Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Irka

Страници: [1]
1
МАГИЯ / Re: Магия
« -: 17 Октомври 2021 10:18:39, Неделя »
Няма как с яйце да разбереш дали имаш каквото и да е въздействие. Трябва да питаш ясновидец. :)
Save
Не всеки ясновидец може да види магия и развали такава. Аз не съм ясновидец, но я усещам. Това е толкова рядко явление като халеевата комета. Иначе много хора са филмирани на тази тема :)

2
МАГИЯ / Re: Защо родово проклятие НЯМА, но действа...
« -: 17 Октомври 2021 08:50:56, Неделя »
Добре заварили! Виждам, че вие си имате някакви обяснения за магията, но истината е , че към днешна дата това явление остава необяснено. Хората , които могат да боравят с енергията , както ти се изразяваш " натискат бутона", разликата е в градусите на "прането". За някои ниски, за други високи.
Бабите ни идея са нямали от хаос магия, но техните методи работят успешно до днес. До тук имаме само теория за формулата на магия, която всеки интерпретира сам за себе си.

3
МАГИЯ / Re: Защо родово проклятие НЯМА, но действа...
« -: 14 Октомври 2021 16:09:57, Четвъртък »
Цеци_Вихронрав,Никой можещ няма да си хаби личната енергия за такова проклятие и да атакува всеки един от рода.  Ти пишеш, че докато си била в болница са ти изпращали рунни формули. Хайде да вървим по логиката в магията - за да заработи формулата, ти използваш личната си сила като ключ и с това твоето участие приключва. От там нататък работят руните. Има много разрушителни енергии и дори руни , които само да насочиш, а след това те ще си работят без лична намеса.
Не виждам закритите ви теми , но до тук виждам много малко познаване на славянската магия. Достатъчно силна е в можещи ръце и ще те разочаровам, но има родови проклятия. Аз лично бих използвала кръв на някой от рода. Нататък не е за отворено четене.
 

4
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Въпрос за ритуал
« -: 14 Октомври 2021 10:18:57, Четвъртък »
От този "ритуал" супа от пилешки сърчица ще стане  >:D

5
Случаят е интересен и относно мненията на Сянка бих казала, че има хора със заложени възможности, които се отключват при силен стрес. До тогава ги ползват по интуиция. Не зная защо , но мисля, че повечето стават зли , психопати от разкрилите се пред тях възможности. Няма кой да ги насочи и се самообучават. Миналата година попаднах на жена , която е родена вещица. Има огромна сила, но не го знае. Озлобена е от живота и наранява хора около себе си, дори го прави с удоволствие. Страх ме е да си помисля, ако тази жена разбере с какъв потенциал разполага и започне да го прилага.

6
РУНИ / Re: Рунически формули и "обвързани" руни
« -: 14 Октомври 2021 09:40:47, Четвъртък »
Здравейте. От шест години се занимавам с руни, като се уча непрекъснато от руските рунолози и техните школи. Освен скандинавските, обичам да работя и с исландските руни. Към момента се самообразовам относно използваните различни глифове. За разлика от руните , които сами ме насочиха към себе си, с глифовете се затруднявам. Надявам се тук да има хора с интерес към глифовете и да науча повече.Не съставям собствени формули. При наличието на много работещи и изпитани формули, не съм имала нужда да правя собствени.


Страници: [1]