към днешна дата не ми влияе, на мен, или семейството ми като външно енергийно вмешателствоМоля ви, обяснете ми някой знае ли/предполага ли/ какво точно се е случило?Бъдете здрави и всичко най-добро!


 


 

Страници: [1]